Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 zadajepytanie

Lek asentra 50 a alkohol

Polecane posty

Go艣膰 zadajepytanie

jakie mog膮 by膰 skutki po zastosowaniu tego leku i piciu w tym czasie alkoholu ? Bardzo prosz臋 o szybk膮 odpowiedz. z g贸ry dzi臋kuj臋.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 zadajepytanie
jest tu ktos?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zadajepytanie
pom贸偶cie ! :( czy po tym wypiciu np 5piw 5% mog膮 wyst膮pi膰 np omdlenia?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Troch臋 przedawniony temat ale mo偶e si臋 przyda komu艣. Z tego co wiem-nawet zapa艣ci mog膮 si臋 pojawi膰 no i przewa偶nie jest gruby kac na drugi dzie艅 oraz stany l臋kowe. Organizm si臋 regeneruje po alkoholu d艂u偶ej gdy si臋 bierze asentr臋 i przez kilka dni mo偶e by膰 spierdzielony nastr贸j. Wiem to z opinii innych oraz z w艂asnego do艣wiadczenia-tzn nie do艣wiadczy艂em w/w zapa艣ci ale poza tym jeszcze za ka偶dym razem po spo偶yciu ju偶 nawet 2 piw odbija艂o mi tak jakbym nie panowa艂 nad swoim agresywnym lub innym zachowaniem. Bior膮c asentr臋 i pij膮c alkohol mia艂em stan podobny jak po amfetaminie. Nie polecam. Albo si臋 leczymy i powstrzymujemy od picia albo nie wytrzymujemy i chcemy wszystko na raz. Ja dzi臋ki asentrze nie mam takich ci膮got do picia i innych u偶ywek. Samopoczucie po tym leku+depakine chrono jest bardzo dobre.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Asentra a drink

Ja wypilam slabego drinka z whisky聽a przez nastepne 2 dni czulam sie jakbym wypila cala butelke, jak na kacu. Bylo mi niedobrze,zle sie czulam, glowa bolala...tragedia,nigdy wiecej przy braniu takich tabletek...

Udost臋pnij ten post