Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zuza1990

NIE chce być dziewicą

Polecane posty

Moim problemem, a raczej kompleksem jest to, że mam 19 lat i jestem dziewicą. Tak jak pewnie każda dziewczyna marzę o romantycznej kolacji i późniejszym przejściu do tzn meritum. Wydaje mi się, że powodem jest desperacja, ale chciałabym już nią nie być, a nawet stracić dziewictwo z nieznajomym... POMOCY!!!

A fajna jesteś?? Jeśli tak moze mogę zapalić świecę .

Gość dziewica20
radzę zmienić podejście, bo przy tym poziomie frustracji faktycznie zrobisz to z nieznajomym, albo nawet ze znajomym, ale dupkiem, będziesz żałować i wtedy będzie Ci o wiele gorzej :) więc czekaj na TEGO i tyle, nie miej kompleksów na tym punkcie, no co Ty. a jak chcesz się zadowolić to poszukaj odpowiedniego przedmiotu.. ewentualnie kup to i owo.. ;)

Przyślij mi fotki i podaj miejsce zamieszkania. Zastanowię się, może Cię rozdziewiczę :classic_cool:. napaleniec79@interia.pl

Gość puszczyk w lesie
Zuza to prowokatorka...bo nie podaje konkretów tylko tak sobie pisze:P

dziewica20, pewnie masz rację.Dziękuję Jednak nadmiar pewnych, czasem bardzo dokładnych informacji od koleżanek oraz ich presja jest przytłaczająca :(

To wiele wyjaśnia. Stracić dziewictwo tylko po to żeby mieć o czym pogadać z koleżankami. Kuźwa, jakie wy jesteście puste...

Jak na razie to tak dobrze nie ma! Mieszkam we Wrocławiu. Jestem wysoką, szczupłą dziewczyną....

Gość dziewica20
nie mieszam, za to ty jesteś jakimś zbokiem, dziewczyna ma problem z czymś, z czym nie powinna mieć problemu (19-letnia dziewica to nie 30-letnia dziewica, więc nie wiem o co się martwić), ale co tam, ty najchętniej zrobiłbyś to na już, niewyżyty jesteś, fuu oblech :o

No przecież to Ty jesteś w potrzebie, nie ja :). Wrocław, daleko, ale w sumie mógłbym podskoczyć. Wyślij jakieś fotki, muszę ocenić czy warto ;). Tak na słowo to nie uwierzę :).

Dziewico 20 Masz racje dziewica 19letnia to nie 40letnia ale poza tym nie widze róznicy

ja tez kiedys mialam obsesje -chcialam jak najszybciej stracic dziewictwo. Dałam sobie na to rok. Przede wszystkim przestałam szukać -czekałam aż się ktoś trafi i przetsałam o tym notorycznie myśleć -doslownie tydzień później poznałam chłopaka, z którym późńiej przeżyłam pierwszy raz :)

I właśnie takie zachowanie facetów zniechęca kobiety do nich. Pisząc "nawet stracić dziewictwo z nieznajomym" nie chciałam sugerować "swojej" gotowości...

Gość dziewica20
to nie dostrzegaj różnicy, o matko :o dajcie spokój, nie szukaj rozwiązania na kafe, bo w niedzielę to tu pełno facecików po sobotniej imprezce, szukających ofiar :o i nie spiesz się z seksem tylko dlatego, że koleżanki mają to już za sobą! a co Ciebie to obchodzi? to ich waginy, zresztą - wierz mi, nie zawsze jest tak, jak mówią koleżanki ;) ja też w liceum miałam pełno takich, które zrobiły to ze swoimi najukochańszymi, ojej co to nie były za miłości :D ich pierwszy raz, partnerzy delikatni, wyrozumiali, tralalalala :) nie minęło pół roku od tych ekscesów i po tych, jakże cudownych buhaha związkach, nie było śladu :)

dziewica 20 ty walczysz o jej 19letnie czy swoje 20letnie dziewictwo :-)

No widzisz dziecko, to po co o tym piszesz. Nawet zdjęcia nie masz odwagi wysłać, a co dopiero pieprzyć się z nieznajomym. Dorośnij i wtedy myśl o seksie :).

Gość dziewica20
ja o nic nie walczę, nie muszę :) dziewczynie próbuję uświadomić, że skoro jeszcze tego nie zrobiła, to znaczy że nie jest tzw. fruwajką i czeka na odpowiedni moment, więc niech nie robi tego tylko dlatego, że inne to zrobiły itp. :o i was facetów chcę trochę opierrdolić, bo piszecie bzdury co niektórzy, Ty na przykład :P

Dziewica20, naprawdę Ci dziękuję! Rada osoby zupełnie obcej jest czasami 100x cenniejsza niż kogoś bliskiego...

Gość dziewica20
:D proszę bardzo :)

Altero, może i jestem "dzieckiem", ale nie aż tak głupim żeby przesłać jakiemuś pacanowi zdjęcie, który się okaże w rezultacie.... Szkoda gadać!

Gość dziewica20
zuza pamiętaj mądre rady altero - jak nie wysyłasz zdjęć obcym napaleńcom w necie - daleko ci do dorosłości! :D

Kim się okaże, oświeć mnie :). Nie wiem dlaczego kobiety tak bardzo się irytują, kiedy mówi się im prawdę prosto w oczy. Mógłbym tu Cię bajerować, ale nie robię tego. Zakładasz topik ze śmiesznym dylematem. Każdy dorosły człowiek odczuwa popęd, chce seksu. Ale nie na siłę, to ma przyjść naturalnie. A ja zrobiłem to pierwszy raz w wieku 30 lat ;). Kobieta płacząca, że chciałaby stracić dziewictwo to troszkę żałosne. Jakbyś chciała, to nie miałabyś z tym najmniejszych problemów - co udowadnia Ci choćby ten topik. Zainteresowanych facetów byłoby mnóstwo, pewnie nawet w Twoim najbliższym otoczeniu :).

temat mozna zmienić zawsze na: Nie chce być dziewicą -chce byc dziwką :-(

Gość dziewica20
ona zapewne nie chce być dziwką, to widać :) a Twój błąd autorko to zakładanie takich tematów w dziale życie erotyczne, toż tu sami faceci siedzą, tym bardziej tego dnia, o tej porze... ;)