Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wrozka na kafe

POWRÓŻĘ!

Polecane posty

Gość ecco2010
anna15.10.1976

Gość a ja dla rodziców proszę wróżb
Dziękuję bardzo, faktycznie są problemy finansowe które powinny się rozwiązać w przeciągu 2 miesięcy, tata ma lekkie problemy z kręgosłupem ale leczy się i wszystko jest na dobrej drodze, mogę powiedzieć że wróżba udana. Szkoda jednak że nie wróżysz młodym, to już są prawie dorosłe osoby.. Pozdrawiam :) i jeszcze raz dziękuję

Gość wrozka na kafe
Wróżba dla "malamigitka" Sandro, wszystko co dotyczy stosunek uczuciowego, dzięki Twojemu uczuciu głębokiemu będzie szło w pomyślnym kierunku. Uważaj tylko, aby nie być zbyt bezpośrednim. Zadbaj o układ trawienny, bo mogą się pojawić jakieś problemy odnośnie odżywiania. Widzę, że jesteś osobą opanowaną, potrafisz wiele poświęcić dla swoich bliskich. Lubisz emocjonalny ład i porzadek. Masz tendencję do wyolbrzymiania małych, nieistotnych "problemów".

Gość ja poprosze...
Dziękuję, opis mojego charakteru niestety nie zgadza się, bo jestem b. niesmiala ale jesli chodzi o drugą częśc wrozby to jest trafna, tak sie wlasnie czuję. Pozdrawiam :)

Gość wrozka na kafe
zbyt bezpośrednią* przepraszam za błąd. Proszę o to, aby nikt więcej się nie zgłaszał. :)

Gość proszę jeszcze ja bardzo mi za
lezy wieslawa 1.02.1984 prosze cie bardzo

Gość juz po 21, ale moze jednak:)
Natalia 27.04.1987

przepraszam, nie doczytalam osttaniego zdania:) Moze innym razem:) Pozdrawiam cieplo!

Gość wrozka na kafe
Wróżba dla "dccsdcx" Kasiu, widzę, że ostatnio doznałaś jakichś niepowodzen, goryczy. Teraz to się skończy. Jesteś osobą spontaniczną i życzliwą. Jednak uważaj na swoją zbytnią ufność, ponieważ może to przynieść szkody. Jesteś towarzyska. Masz tendencję do dramatyzowania, wyolbrzymiania. Nie lubisz nudy.

Gość wrozka na kafe
Wiesławo i Natalio, jeżeli nie bede zbyt wyczerpana to Wam również postawię karty, ale nic nie obiecuje. :)

Dziekuje.

Gość wrozka na kafe
Wróżba dla Ilony Ilono, widze w obremnie uczuciowym jakieś problemy, jeżeli masz stałego partnera to wskazuje to na kłótnie, natomiast jeżeli nie, to możesz złapać chwilowego doła, może dopaść Cię zwątpienie. Widzę też, że ostatnio towarzyszył Ci stres.

Gość Ilona 18.03.1978
A coś więcej? Jak te problemy się zakończą? Problem to z byłym, bo nie do końca były w mojej głowie...

Gość wrozka na kafe
Wróżba dla "i ja poproszę o wróżbę" Alicjo, odnośnie życia zawodowego widzę miłą niespodziankę, której kompletnie się nie spodziewasz. Jeżeli miałaś jakieś problemy ze zdrowiem, to teraz wszystko się unormuje. --- Ilono, zeby powiedzieć coś więcej, muszę mieć jakiś zarys sytuacji. Także możesz zostawić maila, a ja się odezwę jutro. :)

Gość wrozka na kafe
Wróżba dla Onk3 Magdo, widze czas sukcesów zawodowych. Widze tez, ze jestes czasami troszkę apodyktyczna, nie tolerujesz sprzeciwów i lubisz stawiać na swoim. Zdrowie w normie, ale mogą się pojawić problemy związane z dermatologią.

Gość Ilona 18.03.1978
Cóż rozstaliśmy się... dziwnie.. sama do końca nie wiem co między nami było.. całość dość dziwna... Teraz on ma kogoś i chyba będzie tatusiem.. Poinformował mnie o tym.. nie było to miłe.. Możesz tutaj napisać..

Gość Ilona 18.03.1978
Może dodam, że ze mną chciał dziecko, ale ja nie czułam że jestem dla niego ważna.

Gość wrozka na kafe
Wróżba dla gufufuyghg Kamilo, widze w kartach jakiegos mezczyzne i watpliwosci z Twojej strony. Wszystko skończy się pomyślnie. :)

Gość wrozka na kafe
Ilono, no to tutaj nie trzeba kart rozkładać. Miej swoj honor i czekaj na kogos, kto będzie Ciebie wart. Chwilowa przerwa, ponieważ coraz słabiej czyta mi się z kart. Wracam za jakieś pół godziny. :)

Gość ecco2010
ok, rozumiemy i czekamy:)

Gość czarnula2323
hahaha kurwa jakie bajery

Gość madam22231
magdalena 17,08,1983

Gość Ilona 18.03.1978
Ja mam kogoś i jest ok.. Ale to ty wróżko pisałaś o problemach.. więc skojarzyłam z nim... Innych uczuciowych nie mam, ani nie miałam..

Gość wrozka na kafe
Ilono, to jest wizja na najblizszy czas, z obecnym partnerem mogą się pojawić kłótnie. Jeżeli chcesz obszerniejszej wróżby, to tak jak mówiłam zostaw mi swojego maila, a ja się odezwę. :)

Gość 5*****
Beata 20.08.1972

Gość 5*****
wybacz, nie doczytałam że do 21 :( sorki

Gość wrozka na kafe
Wróżba dla jidkfvzljnb Agnieszko, widzę, że lubisz chodzić własnymi ścieżkami, chcesz wszystkiego "dotknąć", rzadko kiedy wierzysz na słowo. Przyjmujesz czasem pancerz ochronny, żeby nie zostać zranioną. Widze, ze czujesz sie trochę samotna, chyba niedawno zostałaś zraniona przez jakiegoś mężczyznę. Jeżeli chodzi o uczucia, to w najbliższym czasie nie widać zmian, pojawią się one po nowym roku, poznasz najprawdopodobniej starszego od siebie mężczyzne. Chyba za bardzo chciałabyś być teraz z kimś, żeby nie być samotna, ale poświęc ten czas sobie, zadbaj o siebie na gruncie emocjonalnym, pamiętaj, że to Ty jesteś najważniejsza! :)

Gość wrozka na kafe
Wróżba dla Małgorzaty. U Ciebie również pojawia się samotność, jednak niebawem to się zmieni. Okreslam to na okres 3 miesięcy. Widzę pozytywną zmianę odnośnie życia zawodowego.

Gość nelka-1990
Witaj ! Załóż konto - zbieraj punkty- wymieniaj na nagrody.Wszystko za darmo ! to bardzo proste- otwierasz tylko artykuły i dostajesz punkty które wymieniasz na co chcesz. Wpisując kod promocyjny nelka-1990 dostaniesz 100 punktów za przyjecie zaproszenia.Nagrody można zobaczyć w katalogu nagród. Polecam serdecznie. http://przeczytamwszystkich.pl/przyjmij-zaproszenie?it=8f0780cf3c1e481dba09fa2c985f88a3