Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dfgyuhijo

Co myslicie o seksie bez zobowiazan?

Polecane posty

Autorko ja powiem Ci jak zrobiłam :) spotkałam się z jednym gościem. Normalnie pogadaliśmy przy kawie, potem poszliśmy do kina. Ku mojemu zdziwieniu naprawdę świetnie się dogadywaliśmy.... strasznie mnie kręcił, więc po kinie poszlśmy jeszcze na drinka. Spędziliśmy razem jakieś 5 godzin. I tyle. W domu przemyślałam czy facet nadaje się i się zdecydowałam :) drugie spotkanie już było konkretne :)

Gość hono lulu
tak, tak. tylko wiesz, z reguly to sa kolejne randki, a czas nagli :D

Gość hono lulu
mam nadzieje, z kogos takiego znajde :)

Gość hono lulu
zalezy :)

Hmm ... jak to zalezy? Dziwna odpowiedz :P Chociaz ... u mnie tez ... zalezy :D

Gość hono lulu
a czy odleglosc ma znaczenie w takich sprawach.... :classic_cool: ;)

Gość hono lulu
nie chce sie tam uzewnetrzaniac na forum :) i tak...zalezy.... od pragnienia :)

Gość hono lulu
tak*

Czyli gdyby Was sie ktos spytal ... dlaczego nie macie np. meza (to pewnie jakas ciocia, albo babcia;) ) ... to nigdy w zyciu byscie nie odpowiedzialy, ze to nie dla Was i, ze posiadacie partnera do seksu? hono - rozumiem dbanie o anonimowosc, tez kiedys przechodzilem przez ten etap ... i chyba nawet przedobrzylem ... bo sie tym w ogole nie przejmuje ;)

Gość hono lulu
ja bym powiedziala zgodnie z prawda, ze nie mam:) bo babcia pyta o narzeczonego, a nie o to czy mam kogos kto mnie zaspokoaja :)

Dobra z Ciebie osobka = chcialabys oszczedzic nerwow najblizszym ;) A Twoja rodzina porusza te tematy? Czy masz narzeczonego, czy masz kogos, kto Cie zaspokaja? ;)

Gość hono lulu
wiesz, ja jestem jeszcze mloda wiec mysla, ze pewnie nie mam czasu :) ale gdy czasem padaja takie pytania to zawsze umiem sie wybornic i skonczyc temat :)

Hehe, wybronic ... a dlaczego by tak nie podyskutowac o tym z rodzina, poruszyc tych spraw, by poradzic sie najblizszych, uzyskac wsparcie? Idealizuje? ;)

Gość hono lulu
a o jakim wsparciu mowisz? ;)

Ojej, przeciez to rodzina, jakie wsparcie mialas na mysli? :P Mnie chodzilo o dobre slowo, ktore Cie wesprze.

Gość hono lulu
ja mysle tylko o jednym :P wiesz... mysle, ze moja rodzine to nie obchodzi, ze tak brzydko powiem. Nie pochodze z rodziny, w ktorej jest parcie na zwiazki, malzenstwo, dzieci itd. Zreszta to tak naprawde moja sprawa, czyz nie? No moze moja i tej drugiej osoby :)

Hmm ... hono ... a Ty sie przeciez nie zeskalowalas ... 0 - 100 ... ile? ;) Pewnie, ze to Twoja sprawa ... chociaz z drugiej strony "normalne" rodziny chyba poruszaja te tematy ... aczkolwiek nie mam pojecia jak to jest w normalnej rodzinie ;) Ja juz jestem na tyle samodzielny, ze moge miec wszystko w przyslowiowej d***e ... no i wszystkich. Chociaz z drugiej strony nie wiem co lepsze ... czy nie przejmowac sie niczym / nikim ... czy moc liczyc na wsparcie kogos ...

Gość hono lulu
hmm... czegos nie rozumiem, oczekujesz wsparcia od rodziny w takiej sprawie? Przeciez to Twoje zycie, Twoja prywatnosc. Ja oczekuje wsparcia od rodziny, ale w zupelnie innych sprawach. I moze nie tyle co oczekuje, co byloby milo je poczuc. Jak chcesz, to ja moge Cie wesprzec :classic_cool: ;) :P

Gość hono lulu
a w ostatnich dniach to okolo 95 ;)

No ... ale rodzina = wiezi, interesowanie sie soba ;) Ja nie oczekuje, ja rodzine widze ... raz do roku ... a poruszane tematy sa typu ... pogodowego ;) Nie ma to jak wlasne, beztroskie zycie ;) Poprosze o wsparcie ... bo mnie 100 nie opuszcza od lat ;) Ale jak widze ... z Toba nie jest jeszcze tak zle ;)

Gość hono lulu
no tak, to za wpieranie Ciebie to teraz mam 195 ;)

Gość hono lulu
temperatury:D tak jestem rozpalona :P:classic_cool:

Gość AJKILLJU
Jestem jak najbardziej za. Sama mama do tej pory taki ulkad ale raz sie na tym sparzylam. 5 miesiecy najlepszego seksu w moim zyciu..sprawilo ze zaczelam chciec od niego czegos wiecej co wszystko zepsulo :P ale warto ,zero zobowiazan tylko czysta przyjemnosc czasem jakies piwo/imprea razem. Naprawde warto. Tylko pilunj sie i nigdy nie zostawaj na noc!!!

Gość hono lulu
a jak komus sie marza cale noce? bez przerwy?