Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość algonia19latt

mam 2 chłopaków na raz

Polecane posty

Gość algonia19latt

czy to źle o mnie świadczy?

Gość ftret
Jeśli wiedzą o sobie i to akceptują to tylko wasza sprawa.

Gość algonia19latt
i biorą mnie czasami w kanapkę.

Gość BARDZO WAŻNA INFORMACJA ,,,,,,
prostytutki mają wielu klientów

jeśli umawiasz się z każdym z osobna to źle umów się z oboma naraz i wykorzystaj sytuację :-)

Gość algonia19latt
tzn. nie wiedzą o sobie, jeden studiuje za granicą a drugi jest tutaj, szczerze to kocham tego co jest daleko, ale jego nie ma obok mnie

Gość .pomocna.
Spytaj tego który jest zagranicą czy zgadza się żebyście byli w związku otwartym i po sprawie.

Gość algonia19latt
ale wiem że on się nie zgadza, ja lubie jak jest o mnie zazdrosny, gdyby zgodziłby się dzielić mna, to straciłby w moich oczach

Gość .pomocna.
Bardzo ciekawa logika ;] Wolisz nielegalnie zdradzać niż mieć przyzwolenie na seks lub związki z innymi. Chcesz mieć ciasteczko i zjeść ciasteczko.

Gość algonia19latt
chciałabym aby podjął jakieś kroki, aby mi się oświadczył itp. tak hipotetycznie, wtedy bym go już nie zdradzała, zresztą jeszcze nie spałam ani z tym ani z tamtym, tylko obaj myślą ze jestem ich dziewczyną

Gość .pomocna.
Chcesz wyjść za mąż w wieku 19 lat ? Nie masz żadnych ambicji życiowych ? Jak chcesz być w monogamicznym związku to zerwij z chłopakiem z Polski i po kłopocie. Znajdź sobie jakieś zajęcie, nowych przyjaciół i nie będziesz myśleć o samotności.

Gość algonia19latt
mam plany, idę na studia w tym roku ( mam taka nadzieje) ale ten chłopak jed dla mnie spełnieniem marzeń, tęsknie za nim niesamowicie, jest bardzo inteligentny- szkoda że studiuje tak daleko, ale to dobrze, kształci się, będzie miał ogromne możliwości... mówi ze w tym roku już kończy, ale ja nie wiem jakie ma plany co do mnie, niby jest zazdrosny, pilnuje mnie, kontroluje- co mi się podoba... ale czy wiąże mnie ze swoja przyszłością to nie wiem.

Gość .pomocna.
algonia19latt, ale znasz go osobiście prawa ? ;] To nie jest tylko internetowa znajomość ? Teraz ten chłopak może Ci się wydawać ideałem bo nie spotykasz się z nim codziennie, nie mieszkasz z nim, nie macie okazji się kłócić i poznać wszystkich swoich wad. Nie wiadomo co by było jakbyście byli ze sobą codziennie. Poza tym jesteś jeszcze młoda, w Twoim wieku związki szybko się zmieniają, miłości wygasają. To dopiero pierwsze przymiarko do stałych związków. Jak tak go kochasz to jedz za nim, studiuj tam gdzie on. Ale ja bym odpuściła, poznasz jeszcze wielu takich "idealnych" facetów.

Gość ***** slownik online*****
skoro kochasz tamtego zagranica , to po chuj sie zadajesz z tym w Polsce. Jak sie kocha to sie chyba nie zdradza ??No chyba ,ze jestes *facetem lub nimfomanka

Gość algonia19latt
znam go sześć lat, nie bawie siuę w "miłosc" przez internet. on teraz wraca do polski, tak mi pisał i jest z tego miasta gdzie ja chce studiować, ale boje się że nam nie wyjdzie, miał przyjechać pod koniec lipca a nic o tym teraz nie wspomina

Według mnie to są znajomi a nie partnerzy a widziałaś ich na własne oczy :)

Gość .pomocna.
algonia19latt, ło ho ho to poznaliście się w podstawówce xD i nadal jesteście dzieciakami xD Skoro nic Ci nie pisze o powrocie to może woli zostać za granicą, może nawet ma tam już jakąś pannę bo trudno żeby był cały czas sam.

Gość algonia19latt
nie, raczej nie ma... a tak wyobraź sobie że go widziałam