Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dfgyuhijo

Co myslicie o seksie bez zobowiazan?

Polecane posty

Gość dfgyuhijo

Miałam 2 chlopaków. Szczerze wolę samotne życie. Nie lubie zobowiązan, lubie samotnie pooglądac telewizje i najesc sie czekolady ;] / nie nie jestem wielorybem 161 55 kg / a takze spotykac sie znajomymi i nie pisac slodkich smsow jak to my sie nie kochamy, nie tlumaczyc sie ze wszsytkiego itd. Ale seks seksem calkiem potrzebny jest i wlasnie mysle nad tym czy aby nie robic tego tylko dla seksu. problem w tym ze gdybym miala to robic to jak zaczac i wgl mysle nad tym czy to dobry pomysl. / religijna nie jestem, wiec zaden reglijny argument do mnie nie przemawia ;] a co wy o tym myslicie? ma ktoras z was takie przygody?

Gość drfgh
kurestwo za darmo

No to masz swietne podejscie. Ja raz sprobowalem i musialem przerwac, przez Pania ... ktora mnie chcial ... usildlic ;) Ale Twoje podejscie ... wow ... ze swieca takiej szukac ;) Swoje libido ... w skali 0 - 100 (narastajacej) ... na ile ocenisz? P.S. zaczernisz sie?

Gość dfgyuhijo
teraz mam akturalnie z 55 bo ostatni chlopak zbrzydzil mi seks ;] ale na pewno przy facecie mialabym na to duza ochote nie mam potrzeby zaczerniania, po co ;p

Podszywy sie pojawia, zobaczysz. A to, ze zaczernisz sie nie spowoduje, ze sie ujawnisz :P Ot co - inni beda mieli pewnosc, ze pisza z autorka tematu ... na dany temat. A skad wiesz, ze akurat Ty bys sie nie zakochala w tej osobie? Masz taka pewnosc?

Gość dfgyuhijo
A no z tymi podszywami to racja ;] No o tym szczerze to nie pomyslalam, a mogloby tak byc ;/. To juz mam jedna duza wada takiego zycia.

Gość hono lulu
ja tez. ale niestety nie moge nikogo znalezc do takieog ukladu:o

i wbrew pozorom w takich układach niekoniecznie trzeba się zakochać :)

dfgyuhijo - oj, co ja narobilem ;) Ale przeciez jak sie zakochasz ... to bedzie super, prawda, bo ten stan nie jest wcale taki zly? = odbierasz to jako pozytyw? :) No i przeciez nikt nie mowi, ze sie zakochasz. Sama zreszta piszesz, ze wolisz "singielski" tryb zycia, zatem pewnie uklad oparty na seksie Tobie wystarczy ... a przeciez to ma byc cos fajnego, milego i przyjemnego ... no i oczywiscie rozladowanie napiecia seksualnego, ktore w Tobie narasta ... narasta ... narasta ... no niech w koncu ... ekslopduje w inny sposob ... niz dotychcasz ;) Juz jestes za? :)

Gość hono lulu
nulka... zazdroszcze Ci takiego ukladu:)

Gość hono lulu
DeMorai.. no to ladna masz noge :D

Gość dfgyuhijo
no dobrze jestem za ;] teraz tylko jak znalzec partnera ktory nie wyda, nie jest 35 lat starszy i nie zrobi krzywdy..

jakim nie jestem skurwysynem i jak bym nie chciał się bzykać bez zobowiązań to zawsze sie jakoś angazuje:(

dfgyuhijo - pewnie fajnie by bylo, gdyby tak samo podchodzil do zycia = szukajacy takiego ukladu. A jak znalezc ... temat zalozylas, ja moglbym z Toba popisac bardziej prywatnie, bo dla mnie taki uklad jest tym, czego potrzebuje ... pewnie znajdzie sie ktos inny ... zatem przeniesiesz sie na bardziej intymny komunikator ... troche popiszesz ... zdasz sie na kobieca intuicje ... umowisz sie na kawe (albo od razu na lozko ;) ) ... i zadecydujesz co robic. Ot co ... proces selekcji musi wystapic, w ciemno nie ma co.

De Morai -u mnie chyba wątpliwości nie bylo :) a u Ciebie.. widzę, że ręka :) Autorko znaleść przystojnego, inteligentnego faceta w dodatku chętnego na taki układ to naprawdę nie problem :) -przynajmniej w moim przypadku. Świat ostatnio głównie opiera się na seksie i na takich układach -nawet w show biznesie głośno o tym (sprawa bodajże Rihanny i Ushera) P.s tylko nie mów nic rodzicom :)

rtl2 - i o to chodzi, tylko, zeby nie przekroczyc pewnej granicy. Bo jak jestes w takim ukladzie to nie jest tak, ze jestes jak lod ... tylko wyczekujesz kolejnego spotkania, robisz swoje ... ale wyczekujesz spotkania, bo wiesz, ze bedzie fajnie :) I dla mnie to jest to, czego szukam ... robic swoje, a w miedzyczasie oddawac sie cielesnym uciechom z osoba, ktorej mozesz zaufac ... i ktora szuka tego samego. Bez wiezi nie ma co, wazne, zeby postawic sobie granice.

Gość hono lulu
"szukam" to w moim przypadku nieodpowiednie slowo. Jakiekolwiek znajomosci zawsze konczyly sie proba stworzenia zwiazku, niestety bez entuzjazmu z mojej strony :O Ja po prostu nie umiem byc w zwiazku i tyle. A z drugiej strony nie chcialbym zeby taki uklad byl totalnie bez emocji. W sensie, ze potrzebuje podgrzewania atmosfery, podniecajacych wiadomosci i zdjec. Nie chce zeby to byl partner tylko po to, ze zadzownie i powiem, ze widziemy sie wteyd i wtedy i ams zbyc rozebrany :D chce napiecia, namietnosci, pozadania bez zwiazku i ze "stalym" partnerem.

Autorko -żeby uniknąć związku i prób jego tworzenia najlepiej na początku określić jasno -zero zobowiązań

hono lulu - o, i to jest tez dobry sposob, zatem powinnas szukac maniaka seksualnego (oczywiscie normalnego ;) ) ... ktory mysli tylko o jednym ;) W sumie to ja takim maniakiem tez jestem :x

Gość hono lulu
i tu tez pojawia sie oczywiscie kwestia zaufania. Dla mnie bardzo wazna rzecz. Nie byle komu oddaje cialo :D

Gość głen stefania
Zastanawia mnie takie podejście... Skoro masz wątpliwości, to chyba tak naprawdę nie odczuwasz potrzeby takiego seksu. Szczególnie że libido 55/100 to wg mnie bardzo niski poziom ;) Od lat jestem w związku małżeńskim, ale przed ślubem nigdy nie zastanawiałam się czy chcę seksu bez zobowiązań czy nie. Zawsze kiedy poznawałam faceta, miałam ochotę na sex to z nim to robiłam. Zdarzało się, że było to kilka spotkań, a bywało, że jedno. Mam wrażenie, że to trochę takie męskie podejście ;) Ale po co się zastanawiać??? Mam ochotę - zabezpieczam się przed ciąża, hivami, syfami i robię to. A moje libido od 18 lat jest takie samo: 90-100/100 ;)

Gość hono lulu
tylko niektorzy (np. ja) :D chce miec jednego stalego partnera.

głen - dobry nick ;) A bedac w zwiazku nie masz zachcianek na ... cos / kogos innego?