Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Niepytajonia

Moje zycie w wielkim chronologicznym skrócie!!!

Polecane posty

Gość dede1
co do zycia , to wiesz , pewnie chciałabyś od razu trafić w dziesiątkę co ?\ jak dostajesz pistolet i chcesz strzelać to trzeba sobie poćwiczyć i zaliczyć kilka pudeł , potem dopiero zaczniesz trafiać :) no, chyba , żeby nie :)

ja mam 20 lat, studiuje fil germanska, po ktorej bede bezrobotna, ale nie mam pomyslu na zycie...pierwszy rok studiow przelecial mi w oka mgnieniu, mam 5 wspomnien na krzyz, nic ciekawego...nauczyc tez sie malo co nauczylam. musze zacza cos robic, ale co?

Gość dede1
ło matko ! życie w wieku dwudzziestu kilku lat jest po to żeby robić mnóstwo niepotrzebnych , z logicznego punktu widzenie , rzecz jasna , rzeczy .. a martwić się można zacząc jak minie trzydziecha , noo wtedy to już bym zaczął się martwić , ja przynajmniej tak robię :0

Dede a ja myslałam ze jak bede miała lat ponad 20 to bedzie wszystko lepiej ....a teraz nie wiem jak sie do ładu i składu poskładac....

Gość dede1
ja myślełe m , kiedy byłem w podstawówce , że być dorosłym jest zajefajnie teraz chciałbym być znowu w podstawówce , a kto wie czy nawet nie w przedszskolu ....

Gość dede1
mam jeszcze resztki czekolady z przeceny w tesco :p więc moge cię poratować jeśli reflektujesz :)

chciałam ja sobie rozpuscic w garnku i polac orzechy ale mi sie spaliła ....orzechy na włosy bo mi wypadaja garsciami .........

jeszcze to uzaleznienie od tego internetu papierosów ....ehhh matko boska kiedy ja zmądrzeje - kiedy ja wydorośleje?????????????????????????

Gość dede1
ostatni odbyłem taką rozmowę z dziewczyną - włosy wypadają mi garściami , niedługo będę łysa !!! ja: -zdrowemu człowiekowi wypada dziennie do 50 włosów - mi wypada więcej - tak ? wątpię .. może policzysz ? liczy ... - czterdzieści kilka :)

Gość latka 30 latka
a facet? masz faceta? seks? miłość?