Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Cofe Noir

kawa!

Polecane posty

Gość elka bez pantofelka
U nas najważniejszą i najprzyjemniejszą jest poranna kawa w niedzielę. Po sobotniej gorącej nocy, zazwyczaj z jakimiś atrakcjami i porannej poprawce, najpierw na leniucha jakieś na pół śpiące prześlizganie na łyżeczkę zamieniające się w ostre przegrzmocenie na pieska. Potem wspólny prysznic i dopiero wtedy kawa. Siadamy sobie wygodnie w fotelach naprzeciw siebie, na golasa, sączymy kawę (ja wściekle słodką i kaloryczną) on turecką siekierę, i droczymy się. Ja mówię że mam do niego pilota, że jest zdalnie sterowany rozkładam nogi i bawię się muszelką. On próbuje się opanować mi na złość, wtedy robię jeszcze różne inne rzeczy bawię się cyckami, daję kropelki kawy na sutki i do muszelki, aż nawet bardzo już wyczerpany ale posłusznie kutas wstaje. Zaraz przerywam pokaz a wtedy zmęczona co nieco pałeczka szybko robi spocznij. A ja dalej żartuję że to moja zabaweczka sterowana pilotem.

Gość numa
Pseudona a pewnie i dzięki za zaproszenie do następnej Pozdrawiam Wszystkich .........i nie rozrabiajcie za bardzo;-)

elka gdzie ty tego pilota zakupiłaś :) by mi się przydał :D Warzyw to do ikei...

Gość nei_nei i juz
No Warzyw, do Ikei! Siadasz tam w fotelu, wyciagasz Pauke i... czekasz na ochrone :D

Gość nei_nei i juz
Bujany fotel to mi sie zawsze z "Lolita" kojarzy. Piiiekna scena w filmie...

obawiam się że będą to brzuchaci panowie :P ale chętnie popatrze jak ci się uda...pobujać :D

Gość nei_nei i juz
To moze taka pilka do skakania dla dzieci i hop, hop, hop, hooooOOOP!!

właściwie to możemy zrobić tak.... pójdziemy wszystkie dziewczyny stąd...otoczymy cię....więc nikt nie będzie widział co ty robisz w tym fotelu :P

Gość nei_nei i juz
Ja bym wolala Irlandczyka z kawa :( :D

Dla mnie bardziej interesujący jest ten pilot a kawa jako dodatek