Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dgksssss

Czy z takimi wymaganiami mam szansę na kobietę?

Polecane posty

Gość pewnieeeeeeeeee
"Nie wyobrażam sobie dawać kasy na paliwo facetowi za każdym razem jak poprosze go żeby zawiózł mnie dajmy na to 15 km do szkoły . To chore." no :) ja tez :) powiedziałabym mu aby swadził sobie ten samochód z ta benzyna w dupe :)

Gość pewnieeeeeeeeee
pojade sobie autobusem i poznam kogoś fajnego ;)

Gość dgksssss
Ja nie mam zamiaru na każdym kroku się rozliczać. Tylko napisałem kluczowe sprawy. Mieszkanie, samochód, i zaradność fifansowa. Nie chcę mieć utrzymanki.

Gość dgksssss
"To miłego kawalerskiego życia " A czemu kawalerskiego? Bo jednak kasa się dla kobiet liczy?

Gość pewnieeeeeeeeee
"Ja nie mam zamiaru na każdym kroku się rozliczać. Tylko napisałem kluczowe sprawy. Mieszkanie, samochód, i zaradność fifansowa. Nie chcę mieć utrzymanki." nawet jak zajdzie w ciaze i bedzie na wychowawczym?

Gość dgksssss
Mówię o sytuacji "wymagam od niego kasy a od siebie w tym względzie nic"

Gość pewnieeeeeeeeee
wtedy tez bedziesz od niej wymagał aby zaa wszystko płaciła? czy ruszysz dupe i utrzymasz ja i dziecko/ no chyba ze nie be3dziesz miał dzieci to spoko :)

niby chcecie być niezależne, ale zatankować raz na jakiś czas to już obciach i policzek :D głupie materialsitki :o

Gość znam kilka takich małżeństw
gdzie rozliczali się co do złotówki. Są to wszystko małżeństwa "byłe". Po rozwodach. W większości przypadków żyją samotnie. No ja sobie nie potrafię wyobrazić sytuacji, że kupuję mężowi bułkę i domagam się zwrotu pieniędzy :O Albo robię mu niespodziankę (wystawna kolacyjka) i co? Mam mu podać rachunek? Za składniki czy uwzględnić też robociznę? Albo kupowanie sobie prezentów. Jak dostanę od męża biżuterię to mam mu za nią zapłacić? Jak nie miałam pracy (pół roku) to powinnam się wyprowadzić do rodziców? Albo zamieszkać pod mostem? No bo raczej niewiele mogłam wtedy dołożyć do budżetu... Chore są takie układy.

Gość nicSZCZEGOLNEGO26
Poczekajmy az sie zakocha wymagania sie skoncza. co to oferta pracy czy co? wymagania i oferujemy.....hahahaha. wszystko ogolnie ok ale Sa jakies granice. raczej drugiego dziecka nie urodzi a to juz nie jest po rowno

Odrzucające... Odrzucające jest to , że moja matka całe życie odmawiała sobie przyjemności , nigdy nie była na urlopie, wykształciła 3 dzieci. Dzięki niej zrobiliśmy prawo jazdy, nie mieliśmy extra ubrań , ani innych wypasionych gadżetów. Ale wbiła nam do głowy , żeby ciężko pracować i doceniać swoją i cudzą pracę. Podczas gdy ona płaci większośc rachunków, spłaca samochód, kupuje drogie książki do szkoły, opłaca studia i kombinuje jak może, mój ojciec w tym momencie ma wyjebane na wszystko, jeździ na wycieczki, kupuje drogi sprzęt wspinaczkowy...:) Nigdy żadne z nas nie dostało od niego ani grosza. Nawet moja siostra jak brała ślub , nie mogła na niego liczyć. Więc drodzy panowie ...nie mówcie mi o kobietach łasych na pieniądze.

"Tylko z tym samochodem....Będziesz kazał kobiecie zatankowac za swoje pieniądze jak Cię poprosi żebyś po nią gdzię pojechał albo odwiózł?" myslalam, zechodzilo Ci o to, ze kazdy kupi sobie swoj samochod i bedzie go utrzymywal sam - ja za tym jestem

Gość dgksssss
"nawet jak zajdzie w ciaze i bedzie na wychowawczym?" Oczywiście, że nie. Równie dobrze ja mogę mieć wypadek stracić zdolność do pracy i żyć z 400zł renty inwalidzkiej. O takich sytuacjach nie mówię.

