Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

medzia77

co zrobic zeby to zmienic ?:)

Polecane posty

Mam klopot.Mianowicie duzo osb mowi ,ze jestem ladna i to naturalnie bo nie uzywam pudru ,ja tez mysle ze mam ladna twarz ,figura taka nawet ,ale mimo to ciagle sama w to do konca nie wierze.Niby uwazam ,ze wszystko ok (poza cellulitem troche;/) ale wciaz jakos nie moge byc taka pewna siebie.Kumpele niby mowia,Ze jestem wygadana,no tak czasem mowie najwiecej co kiedys mi sie nie zdarzalo.I niby uwazam ze mam fajyn wyglad i charakter,ale nadala czes6to niepewnie sie czuje ze soba i mysle,co pomysla inni;/Jak to zmienic, co robic ? ;) prosze o rady czemu tak jest

ale kolezanki tez czesto chwala,a jedyna osoba ktora w to wszystko co mowia inni nie wierzy..jestem ja

Też tak miałem do czasu aż poznałem fajną dziewczyne.Od naszego pocałunku jestem bardzo pewny siebie ... Nie wiem czy nie za bardzo ;-) nie bój sie ..każdy jest inny i każdy ma coś fajnego w sobie

Gość trudno tobie cokolwiek
doradzić na podstawie tych kilku zdań jakie napisałaś

Popracuj nad poczuciem wlasnej wartosc skoro az tak wielki wplyw na twoja wlasna ocene maja inni ludzie, to oznacza ze ocena innych jest wazniejsza a ty sama myslisz zle o sobie dlatego ze nie czujesz sie ze soba dobrze nie cenisz siebie nie lubisz siebie, nie wiesz jaka jestes to ty sama musisz siebiecenic i podziwiac wtedy slowa innych beda mialy drugorzedne znaczenie a ty bedziesz sie czula ze soba dobrze