Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dfgyuhijo

Co myslicie o seksie bez zobowiazan?

Polecane posty

moim - nie fajnie, bo hono zdecydowanie za malo pisze!!! A Ty ja jeszcze wspierasz ... a ja tak sie dwoje i troje ... by cos z niej wyciagnac :x I jestes gotowa ... by go przedstawic? oO Nie wierze!!

Gość hono lulu
bo ja jestem dzisiaj nieprzytomna :D a poza tym DeMorai jestes cwany! tak, tak! sam nic nie piszesz, ale mnie probujesz namowic :P

Gość moim skrooomnym zdaniem
Pytasz o mój scwnariusz po "delikatnie rozchylam nóżki"? Jak chcesz to przedstawię ;)

No dobra, tworzę, może troche potrwać więc uzbrój sie w.... cierpliwość

Gość hono lulu
to ja Was zostawiam! bawcie sie dobrze i... grzecznie :P

hono - mialo byc grzesznie? ;) Pa. moim - tylko nie cenzuruj!!! Pisz ... jak myslisz ;)

Poczatek taki jak opisałes, z delikatnym swiatelkiem. Więc... delikatnie rozchylam nóżki, wiem, co za chwilę zrobie i juz czuje, jak robie sie wilgotna. Wyobrażam sobie, że leżę na leżaczku na plazy i obserwuje zachód słońca. Lekko nawilżam sliną opuszki palców obu rąk i dotykam swoich piersi... w moment sutki staja sie nabrzmiałe i twarde. Pieszczę je przez chwilę i powolutku obniżam dłonie coraz niżej. Chwilę dotykam palcami swojego brzuszka, mięśnie sa napięte a w głowie zaczyna pojawiać sie rozkoszny szum, serce bije szybciej. Przesuwam dlonie jeszcze niżej, dotykam wnętrza ud, pachwiny... siegam po oliwke, która mam obok na stoliku, wylewam kilka kropli wprost na rozpaloną muszelkę, powoli zbliżam do niej dłonie, jest mi już baaardzo goraco i nie mogę sie tego doczekać. I nagle... dzwoni telefon... mama pyta czy przyjde jutro na obiad bo wybiera sie rano do mięsnego i chciałaby wiedziec ile kotletów kupic ;)

No i masz babo placek, ja sie produkuje a wszyscy sobie poszli :(

A mocno ja wyzwalas? ;) No i oczywiscie najwazniejsza kwestia ... musisz to napisac, bo inaczej cala historia nie bedzie dokonczona ... prosze Cie ... powiedz ... ile kotletow jadasz na obiad? A Ty nie lubisz sie soba (jak sie ktos Toba) zabawiac? Czy moze zawsze jestes taka ... rozpalona ... ze wolisz szybciej, bo im dluzej sie rozpalasz ... tym gorzej ... w sensie ... ze czasami moglabys siebie nie kontrolowac i wydawac odglosy ... ktore cala Twoja miejscowosc uslyszy?

Powoli ... takie historie trzeba na spokojnie ... zaglebic sie ... wyobrazic sobie ... w goracej wodzie kapana? A wolisz ... wanne ... czy prysznic? - jesli prysznic ... to dlaczego i w jaki sposob go uzywasz? ;)

Najwazniejsza kwestia... kotlety... zjadam jeden a po godzinie nachodzi mnie dziki głód i musze to zrobic jeszcze raz, taka jestem nienasycona. Drugie pytanie, lubię sie sobą/ktos mną zabawiac... przy własnych paluszkach z odglosami raczej skromnie... ale jesli to nie moje paluszki lub, co gorsza, słodki języczek to... gdy mam otwarte okno z całą pewnościa sąsiedzi wychodzą zapalic ;)

Twój pęd do wiedzy jest imponujący... wanna, relaksująca kąpiel... czasem az się prosi o pieszczoty. Człowiek widzi swoje nagie, mokre ciało, dotyka bo by obmys sie z całego dnia i jakos rączki czasem zbłądzą... prysznic tez sie czasem zdarza ale jest jak odpowiednik szybkiego numeka z facetem. Minuta, góra dwie i po robocie :)

No to juz wiadomo ... wszystko zaczelo sie od kotletow :) No dobrze, a jesli to nie Twoje paluszki i jezyczek ... to w jakich miejscach powinny sie znajdywac ... zeby sasiedzi wychodzili zapalic? Masz swoje ulubione? - jak mozna wywnioskowac z Twojej ... mmmm ... wizji ... to lubisz wedrowac w dol ... ale czy do samego dolu, czy moze jaki dluzszy przystanek przewidujesz w innych rejonach? ;)

A nie myslalas o tym, ze moze masz troche inne podejscie do wanny ... niz inni? ;) Ped jak ped ... ale Twoja chec zaspokajania go jest naprawde wysmienita :)

Hmmm, jesli to ma byc nie moje dzieło... to zalezy od faceta. Wprawny kochanek kazdy centymetr ciała potrafi zamienic w strefe erogenna w zaleznosci od tego jak mnie dotyka i jak bardzo mi na nim zalezy. Najbardziej jednak lubie leżec na brzuszku... i wszystko co dzieje sie z tyłu mnie podnieca. No, prawie wszystko