Kobieta przewaznie zarabia mniej, ma przerwy w pracy (macierzynstwo) itp. Dlatego kobiety boja sie takich typow, co im wszystko wygarna jak ta bedzie na wychowawczym lub straci prace. Kobieta moze sobie do rabiac, ale to do mezczyzny nalezy obowiazek utrzymania rodziny i tyle w temacie.

Gość pewnieeeeeeeeee
""wymagam od niego kasy a od siebie w tym względzie nic"' ""wymagam od niej seksu, miłości, obiadków, placenia za wszysta i być super a od siebie w tym względzie nic" tak?

>>Kobieta przewaznie zarabia mniej, ma przerwy w pracy (macierzynstwo) itp. a co ma macierzyństwo do wysokości zarobków? :o urlop trwa 6 miesięcy. wtedy płaci ZUS, ale nie są to zarobki 🖐️

Dobra zamknij ryj skoro nie wiesz, jakie są polskie realnia. Bo chyba nie wiesz, skoro piszesz głupoty 🖐️

Gość dgksssss
"""wymagam od niej seksu, miłości, obiadków, placenia za wszysta i być super a od siebie w tym względzie nic"" Miłość jest wtedy kiedy obie osoby się kochają. Płacenie za wszystko to już materializm. A ja nie napisałem, że tego wymagam. Tylko w kluczowych sprawach oczekuję partnerstwa. Obiadek ugotować potrafię, co to jakaś czarna magia? Ja niani nie potrzebuję.

>>Dobra zamknij ryj skoro nie wiesz, jakie są polskie realnia. Bo chyba nie wiesz, skoro piszesz głupoty Noooo na pewno własnie ty i tylko masz patent na znajomość polskich realiów i możesz o nich się wypowiadać :D

Gość pewnieeeeeeeeee
""""wymagam od niej seksu, miłości, obiadków, placenia za wszysta i być super a od siebie w tym względzie nic"" Miłość jest wtedy kiedy obie osoby się kochają. Płacenie za wszystko to już materializm. A ja nie napisałem, że tego wymagam. Tylko w kluczowych sprawach oczekuję partnerstwa. Obiadek ugotować potrafię, co to jakaś czarna magia? Ja niani nie potrzebuję." widzisz debilu ...pokazałam ci jaki głupi jestes jesli myslisz ze my tylko kasa kasa kasa i twój zasrany samochód :)

Gość pewnieeeeeeeeee
a materialista to ty jestes :)

Gość tanskaaans
"widzisz debilu ...pokazałam ci jaki głupi jestes jesli myslisz ze my tylko kasa kasa kasa i twój zasrany samochód " Ale ty jesteś tępa krowa. Gość napisał, że oczekuje partnerstwa co w tym złego?. Jeżeli ci to nie pasuje To ty weźmiesz na siebie ciężar spłaty mieszkania? Ty będziesz utrzymywać faceta? płacić za wszystko?

Gość dgksssss
"widzisz debilu ...pokazałam ci jaki głupi jestes jesli myslisz ze my tylko kasa kasa kasa i twój zasrany samochód " Napisałem w pierwszym poście, że to moje podejście jest p oto aby odrzucić te co patrzą na kasę. Skoro chcę takie odrzucić tzn, że jednak nie myślę że wy tylko kasa i kasa bo jednak mam nadzieję, że są takie co na kasę nie patrzą. Więc nie myślę że wy tylko kasa i kasa. Aha zważaj na słowa jakie piszesz. Bo to co mówimy świadczy o nas pamiętaj. Obrażają ludzi nie zyskasz sobie raczej osób do rozmowy.

Gość dgksssss
Obrażając*

Są takie które nie patrzą na kasę. Ale one przeważnie mają przejebane w życiu, zazwyczaj mogą liczyć tylko na siebie. Są zawsze w cieniu. A faceci wybierają te kobiety bardziej w blasku :P

ja zupełnie nie lecę na kasę, wymagania spoko, ale nie mam szans - jestem polonistką

Gość tanskaaans
"ja zupełnie nie lecę na kasę, wymagania spoko, ale nie mam szans - jestem polonistką" Zdania zaczyna się od dużej litery polonistko.