Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość XsandyX

ciaza czy nie?

Polecane posty

Gość XsandyX

Drogie kobietki Otoz na poczatku miesiaca odstawilam CILEST po 4 m-cach zazywania. 2 dni pozniej dostalam krwawienia z odstawienia, czyli prawidlowo. Od 3 dni czuje bol krzyza (jak przed @) , lecz trwa mn. 10min i przechodzi. Zazwyczaj moje piersi sa mega nabrzmiale i bolesne na @, tym razem nic. Sa jednak nieco wieksze. Czuje sie non stop glodna, zmeczona i moge siusiac co 15min... Podpowiedzcie, czy to mozliwe, ze jestem w ciazy? Nie za szybko, biorac pod uwage iz zazywalam tabsy? Pozdrawiam, Sandra

Gość XsandyX
dodam, ze czuje bol w okolicy jajnikow przy stosunku, a tego nigdy nie mialam

Gość mamamama26
albo ciąza albo schizy - my tu nie wróżki - ale dla twojego dobra i dziecka mogłaś się wstrzymać z ciążą choć z miesiąc a nawet 3 pełne cykle aż ci się organizm zregneruje i gospodarka hormonalna ureguluje

Gość XsandyX niestety skoncz
Zdaje sobie z tego sprawe. Zabezpieczamy sie z narzeczonym, z tym, ze raz pekla nam gumka...:/ niestety,koniec byl w srodku.

Gość Po odstawieniu tabletek Cilest
mamamama26 wiesz lepiej sie nie wypowiadac na tematy o których nie ma sie zielonego pojecia. A wiedza internetowa tym bardziej nie upoważnia Cie do dawnia tak cennych rad. Po odstawieniu tabletek Cilest nie trzeba ze starnakami czekać jak piszesz conajmniej 3 cykle. Wiem, bo samam brałąm te tabletki przez 2 lata i pytałam lekarza ile mam odczekac. Powiedział moge sie od razu starac...ba powiedział nawet ze czesto gdy kobiety nie moga zajść w ciaze przepisuje sie tabletki anty bo po odstawieniu oragnizm produkuje wiecej jajeczek... mysle ze wie co mówi bo nie jest konowałem tylko szanowanym lek n med a na wizyty chodziłam pryw. A co do tematu z głównego watku najlepiej zrobić test ciazowy i wszystko bedzie jasne. Objawy ciazowe czesto bywaja takie same jak @ wiec wszytko jest mozliwe.

Gość XsandyX
troche mnie uspokoilas w przeciwienstwie do kolezanki, ktora wypowiadala sie wyzej :) dziekuje nie chce sie spieszyc z tym testem, narazie czekam na okres. jesli nie przyjdzie w ciagu najblizszych 2-3dni wtedy go wykonam. nie chce sie napalac ta ciaza, bo tak jak pisalas, objawy sa podobne. podpada mi jednak to siusianie. wstalam dzis po 12 i od tej pory bylam w toalecie juz 5 razy! czy to nie dziwne? nigdy tak nie mialam.

Gość mamamamamaaaa26
no ja nie podważam zdania lekarzy - ale czytałam kiedyś obszerny artykuł o wpływie hormonów na dzieci - o praktykach że podawali kobietom w ciąży hormony i owszem dzieci rodziły się zdrowe itd ale np. dziewczynki niebyły że tak się wraże dziewczeńskie ale bardziej chłopczyce - ubierały się jak chłopaki, bawiły się itd - i wspominali tam też o gejach - chłopaki pod wpływem hormonów niewieścieli itd - że te wszystkie zaburzenia mogą wynikać z tego że jeszcze w brzuchu dostawały dawkę hormonów odmiennej płci - i wiadomo że jak się niezażywa tabletek to problem nie istnieje ale one jeszcze jakiś czas się utrzymują w organiźmie, no i twoje muszą wrócić do normy i że bezpieczniej odczekać 3 cykle aż organizm się zregeneruje i uspokoi - może to są i bzdury i może tyczyły się starszych tabletek i innych hormonów ale lepiej dmuchać na zimne

Gość niekoniecznie???
Ten ból przy stosunku może wskazywać na torbielka

Gość Po odstawieniu tabletek Cilest
XsandyX z tym sisusianiem to moga byc ciążowe oznaki ale jest to również obajw infekcji układu moczowego. Urosept mozesz sobie wziąść bo nawet jesli jestes w cizy nie zaszkodzi dziecku. ja go stosowałam w czasie ciązy. mamamamamaaaa26 mja droga czytajac takie atrykuły i pisząc takie głupty na kafe az mi sie płakać chce:( kobieto teraz tabletki anty maja o wiele mniejsze dawki hormonów niz jeszcze 5 lat temu to po 1. Po 2 organiz kobiety która zażywa tabletki anty zachowuje sie jakby był w ciąży tzn nie ma owulacji. więdc idac twoim tropem myslenia to chłopców powinni rodzic mężczyźni a dziweczynki kobiety żeby przypadkiem nie byli homoseksualistami...w koncu horomy cizowe towarzysza tylko kobietom wiec potencjnie każdy urodzony chłopiec powinien sie zachowywac dziewczyńsko jak to określiłaś...czy to nie śmieszne???

Gość XsandyX
sorry, za nieobecnosc :D CIAZA :D !!!!!!!!!!!!!!!!!!!s