Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość amator kafeteryjnej miłości

co robią ładne dziewczyny na kafeterii?

Polecane posty

To jakieś zazdrośnice były :classic_cool: Pamiętam jak jednej dziewczynie ktoś doklejał odbyt zamiast ust

Gość hahahahaiolu
odbyt :-D :-D dobre

Był też penis zamiast nosa :O a to już było niesmaczne.

Kobie jest jak kwiat, a mężczyzna jak motyl....jak się na latamy, to chyba można na piwko później iść......Tak długo jak kwait ma płatki, to jest atrakcyjny ;-)

a ja nie za bardzo wiem kogo ja podrywalem ? no prosze powiedziec kolega z pomaranczowym nickiem ....ech

Nie piliśmy wódki więc nie jesteśmy kolegami szacowny Panie! A ja idę obejrzeć film.

Gość hahahahaiolu
hahahaha :-D to niezle :-D ( z tym penisem ) Kobiety na kafe sa ok, gorzej z facetami, to dopiero dno fizyczne. Albo dzieci, albo obrzydliwcy, ktorzy sa nieudacznikami w zyciu.

Gość jak mnie to rozpierdala
temat o ladnych laskach to nagle zjawiaja sie jakies panienki ktore 1 raz widze na oczy z fotkami w stopkavch i tylko czekaja az ktos napisze jakie to one sa super itd.:Ow ogole co za daremny temat🖐️ co robia? gówno kurwa🖐️

- 'Czy jestem pierwszym mężczyzną, którego kochasz? - 'Oczywiście, że tak.' - Dlaczego mężczyźni zawsze zadają te same pytanie...?

Gość JESTEM GRUBA KLUSKA
Gwarantuje tu ladnych nie ma

pewnie ze mozesz ale wydaje mi sie ze nie ma potrzeby przeciez wiekszosc ludzi zna ang.

'Dyskusja z dziewczyną to jak zapasy ze świnią w błocie. Po jakimś czasie uświadamiasz sobie, że jesteś cały umaczany i brudny, a świnia dobrze się bawi...

Większość ludzi - to - większość Polaków.....???????????? to polskie forum!!

piekne kobiety ktore siedza tutaj na kafe maja problemy ze soba :) taka jest prawda, czy jakies depresje czy inne widzi misie ale wszystko na tle psychologicznym : )

'to argue' ma bardzo szerokie znaczenie.....może równięż znaczyć ' to quarrel' kłócić się'

'arguing' może być ostrą bądź łagodną polemiką.......w kulturze anglo-saskiej 'arguing' nie ma negatywnej konotacji...to tacy politycznie poprawni ludzie...hehehe

Gość jak mnie to rozpierdala
gruba kluska a ty zamknij sie. jak was czytam to si enie dobrze robi.

po za tym ..z kobietą... już łagodna dyskusja zabiera cię w błotne kąpielisko....hehe

Pielucha przeciez nie bedziemy polemizowac nad interpretacja slowka - niektorzy maja zdolnosc do czytania ze zrozumienienm inni tlumacza slowko po slowku. ALe mam nadzieje ze niedziela dobrze mija :P

...a to Ty Webster lubisz się z dziewczynami kłócią, masz takie doświadczenia ?!?.....skąd miałem wiedzieć, że to masz na myśli lol

Gość dziwię się
że wrzucacie tu swoje zdjęcia, nie jest wam wstyd tak się obnażać bez reszty przed obcymi ludźmi ( /obnażać/ w sensie obnażać swoją osobowość przez wpisy + wygląd zewnętrzny). Nie krytykuję tylko się dziwię.

Gość dziwię się
niektórzy z was chyba nie zastanawiali się nad konsekwencjami tego. Przecież wasze zdjęcia mogą być wykorzystywane w przeróżny sposób przez przeróżne osoby. A nie pomyśleliście o tym że jeśli ktoś z waszego otoczenia rozpozna was zrobicie furorę w najmniej pozytywnym znaczeniu.

jako ta najładniejsza :classic_cool: odpowiadam, ze przebywam na kafe, bo lubię to forum , ten chory klimat 🖐️