Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MAMA 20 KRAKÓW

MAMA POZNA MAME:) ZAPRASZAM :)

Polecane posty

Gość MAMA 20 KRAKÓW

WITAM MAM 20 LAT I 11 MIESIECZNEGO SYNKA , MĄŻ PRACUJE CAŁYMI DNIAMI I SIEDZIMY SAMI, TAK SOBIE POMYŚLAŁAM ŻE MOŻE JEST MAMA KTÓRA TEŻ CHCIAŁABY Z KIMŚ POROZMAWIAĆ , NAPIĆ SIĘ KAWY?:) JESTEŚMY Z KRAKOWA , PISZCIE I MAM NADZIEJE ŻE COŚ Z TEGO WYJDZIE:)

A ja jestem troszkę od was starsza i mam 1.5 rocznego synka. Aniołek z niego. Niestety ja pracuje to babcie siedzą w domu z małym. Ale już od 18stej jestem pełna mamusią i staram się wynagrodzić dziecku czas.

Mamo z Krakowa ja mam 4 tyg synka i mieszkamy w tym samym miescie :D jutro wybieramy się z mezem na tydzien do teściów, ale po tym czasie bardzo chetnie wyskoczę gdzies na kawke or spacerek :D PZDR

Gość MAMA 20 KRAKÓW
super:) zapraszam :)

Gość MAMA 20 KRAKÓW
super:) zapraszam :)

Gość MAMA 20 KRAKÓW
je prawie wsyztko , nie daje mu jedznie smayonzchŁ:) KOLKE MIAL MOZE 3 RAZY JAK MIAL MIESIAC:) jestesmy z nowej huty:)

Gość MAMA 20 KRAKÓW
a co do grzecznosci to jest grzeczny ma dni ze porpostu jest marudny ale tak to zazwyczaj siedzi na podlodze i sie bawi lub chodzi przy jezdziku lub meblach:)

aha to samodzielnie jesczze nie chodzi tak?moja mala tez grzeczna potrafi sie sama zabawic:) od kiedy jestes mezatka?masz szkole srednia skonczona?czy moze studiujesz?

Gość MAMA 20 KRAKÓW
moze jakas mama potrzebuje ubranka dla synka ? dla coreczki tez bo mam kolory np. zółte lub białe nie wszystkie niebieskie:) firmowe np z ewa klucze lub dimo mothercare:) po 1 synku nie zniszczone , moja cena to np . za spioszki 6 zł:) jakby był ktoś zainteresowany ubrankami to prosze pisac na maila patusia20nh@interia.pl , mam tez czapeczki , skarpetki :) najwiecej ubranek 0-3 miesiaca ale na puzniej tez mam:)

Gość MAMA 20 KRAKÓW
chodze do LO zaocznego , niestety jak zaszlam w ciaze bylam w technikum fryzjerskim i nie dopuscili mnie do praktyk ( ze wzgledow zdrowotnych tam sa same chemikalia) i przez to nie przeszlam do nastepnej klasy i wiedzialam ze ciezko mi bedzie pogodzic szkole dzienna z malym dzieckiem bo od poczatku z mezem wynajmujemy mieszkanie , nie stac mnie na opiekunke a nie ma kto zostawac codziennie z synkiem , wiec szkola dzienna odpada ...

Gość trzmielina
ja też jestem z Krakowa i bardzo chętnie się dołączę. mam 30 lat, mamą będę za 3,5 mies.

Gość trzmielina
mama 20 - gdzie rodziłaś?

Gość MAMA 20
rodziałam w krakowie w szpitalu UJASTEK

Gość MAMA 20
ODPOWIEDZ WYŻEJ TO PODSZYW!!!! WCALE MI BARDZON IE ZALEŻY TYLKO ZAPROPONOWAŁAM, DEBILE JAK NIE MACIE CO ROBIĆ TO IDZCIE NA SPACER A NIE WTRACAJCIE SIE I PISZCIE W IMIENIU KOGOS!!

Gość trzmielina
tak myślałam :) też tam będę rodzić, prowadzi mnie lekarz z tego szpitala. i jakie wrażenia? polecasz, czy nie bardzo?

Gość MAMA 20
SZCZERZE TO 2 RAZ BYM TAM NIE RODZIŁA.. TRAFIŁAM NA POŁOŻNA TAKĄ FRANCE ŻE DARŁA SIE NA MNIE ŻE ŹLE ODDYCHAM , ŻE DZIECKO PRZEZEMNIE SIE NIE DOTLENI , NA KTG SERDUSZKO MU BIŁO ZAMIAST 150 UDERZEŃ NA MINUTE TO SPADŁO DO 50 I ONA ŻE TO TEŻ PRZEZEMNIE , A JA SIE DENERWOWAŁAM TYM ŻE ONA NA MNIE KRZYCZAŁA , ŻE ŹLE ODDYCHAM I ŻE NIE UMIEM RODZIĆ:o A SKĄD MIAŁAM UMIEĆ JAK TO MOJE 1 DZIECKO?:O MAŻ BYŁ PRZY MNIE I NAWET GO NIE SPYTAŁA CZY CHCE PRZECIĄĆ PĘPOWINE TYLKO SZYBKO SAMA UCIEŁA:o MĄŻ BYŁ W TAKIM SZOKU ŻE NAWET SIE NIC NIE ODEZWAŁ , A JAK POSZEDŁ UBIERAĆ Z PIELEGNIARKĄ SYNKA TO TA POŁOŻNA DO MNIE ŻE KTO MI BĘDZIE DZIECKO CHOWAĆ A MIAŁAM WTEDY 19 LAT I POWIEDZIAŁAM JEJ WTEDY ŻE NIE JEJ INTERES.. Z OPIEKI TEZ NIE BARDZO JESTEM ZADOWOLONA , JEDYNE Z CZEGO JESTEM ZADOWOLONA TO ŻE W KAŻDYM POKOJU ŁAZIENKA I SZPITAL BYŁ KOMFORTOWY I CZYSTY, TYLKO TO BYŁ + ...

Gość innezz
hej dziewczyny ja tez jestem z Krakowa chetnie sie do Was przylaczę :) za parę miesiecy zostanę mamą ,więc mam nadzieję,że się dowiem co nieco od doświadczonych koleżanek:)

Gość nie nie nie!!!!!!!!!!!!!!!
wyłącz kurwo tego capsa!!!!

Gość MAMA 20
SAM/A JESTES KURWĄ , A JA BEDE PISAĆ JAK MI SIE BEDZIE PODOBAĆ:)

hej:) i ja chetnie dołacze:) bede mama w pazdzierniku to tez mja pierwsza ciaza:) ja planuje porod w szpitalu zeromskim,tam tez pracuje moj lekarz wiec mysle ze bede miec dobrze:) mieszkam tymczasowo w nh:) pozdrawiam

trzmielina... widze ze bedziemy miec podobny termin porodu, gdzie zamierzasz rodzic?

Gość 13:34
nunusia gdzie mieszkasz w nh ?

w tej chwili na Pistow ale tu tymczasowo wynajmuje... pozniej jak sie dzieciatko urodzi to wracam na Podgórze:) jest jakas mamusia co w Zeromskim rodziła lub planuje?

nunusia ja mieszkam bliziutko Piastów:) a co do Żeromskiego to niestety nie wiem nic jak tam jest jesli chodzi o poród.Planuję na Kopernika albo Rydygier