Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość EGZAMIN ZAWODOWY!!

Czy zdawal ktos w tym roku egzamin zawodowy?

Polecane posty

Gość EGZAMIN ZAWODOWY!!

W technikum lub na studium? I jak? Jestescie pewnie ze zdaliscie? A gdy ktos nie zda egzaminu praktycznego a pisemny zda to za rok pisze jedno i drugie czy tylko ta czesc ktorej nie zdal?

Gość lepiej zdaj maturę
.

Gość lepiej zdaj maturę
egzaminy zawodowe zdają tylko nieudaczniki które nie idą na studia a studia są w tych czasach najważniejsze.

Gość EGZAMIN ZAWODOWY!!
Maturę też zdawałem ale nie wiem czy pójdę na studia. A teraz prosze odpowiedzcie mi na moje pytanie.

Gość co z tymi nickami
ja przymierzam sie do studium na kierunek technik dentystyczny. Moze ktos z was ma jakies informacje co do ww?

Gość dfgbfsgbhfghdhjndghjmnhm
ja pisałam, technik uslug fryzjerskich. pisemny moze zdam, praktyczny - watpie. przykrecili śrubę niestety. kazdy zrobil inaczej. mozesz poprawiac tylko czesc praktyczna jak nie zdasz za pol roku chyba.

Gość EGZAMIN ZAWODOWY!!
Chyba za rok można poprawiac z tego co się orientuje :O

Gość lepiej zdaj maturę
Tylko nieudacznicy idą do technikum lub po liceum na dwuletnie studium. Technikum czy studium to w tych czasach tak jak zawodówka, lepiej isc do dobrego liceum a potem na jakieś prestiżowe studia.

Gość 37238643287
kochany lepiej miec konkretny zawód niz jakies liceum , a studia nie dają w Polsce gwarancji ze dostaniesz prace

z tego co wiem sa co pol roku, przynajmniej u mnie. bo pode mna jest semestr nizej (nie rok, tylko semesr) i oni nie musza czekac pol roku na pisanie egzaminu tylko maja od razu i moge z nimi pisac, a oni koncza jakos w styczniu czy lutym

Gość 37238643287
żałosne takie gadanie wielu studentów i tak roboty niema

prestizowe studia, dobre, czyli co, medycyna:D:D Jak wszyscy skoncza prestizowe studia to juz przestana byc prestizowe:D:D

Gość lepiej zdaj maturę
Czyli ja też bym mógł pisac w styczniu lub w lutym egzamin zawodowy?? To wszystko zależy od szkoły a ty chodzisz do szkoły dla dorosłych czy młodzieży bo to chyba różnica?

Gość lepiej zdaj maturę
jem kupę

szkola dla doroslych. nie wiem jak jest z technikum.

Gość 37238643287
ja bym sie bala byc lekarzem , bo za duze ryzyko a adwokat to musi miec mocne nerwy i zawsze ryzykuje ze posadzi niewinnego

Gość ja zdawalam egzamin
do "lepiej zdaj maturę" ja zdawalam w tym roku egzamin zawodowy technik uslug kosmetycznych bo chcialam szybko zdobyc zawod no i co juz znalazlam prace w swoim zawodzie, pomimo iz jeszcze nie mam dyplomu, a tylko swiadectwo i mam 4000zl brutto/miesiac, umowa o prace, a co do egzaminu testy moze zdam, ale praktyczny nie wiem, bo to az 75%trzeba miec zeby zdac:o

Gość zawodowiec2
Aby zdać egzamin zawodowy najlepiej uczyć się z egzaminów z lat ubiegłych. Można je znaleźć w necie, np. na http://egzaminy-klucze.pl/