Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość boję się spać we własnym domu

Duch czy co?

Polecane posty

Witajcie. Ostatnio czytałam wątek "duch?" i to mnie ośmieliło, że tylu specjalistów tu jest. Otóż od czasu gdy się wprowadziłam do mojego nowego domu co pewien czas zaczyna cieknąć kran. I to nie tak kropeleczki, ale naprawdę duży strumień :/ Zatrudniłam już kilku specjalistów, którzy stwierdzili, że instalacja idealna, wręcz wzorowa. Nie wiem już co się dzieje. W dodatku kiedyś w nocy szafki się otwierały i zamykały z hukiem. Mieszkam z chłopakiem, ale wtedy byłam sama w domu. Przeraziłam się i uciekłam do sąsiadów (to ludzie w moim wieku i bardzo się polubiliśmy). Powiedziałam im, że chyba mam zepsuty telewizor i nie mogę spać. Ja się strasznie boję nie mam pojęcia co mam zrobić. Błagam doradźcie mi. Tamtej dziewczynie pomogliście.

A nocą wchodzęnago do łazienki przy zgaszonym świetle i wpatrując sie w lustro donośnym głosem wykrzykuje-"pokaż się!!No pokaż się kur....!!!":):)Też tak macie??

Dziewczyno, weź nie przesadzaj. Powiedz swojemu chłopakowi o wszystkim - może on ci robi głupie żarty albo sam odkręca kran?

Ehh... to standardowo. Kto ma klucze do twojego mieszkania, kto mieszkał tam wcześniej itp.?

To może jakiś mutant ci siedzi w domu i otwiera szafki, odkręca kran? Albo ktoś z peleryną niewidką ;p

ja tam wcześniej mieszkałam i oprócz cieknącego kranu ganiał mnie też duch kota który fruwał

Gość dziurawpuocie
zmień kran, nie otwieraj okien bo przeciąg robisz i szafki trzaskają

Gość no to zrob to co tam
zostaw dyktafon na noc w pomieszczeniu, w ktorym straszy, wrzuc nagranie na jakis hosting plikow i bedziemy szukac intruza :D

Gość Kaika88
własnie bez nagrania to sobie możesz pisać, że duch Ci się nawet objawił dosłownie i powiedział "ich bin da" prosto w twarz:D

Gość Kaika88
to juz i tak jest jak odgrzewane kotlety wiec nie bedzie zabawy...

zostaw na 3 godziny później detektywi kafe będą siedzieć , słuchać i wyłapywać to ich pasja życiowa

Gość Kaika88
zostaw na cala noc nie wiadomo o ktorej do ciebie duch przychodzi moze upodobal sobie inna godzine niz 24

mówiąc w nawiasie o 2 w nocy pierdni do dyktafonu - bo jestem ciekawa jak ten odgłos zinterpretują specjaliści

Gość Kaika88
ciiiiiiiiiiii niech sama wymysli ciekawe odglosy