Co do wanny... nie kazda kąpiel konczy sie orgazmem :)

E ... jak prawie wszystko? To jak sobie lezysz na brzuszku a facet delikatnie rozchyli Twoje nozki ... by od tej strony dobrac sie jezyczkiem ... do Twojej c*pki ... to nic nie czujesz? :(

Oj czuje, czuję wiele mocniej

No to zdrowe odczucia posiadasz :) W sumie to ... czy Twoje potrzeby nie sa ... baaaaardzo duze? - jesli by tak przeanalizowac ... "nie kazda kapiel konczy sie orgazmem" ... bo sadze ... ze wiekszosc osob by napisala, ze kazda kapiel konczy sie czystym cialem ... a nie brudnymi ... myslami ;)

a czy to jakas różnica jaki efekt po wyjściu z wanny? byle człowiek czul sie szczęśliwy. I czysty ;)

Dokladnie, w sumie Ty to jestes spryciula, bo udaje sie Tobie "upiec dwie pieczenie na jednym ogniu" :) Ale dzisiaj sporo tego jedzenia wplatujemy w watek ;) A sny erotyczne posiadasz ... no bo sen ... tylko w celu wyspania sie ... to ewidentne marnotrawstwo, nie sadzisz? ;)

Sny erotyczne... nie pamietam, bym takowe miała. Czasem budzi mnie orgazm w srodku nocy ale niezmiernie rzadko :) Za to mam fantazje na jawie

DeMorai... a Ty tylko pytasz a nic nie mówisz, tez mnie ciekawi co w łazience robisz. Ablucja wieczorna konczy sie na czystych zebach i stopach?

Witam, ja bym chciała się wypowiedzieć na pierwotny temat. Uważam, że seks bez zobowiązań to kiepski pomysł. Przekonuję się o tym na własnym doświadczeniu. Na pewno nie polecam z eks. Rozstałam się z chłopakiem, bo za bardzo się różniliśmy, by budować coś trwałego, ale w łóżku było super, więc się zgodziłam na seks bez zobowiązań. Jednak to nie było to. Brakowało mi ciepłych rozmów przed i po, ale i tak później czekałam aż zadzwoni (sama nigdy tego nie robiłam), a gdy przestał dzwonić, było bardzo przykro. Generalnie jestem straszną flirciarą. Wybieram sobie ofiarę i próbują ją sobą zainteresować, (niekoniecznie zaraz zaciągać do łóżka). Padło na zastępcę szefa (starszy, ma stałą partnerkę), ponieważ z rozmowy wynikało, że uwielbia seks, byłam ciekawa, czy ze mną też by chciał. Miałam zamiar tylko to sprawdzić, nie idąc z nim do łóżka. Jednak stało się inaczej. Na początku było fajnie (spojrzenia, gesty, podteskty), praca dawała mi wszystko, co potrzebne do życia (pracuję w hotelu-przez tydzień nie wracałam do domu ;P ), ale szybko zaczęto coś podejrzewać, więc teraz on traktuję mnie całkowicie chłodno, nie mogę nawet liczyć na wsparcie w sprawach służbowych:/. Ostatni raz przespaliśmy się w sobotę. Nie wiem, czy będzie jeszcze chciał, nie rozmawialiśmy o tym, ja raczej nie będę chciała, ponieważ nie był wcale taki dobry w łóżku, jakby wynikało z jego gadki, a poza tym jednak potrzebuję miłych słów, ciepłych spojrzeń, gestów itp. Chciałabym, aby w pracy wszystko wróciło do normy, ale wiadomo do tego potrzeba czasu. Podsumowując kobieta jest bardziej emocjonalną osobą i spotykanie się baz zobowiązań wcześniej czy później narodzi pewne zobowiązania.

bebea - autorka bedzie wdzieczna ;) Aczkolwiek to jest oczywiste, ze mechaniczny seks i tak sie znudzi ... po pewnym czasie ... otoczka tez jest wazna :) moim - a moze masz imie, bo tak dziwnie pisac do Ciebie ... moim ;) Oczywiscie jak nie chesz podac imienia ... to mozesz podac ... nazwisko ;) Ja uprawiam kapiel po pracy = 16:15 ... w sumie to zalezy od tego co sie dzialo w pracy i jak bardzo jestem ... "nie rozladowany" ... a jak w pracy cos sie dzialo (cos ... pro-popedowego) no to ... po mnie ... jesli chodzi o prysznic ... i po mnie ... jesli chodzi o ... zasypianie ;) A jak sie wpadnie w wir ... ;)

Gość hono lulu
😴

DeMorai, możesz mówic do mnie Moja jesli chcesz ;) A wracając do topiku... to poprzednia wypowiedź przeczy zasadzie seksu bez zobowiązan. Jeśli miała ochote na cos więcej, to uprawiała zeks z nadzieją zobowiązań. Ja kiedys taki temat przerobiłam, kilka goracych nocy i nic więcej. Nie nadawał sie do zakochania, bo było mu brak tego "czegoś" co jest mi niezbedne, ale w łózku było fajnie. Miałabym teraz na podoredziu kilku takich kumpli, których bym mogła zaprosic do łózka bez zobowiązań, ale nie chce zdradzac kochanka, w gruncie rzeczy monogamiczna jestem :)