Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Młoda _ Mama _

Czy kobieta z dzieckiem naprawde nie ma szans na miłość??

Polecane posty

Gość masz szansę zapewne
skoro chudzi, grubi, łyski, niepełnosprawni, po studiach i po zawodówce znajdują to ty tez znajdziesz. Problem tylko w tym - kogo. Na pewno musisz obniżyć wymagania. No i musisz uważac na pedofili - nie żartuję - pedofile często szukaja na partnerki kobiety z małymi dziećmi.

Gość malenka mamuska2
Oczywiscie masz! ja zaszlam w ciaze z gwaltu rozpoczelam zwiazek gdy bylam w ciazy teraz maly mowi do niego tata a my planujemy slub. moj narzeczony traktuje je jak swoje zawsze mowi NASZ SYNEK

Gość ,jklij
Autorko zadajesz infantylne pytanie. Oczywiście że masz szansę i możesz ją spotkać albo i nie bo nawet ci tzw bez bagażu mogą nie trafić na miłość idąc przez życie. Na dwoje babka wróżyła. Byle chłystek zapewne odpowie tak jak powyżej facet ale znajdą się i porządni męzczyźni którym fakt posiadania potomstwa przez kobietę nie będzie raził. Nie pytaj tylko żyj i obserwuj co ci los przyniesie.

Gość Młoda _ Mama _
Nie ale też nie będę robiła z partnera tatuśka jeśli tego nie będzie chciał... Przecież nie będę mu zostawiała dziecka pod opiekę :O Bo rozumiem, że to nie jest jego dziecko i może tego nie chcieć. Chciałabym po prostu, żeby je akceptował i żeby mieli dobry kontakt ze sobą. Sami spokojnie też możemy gdzieś wyjść bo mam z kim zostawić młodego.

Gość ,jklij
wcale nie musisz obniżać wymagań a wręcz przeciwnie. Nie daj sobie wmówić że jesteś drugi sort. Nie daj sobą manipulować. Myśl rozsądnie. Obniżysz wymagania trafisz na palanta.

Gość Młoda _ Mama _
Licencjat i mam zamiar dalej iść na magisterkę

Gość facet szczery ;))
Młoda _ Mama _- No właśnie gdzieś wyjść... A jak przypuśćmy chciałbym Cię gdzieś zabrać na wakacje? na 2 tyg.? oczywiście to miałby być wyjazd tylko naszej dwójki, to byś chciała albo z dzieciakiem, a jak nie to nigdzie byś się nie ruszyła. Taka prawda.

Gość Młoda _ Mama _
A czy Ty myślisz, że 15 miesięczne dziecko nic nie rozumie? Rozumie! I z takim dzieckiem też potrzebny jest dobry kontakt. A swoją drogą to ja nie mówię, że juz teraz muszę z kimś być... za jakiś czas. Chociaż jeśli teraz by się ktoś znalazł nie miałabym nic przeciwko ale jeśli nie to świat się nie wali :)

Gość ellli28
Mam 28 lat, rozwiodlam sie z mezem po 5 latach malzenstwa. Mamy synka. Dwa lata temu poznalam faceta, ktoremu nie przeszkadzalo dziecko. Do tej pory zdarzaja mi sie propozycje spotkan czy randek od facetow ktorzy wiedza ze mam dziecko.

Gość ,jklij
w sumie szczery ma rację, kobieta powinna się skupić na tym co robi, na wykształceniu, pasji, pracy a faceci zawsze się znajdują gdzieś w kolo. Nie zaczynaj do dupy strony bo kolejny raz źle trafisz.

Gość Młoda _ Mama _
Wydaje mi się, że facet, który wiąże się z kobietą z dzieckiem nie chciałby zabrać tylko mnie na 2 tyg wakacje :)

Gość malenka mamuska2
moj przyszy maz sam chcial juz w ciazy powiedzial ze to bd jego dziecko ze bd pomagal i dbal o nas. bedzie dobrze

Gość masz szansę zapewne
przestańcie pieprzyć, że dziecko nie jest żadnym problemem - jest zajebistym problemem - problemy wychowawcze ,konflikty między partnerami o metody wychowawcze kontakty i konflikty z ojcem, obciążenie finansowe, koniecznosć dopasowywania grafiku do potrzeb nie swojego dziecka - to jest nic? Prędzej czy później będą zajebiste zgrzyty.

