dirtydancer 0 Napisano Kwiecień 2, 2012 Znalazłam świetny parking przy lotnisku. W sieci natknęłam się na www.parkinglotnisko24.pl , a że dużymi krokami zbliżały mi się wakacje postanowiłam skorzystać z rezerwacji on line miejsca na parkingu. Po dwóch tygodniach moje auto stało całe i bezpieczne. Dzięki monitoringowi i świetnej obsłudze wiem, że będę korzystać za każdym razem. Ceny są godne uwagi, a lokalizacja bardzo dobra. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość FrenczRap2012 Napisano Kwiecień 2, 2012 CZechy Praga Hotel o nazwie HOSTEL POlecam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Midownik Napisano Kwiecień 16, 2012 Z mniej oklepanych miejsc i wycieczek Szwajcaria - Luksemburg - Francja - Alpejska kraina, z Almaturu. Przeczytaj na ich stronie program wycieczki, naprawdę warto:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość frajdej31 Napisano Kwiecień 23, 2012 Ja tam jadę zwiedzać Poznań. Śpię w hotelwloski.pl - spałem tam wiele razy i polecam przy okazji. Dobre śniadania i świetna obsługa to to, co zapamiętałem ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość frajdej31 Napisano Kwiecień 23, 2012 ja jadę zwiedzać poznań. Mieszkam w hotelwloskiPL. Świetny hotel, polecam go, bo jest tam swietna obsluga, doskonale jedzonko no i w miare przyzwoite ceny, a do zwiedzania jest doskonale polozony Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość butywkwiaty Napisano Kwiecień 29, 2012 odwieczny problem na co się zdecydować ?? Gdzie pojechać, żeby miło spędzić czas?? Ja chyba w tym roku nad nasze polskie morze się wybiorę. Może do Jastrzębiej Góry, tam jest hotel Primavera, który ma super ofertę SPA. W razie, jakby pogoda nie dopisała można się oddać w ręce kosmetyczki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kasia Trok Napisano Maj 4, 2012 Hej, polecam nowy fan page na fejsie. Odwalają kupę roboty, bo porównują ceny wyjazdów u touroperatorów. Polubcie stronkę i życzę owocnych wyjazdów :D Powodzenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kasia Trok Napisano Maj 4, 2012 http://www.facebook.com/pages/Por%C3%B3wnywarka-biur-podr%C3%B3%C5%BCy/170314239760897 to ten fan page, ale ze mnie zamot ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vanili 0 Napisano Maj 4, 2012 nic ciekawego nie znalazłam piaty raz kanary Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dżoana1980 0 Napisano Maj 6, 2012 w tym roku może Włochy .. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość edom.pl Napisano Maj 11, 2012 Wszyscy chetni wyjechać na wakacje jak Ci co chcą dodawać obiekty zapraszam na stronę www.edom.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
XNovember 0 Napisano Maj 13, 2012 polecam Lanzarote :) Hotel Barcelo, ja byłam z Itaki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dżoana1980 0 Napisano Maj 13, 2012 Z Itaki bym nie pojechała. Zachęcają cenami ale te hotele nie są tak dobre jak na zdjęciach w katalogu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Basieńka121 Napisano Maj 18, 2012 A może coś fajnego poszukać w kraju? Ja bardzo lubię Augustów. W tym roku chyba wybiorę się tu: http://www.augustow-hotel.pl/oferty/wczasy-w-augustowie.html Co o tym sądzicie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dżoana1980 0 Napisano Maj 19, 2012 W Polsce jest zimno :) Szkoda wakacji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Anakonda92 Napisano Maj 21, 2012 Ja tam latem zwiedzam miasta Polskie. Ostatnio byłem w Poznaniu. Świetnie było. Miałem bardzo dobry hotel: hotelwloski.pl Naprawdę bardzo wygodnie, polecam! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość freeeeedzio Napisano Maj 21, 2012 ale chamskie reklamy od razu wiadomo zeby nie jechac tam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zalmeas Napisano Maj 22, 2012 Wiadomo, że wszystko często ładniej wygląda w katalogu niż w rzeczywistości, ale ja często jeżdżę z Almaturem i nigdy jakoś nie byłam specjalnie zawiedziona :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pani walewska@ Napisano Czerwiec 1, 2012 A ja pojadę jak zwykle nad polskie morze. Wczoraj zarezerwowałam kwaterę:) Ale to mo.że być ostatni raz w Polsce, bo pogoda niepewna. Chętnie więc dowiem się i ja, dokąd warto pojechać. Ktoś doradzi?;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krakowskimtargiem 0 Napisano Czerwiec 5, 2012 polskie morze jest super zwłaszcza poza sezonem jak nie ma dzikich tłumów na plaży. wiadomo, że pogoda niepewna, ale chyba nie to jest najwazniejsze, ja deszcz lubię :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bursztynowa_komnata 0 Napisano Czerwiec 6, 2012 jak dla mnie wszędzie tam, gdzie jest spokojnie, no i też fajnie by było jakby pogoda dopisała. Ale wolę jednak nasz kraj niż gdzieś wyjeżdżać za granicę. Ot taka patriotka ze mnie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 48 latka Napisano Czerwiec 6, 2012 ja polecam z gruponem hiszpanię Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Philippa Napisano Czerwiec 17, 2012 Ja też lubię deszcz!;) Wprawdzie w tym roku nie spędzam wakacji w Polsce (chyba, że na kilka dni gdzieś pojadę) ale w końcu uda mi się zrealizować marzenie i zwiedzić Skandynawię - jeśli ktoś chce odwiedzić tamte rejony, fajną wycieczkę ma ALmatur:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Azow Napisano Lipiec 3, 2012 Jeśli szukacie piaszczystych plaż, ciepłego morza i zdrowego powietrza polecam wziąć pod uwagę Morze Azowskie (miasto Berdiańsk). Dużo taniej niż na Krymie, cieplejsze i zdrowsze morze. wszystkie potrzebne informacje o mieście, morzu, możliwościach dojazdu, atrakcjach http://azow.pl/morze-azow...czenie-w-jednym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość cocorocco Napisano Lipiec 3, 2012 A ja zapraszam na Jurę Krakowsko- Częstochowską, gdzie można zwiedzić średniowieczne zamki. Jeśli chodzi o nocleg to polecam nowo otwarty obiekt turystyczny w Bobolicach, z niesamowitym widokiem na zrekonstruowany tamtejszy zamek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Anka3254 Napisano Lipiec 9, 2012 Ja wybrałam się na wycieczkę po polskich miastach. Niedawno byłam w Poznaniu. Spałam w hotelwloski.pl Świetny hotell :) Niby w centrum, a cisza taka, że szkoda gadać. Wspaniałe ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dojrzałajeżyna Napisano Lipiec 23, 2012 całkiem fajny pomysł, żeby pojeździć po polskich miastach, ale ja jestem typem człowieka, co lubi też łono natury więc miasto owszem, ale fajnie, jak jest gdzie wybyć poza. Może i ja też się wybiorę do Jastrzębiej Góry, do Primavery, a co tam, raz się żyje, tylko, żeby jeszcze miejsca były ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wiolettka89 Napisano Wrzesień 24, 2012 A czy ktoś był w październiku w Hiszpanii ? mam kilka ciekawych ofert LM z Itaki i tak sie zastanawiam czy da sie jeszcz epoleżec na plazy ;))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Fikus26 Napisano Październik 4, 2012 Polecam stronę wypoczywaj.net Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość anciak Napisano Październik 5, 2012 My z paczką znajomych chcemy polecieć jakoś teraz jesienią/zimą do Egiptu z biurem Bee Free bo tam maja teraz duzo atrakcji dla młodych ludzi ponoć, widzialam reklamę na demotach i wyglądało kusząco ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach