Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wrozka na kafe

POWRÓŻĘ!

Polecane posty

Proszę o nie wpisywanie się nowych osób. Odpowiadam tylko dla osób, ktore napisaly wczoraj. Jeżeli ktos obecnie jest zainteresowany, to moge wykonac wrozbe mailowo, ktora bedzie obszerniejsza niz te tutaj. Jednak warunkiem jest wplacenie drobnego datku na jedną z fundacji charytatywnych. :)

Gość wiesławaaaa
tak wróżko wpisywalam ale nie dostałm niestety odpowiedzi więc bardzo mocno proszę wieslawa 1/02.1984

Wiesławo, widze u Ciebie w ostatnim okresie jakies załamanie. Miewasz pesymistyczne myśli. Widze tez, ze bardzo mocno czegoś pragniesz i na cos czekasz, zaczynasz chyba troche wątpic, ze w koncu to dostaniesz. Pozornie bywasz chłodna i obojętna, w głębi duszy jesteś wrażliwą marzycielką. Często przyjmujesz pancerz ochronny, bo boisz się zranienia. Masz chyba dużo kompleksów, jesteś powsciągliwa.

Gość tillthesunsgoingdownn
Czy wy jesteście jacyś chorzy ludzie nie wolno korzystać z usług takich wróżek, guślarzy, kaznodzieji, to nic dobrego nie przynosi, nasza religia zakazuje korzystania z takich usług wiąże to z okultyzmem, satanizmem itd prowadzi to tylko do nieszczęść, zastanówcie się czy warto wplątywać się w sprawy powiązane z diabłem tylko dlatego żeby dowiedzieć sie pare pierdół o sobie?? To tak jak z wywoływaniem duchów, niby nic groźnego a w rzeczywiśtości posiada silną moc, prosze dla własnego dobra nie korzystajcie z tego.

Aniu, u Ciebie widze problem natury zawodowej. Jesteś albo niezadowolona ze swojego życia zawodowego, albo po prostu nie masz pracy i to Cię przytłacza. Do okresu pół roku wszystko powinno się diametralnie zmienić. Lubisz być osobą niezalezną, masz w sobie coś z duszy tułacza. Jesteś często zaganiana, zajęta, buntownicza. Łatwo Cię zranić.

Gość wiesławaaaa
Bardzo Ci dziekuję :)wróżko wszystko się zgadza. bardzo na coś czekam. to bardzo ważna sprawa od której ma sie zmienić moje życie . a widzisz może w kartach czy stanie się w końcu to na co tak czekam i w jakim czasie?

Dziękuje, tak wszystko się zgadza, mam nadzieje, że znajdę swoją wymażoną prace, narazie to jestem bezrobotnym absolwentem szkoły wyższej, to prawda łatwo mnie jest zranić.

I chce być nie zależna, może wreszcie jakoś mi się ułożyżycie zawodowe bo o prywatnym to nie myslę, dzięki.

Gość 456Green
Karolina 12.20.1988

Wróżba dla bon bon girll Kasiu, widze u Ciebie tęsknotę za bliską osobą. I tak jak u Ani, niezadowolenie z życia zawodowego. Pierwszy problem zostanie rozwiązany na przestrzeni max miesiąca, zaś drugi do pół roku.

Gość ja tez zadalam wczoraj pytanie
cynthia 15.08.91

Gość pani niech pierw da jedna wróz
to sprawdze czy sie sprawdza. skad mam miec pewnosc ze pani nie oszukuje... Krzysztof 10/03-1989

Gość aneta .
aneta 731985

Cynthio, jesteś osobą chodzącą troche własnymi ściezkami. Często nie zgadzasz się z opinią innych. Nie lubisz okazywać emocji szerszemu gronu osób. Widze u Ciebie kłopoty ze zdrowiem, chyba chodzi o hormony. Widze tez problemy w związku, jakies zgrzyty, niedomowienia, jednak na pewno nie chodzi o zdrade.

Gość JozinH@wd
Jestem ja, zgłosiłem się wczoraj..

Gość madam22231
wróżko ja byłam wczoraj i nie dostałam odpowiedzi magdalena17,08,1983 z góry dziękuję

Józefie, jesteś człowiekiem opanowanym, szczodrym. Umiesz dużo poświęcić dla swoich bliskich. Kierujesz się w życiu ideałami. Cenisz sobie życie rodzinne. Bywasz sentymentalny. Lubisz, kiedy wokół Ciebie wszystko harmonijnie współgra. Masz tendencję do wyolbrzymiania rzeczy, które obiektywnie są niezbyt istotne, często taka postawa utrudnia Ci życie, powinieneś nad tym popracować.

a czy życie prywatne chociaż o nim nie myśle czyli sfera uczuciowa też mi się uloży czy poprostu już na zawsze zostane "starą panną"

Gość kukukukujajajajja
witam, ja wpisywałam się wczoraj ale nie dostałam odpowiedzi:) sylwia 27.11.1990

Gość Agnieszka 25.06.1989r
wróżko, a mi odpowiesz? zgłaszałam się wczoraj. :)