Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gonzallo

jestem mamą,rozważam rzęsy permanentne-opłaca się?

Polecane posty

Mam 2kę małych dzieci i mało czasu na stercznie przed lustrem, z 2giej strony lubię wyglądać na zadbaną.Chcę założyc rzesy- ale koleżanka wygląda w nich źle.Albo ma za długie, albo coś jest nie tak z nimi- oko wygląda na zmęczone...jak uniknąć błędu?

Gość a ja a ja
wg mnie sztuczne rzesy nie swiadcza o zadbaniu.... no ale coz, kazdy ma inny poglad. Zalozylam je raz i wygladalam - oszalamiajaco! Ale po co? nie pracuje i jestem caly dzien sama w domu z dziecmi a lans w piskownicy to tez nie moja bajka. Powiem jedno- swedzialy mnie troche powieki, mialam wrazenie "niedomytych" oczu i odklejaly sie jedna po drugiej...

wiesz..ja do piaskownicy też nie robię oka we wszystkich kolorach tęczy,ale na pewne rzeczy-typu rzęsy,kreska brakuje mi czasu.A bez takiego makijażu wyglądam źle.

Gość nie rób tego
doczepiane rzęsy to kiepski pomysł, osłabią te które masz dokładnei tak samo dzieje się z doczepianymi włosami kobiety decydują się na te doczepianki bo same mają rzadkie włosy lub rzęsy....na początku są zadowolone a potem jest koszmar bo to jeszcze bardziej pogarsza stan włosów/rzęs, osłabia cebulki włosa i włosy wypadają jeśli chcesz wygladać na zadbaną zrób sobie hennę albo permanetne kreski

Gość fgfgfgghgh
po dwoch ciazach to i tak juz pewnie zadbana nie bedziesz, niewazne czy zalozysz sobie rzesy czy worek na glowe