Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Cofe Noir

kawa!

Polecane posty

Gość elka bez pantofelka
super fajne w tej gołej grze z kawą i pilotem jest absolutne leniwe rozluźnienie. Jesteśmy tak nasyceni kochaniem i zmęczeni że bezwstyd a często perwersja nie powodują dalszego ciągu. Np. rozcieram kawę ze śmietanką na biuście a on nie rzuca się na mnie lizać czy całować ale leniwie sobie patrzy a ja dalej i dalej, potem przestaję ale pokazuję wszystkie wdzięki i on z kolei robi mały pokaz podtrzymania swojego leniucha. I cały czas sączone łyczki kawy

Gość przechodze kolejny
etap na kafeterii,teraz wasza głupota mnie wkurrwia 😡 ktoś wie ile jeszcze etapów? 😡

elka fajnie fajnie. można ustroić sprzęcik bitą śmietaną, albo rozetrzeć nim śmietankę po biuści

Gość przechodze kolejny
w nastepnym etapie bede wam srac do ryja

Gość nei_nei i juz
A ja biore monete, podchodze do automatu, wrzucam, wyjmuje kawe i ide dalej. To sie nazywa szybki numerek...

Gość przechodze kolejny
Pupciaan stać cię tylko na takiego taniego podszywa? No w sumie na co więcej można liczyć z twojej strony :o

Gość przechodze kolejny
A potem schowam głowę do własnej dupy

Jeśli już to powinno być "Cafe Noir" (jeśli bez akcentów). Ewentualnie "Black Coffee"... A tak mi przyszło do głowy.

Gość elka bez pantofelka
rozcieranie śmietanki sprzęcikiem to już inna zabawa. Głównym motywem, a właściwie dwoma głównymi motywami naszej porannej niedzielnej kawy są: lenistwo i bezwstyd ale zdecydowanie w wersji pasywnej tzn tylko patrzenie. Każde z nas obmyśla jakieś drobne smaczki do zaprezentowania i ma pewność że zdąży, że będzie podziwiane. Kiedyś dla zachęty do odpowiednich zabaw zaprezentowałam się na kawie z zaaplikowanym koreczkiem analnym. Ciąg dalszy był dopiero wieczorem, ale za to jaki !

Zaaplikowałaś koreczek analny do kawy? To już naprawdę szczyt perwersji - przekroczyło to nawet moje wyobrażenia. Piątka!

Gość nei_nei i juz
Ciiicho, bo sploszycie "artystke" :D

Gość nei_nei i juz
Oj tam, najwyzej ktos pomysli, ze sie osikales :D