Gość lipcowa stoookrootka
malenka - jak udało Ci się poznać faceta będą w ciąży i tak od razu sie w nim zakochac z wzajemnością?:) Trochę to komedią romantyczną zalatuje, ale jeśli to prawda to oczywiście gratuluję i życze szczęścia:)

Gość facet szczery ;))
Młoda _ Mama _- Nie zrozumiałaś. Mi chodziło właśnie o związek. W takim związku nie było by miejsca na nic spontanicznego, nic by się nie działo. Bo chyba nie myślisz, że spędzanie czasu na placu zabaw jest czymś interesującym?:D poza tym wracając do wyjazdu to na pewno nie zostawiłabyś tego dzieciaka i nie pojechała na wakacje z facetem. A w ogóle ten Twój eks płaci chociaż alimenty czy ma Was w dupie?

Gość Młoda _ Mama _
Na weekend owszem mogłabym pojechać... A mój były płaci.

facet szczery......bo oczywiście związek jest tylko wtedy fajny i udany jeśli są spontaniczne porywy, imprezy do białego rana, brak odpowiedzialności za kogokolwiek i dziki seks w różnych nietypowych miejscach:O Autorko. Jak ktoś się Tobą bardzo zainteresuje i będzie to facet odpowiedzialny i mądry to nie będzie brał na szalę dzikich imprez z każdą inną laską i związku z Tobą. Ale powtarzam, taki, który sie zainteresuje Twoją osobą i będzie sięgał nieco dalej rozumowaniem niż do spontanicznego sex on the beach:D.

Gość ,jklij
ale ty jesteś facet płytki. Myślisz, że jak sie ma dziecko to nie można go zostawić pod opieką tatusia i wyjechać gdzieś, od czasu do czasu każdej kobiecie marzy się chwila tylko dla siebie, nawet matce. bzdury jakich mało. Ale zgodzę się że słabym facetom przeszkadzało by dziecko ktore nie byłoby z ich lędźwi, pokuszę się nawet o stwierdzenie że takim facetom ich wlasne potomstwo by wadzilo wiec takich niech cie nie żal autorko.

Gość malenka mamuska2
Moj przyszly maz byl moim przyjacielem. wiedzialam ze mu shpe podobal on mi tez. ale chcialam szalec wychodzic z kolezankami. ciaza.. wyciagal mnie z deprechy spacery. kino lody. az wkoncu nie moglismy bez siebie zyc. teraz jestem mega szczesciara wychowujemy malego i planujemy wesele na 30 czerwca 2012 roku

Gość facet szczery ;))
Młoda _ Mama _- No właśnie na weekend, a więc jesteś uziemiona i to na dobre. Ale ok zostawmy już takie drobnostki jak te wyjazdy. Lepiej poszukaj sobie jakiejś męskiej pizdy, tatusia w kapciach, co nie ma żabnych pasji, i chęci na nic, nie będzie Cię nigdzie ciągał po świecie, pogodzi się z tym, że zawsze będzie drugi, tylko nie zdziw się jak przy ewentualnym Waszym drugim dziecku, swoje będzie traktował o niebo lepiej niż te Twoje z poprzedniego związku. Widzę, że już jakieś babska mnie krytykują, ale to jest czysta prawda, żaden facet nie chce być frajerem i brać samotną matkę, zwłaszcza jak jest młody.

Gość Młoda _ Mama _
No i co zdania podzielone :P Więc będę musiała sama się przekonać ;)

Gość do facet szczery
ale ty pusty jesteś

hehehe, tak facet, tylko Ty masz monopol na prawdę:) Wszystkich facetów znasz że się za nich wypowiadasz? Nie masz prawa do nazywania kogokolwiem męską pipą skoro takiego faceta nie znasz. A skoro oceniasz go jako 'męską pipę' tylko dlatego że związal się z kobietą z dzieckiem to masz bardzo ograniczone horyzonty, ale skąd możesz o tym wiedzieć:) Więc wybaczam:) ps. Chętnie poczytamy o Twoich pasjach:)

starszego jedynie, moja kumpela ma 25 lat i nieslubne dziecko i zalazla tylko 43 latka :o

Gość Młoda _ Mama _
Uuu 43 to trochę dużo :) Jak pisałam mnie zawsze kręcili starsi faceci ale w granicy wiekowej 30-33 :)