Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wrozka na kafe

POWRÓŻĘ!

Polecane posty

Gość wrozka na kafe
Wróżba dla bggyu776 Agnieszko, widzę jakieś problemy na gruncie zawodowym, ale w krótce to się skończy. Widzę też jakis drobny problem rodzinny, który też zostanie rozwiązany. Widzę rowniez jakis problem na gruncie uczuciowym, jezeli nie masz partnera, to podejrzewam, ze jest to zwiazane z kims, do kogos cos czujesz - tak wiec odwaz sie, azeby wyciagnac pierwsza reke, jezeli jednak masz partnera - to troche dusisz sie w tym zwiazku i chcialabys to zakonczyc, jednak nie do konca masz odwage. Powinnas sobie wszystko przemyslec.

Gość bggyu776
o rety, wszystko się zgadza :)

Gość bggyu776
najwiekszy problem to problem uczuciowy, mój chlopak mnie zostawil :( a ja tak bardzo chce zeby wrocił...

Gość bggyu776
czyli mam zawalczyć o niego? bardzo serdecznie dziękuję za wróżbę

Gość wrozka na kafe
Wrozba dla uleciał gaz Marto, w najbliższym okresie bądź ostrożna i nie ufaj komu popadnie. Z natury nie robisz niczego spontanicznie, ale w najblizszym okresie może być to zachwiane. Czasem brakuje Ci przysłowiowego luzu, stapasz mocno po ziemi. Daj się czasem ponieść chwili. :) - - - Agnieszko, dlaczego się rozstaliscie? Podaj mi jego date urodzenia i imie.

Gość wrozkoooooooo
mozna sie jeszcze wpisac ?

Gość bggyu776
To on mnie zostawil po 8 latach. nie potrafiłam zdecydować się na powrót do rodzinego miasta. Mieszkam i pracuję w Krakowie, on mieszka i pracuje w rodzinnym mieście, widywalismy sie tylko na weekendach. Dostrzegłam swój błąd, niestety dla niego jest juz za poźno, przynajmniej tak twierdzi. Podobno pojawiła się w jego życiu inna kobieta. Tomasz 01.01.1984

Gość wrozka na kafe
Wróżba dla lubiana nawet bardzo Magdo, Tobie również doskwiera samotność. Chciałabyś się zakochać. Niebawem jednak ktos stanie na Twojej drodze, mysle ze to bedzie okres do pół roku. Widze też drobne problemy finansowe, tak wiec wydawaj z głową, wszystko wróci do normy.

Gość wrozka na kafe
Można, ale wtedy odpowiem jutro. Dzisiaj odpowiadam tym, ktorzy zgłosili się do 21 :)

Gość wrozkoooooooo
no ok, to będę czekac do jura:0 ewa 28-09-1982

Gość kukukukujajajajja
sylwia 27.11.1990

Gość wrozka na kafe
Wróżba dla Germaine Geer Anito, u Ciebie również zaznaczają mi się problemy natury miłosnej. Masz jakieś problemy z partnerem, troszkę się od siebie oddalacie. Widzę też jakąś osobę trzecią, ingerującą w Wasz związek, ale nie sądze, żeby to było na gruncie romansowym, a raczej chodzi o jakieś złe doradzanie.

Gość wrozka na kafe
Agnieszko, za chwilę zrobię analizę związku. :)

Gość wrozka na kafe
Proszę mi napisać, czy osoby ktore zgłosiły się przed 21 czekają na odpowiedz, niestety niedługo muszę odejsc od komputera, także wrozby wykonam dla osób, ktore czekaja. Dla reszty jutro. Przepraszam za taki przebieg sytuacji. :)

Gość lubiana nawet bardzo
dziękuje bardzo, wszystko sie zgadza:) a mozna wiedzieć coś wiecej o tej osobie co ja spotkam na swojej drodze....

Gość ecco2010
ja wciąż czekam:)jestem wpisana o 21:00

Gość juz po 21, ale moze jednak:)
Bylam kilka minut po 21, ale nadal czekam:)

Gość 1 2 3
Czy ja tez moglabym sie zalapac na wrozbe? bede czekac

Gość wrozka na kafe
Agnieszko, widze ze nie lubisz rutyny i monotonii. Jesteś ruchliwa i niespokojna. Lubisz kiedy wokół Ciebie coś się dzieje. Lubisz być niezależna, masz dusze "włóczykija". Bardzo łatwo Cię zranić, ale nie jesteś msciwa i zbytnio pamiętliwa. Jeżeli chodzi o grunt uczuciowy, to chyba często jesteś zbytnio zaganiana, żeby w pełni skoncentrować się na związku. Jeżeli zaś chodzi o Tomasza, to ceni on sobie wygodne życie, jest konserwatystą i tradycjonalista. Jest także romantyczny i sentymentalny. Lubi się troszczyć o innych. Lubi ład i porządek na gruncie emocjonalnym jak i materialnym. Ma tendencję do wyolbrzymiania. Tak więc, Agnieszko, jak już napisałam, powinnaś wyciągnąć do niego rękę. Nie naciskaj jednak, nie widze przy nim kobiety, którą traktował by stricte poważnie. Postaraj się na razie utrzymywać z nim stosunki przyjacielskie, nie narzucaj się mu zbytnio, ale uświadom mu, że jest dla Ciebie wazny i zalujesz swojej decyzji, a wszystko powinno potoczyć się w pozytywnym kierunku.

Gość wrozka na kafe
Magdo, co do tej osoby to będzie to osoba w Twoim wieku, badz troche starsza. Podejrzewam, ze po jednym nieudanym, dluzszym związku.

Gość we dwo je
czekam

Gość Jaworka
Martyna 25.06.1991

Gość wrozka na kafe
Wróżba dla ecco Aniu, u Ciebie również zaznaczają mi się kłopoty natury uczuciowej. Też czujesz się samotna. W ciągu ok pół roku, maksymalnie do roku spotkasz faceta, który "zawróci Ci w głowie" i stworzycie udany związek. Musisz tylko otworzyc się na ludzi, być bardziej towarzyska. Pamiętaj, że nic nie przychodzi samo, zawsze trzeba się postarać. :)

Gość ecco2010
trafiłaś w sedno:)dziękuje przyjmuje to do serca:))

dziekuje bardzo za wrozbe, jestes bardzo dobra, to co napisalas to prawda. czy moglabys w wolnej chwili powrozyc mi jeszce?chcialabymjedynie wiedziec czy on mi sie kiedys oswiadczy jesli tak to kiedy i kimmoze byc ta niegatywna osoba, bo poki co wszyscy zycza nam dobrze, nie mam pojecia kto to moglby byc moj meilto diana2332MALPKAwp.pl jego data to 27 11 1975 ma na imie bart pozdrawiam serdecznie.

Gość wrozka na kafe
Wróżba dla juz po 21, ale moze jednak:) Natalio, łatwo nawiązujesz kontakt z otoczeniem, jesteś osobą miłą, sympatyczną. Zazwyczaj robisz wszystko, zeby nie urazić drugiego człowieka. Często jednak jesteś łatwowierna, w każdym starasz się odnalezć pozytywne cechy. Brak Ci wiary we własne możliwości. Powinnaś czasem sie zbuntować i postawić na swoim. Za bardzo dusisz w sobie emocje. Dajesz się zdominowac.