Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Młoda _ Mama _

Czy kobieta z dzieckiem naprawde nie ma szans na miłość??

Polecane posty

Gość lipcowa stoookrootka
A tak szczerze to ktoś tam dobrze napisał wyżej. Po prostu żyj i obserwuj a nie pytaj na forum. Bo tu zawsze zdania będą podzielone i co nowego to wniesie w Twoją sprawę? Załóż temat czy dziewczyna w wieku 25 lat, 30 lat, blondynka, brunetka, taka co ma 170 cm, taka co ma 150 cm itp itd ma szansę na milość i zobaczysz komentarze będą różne. Co to znaczy w ogóle czy ma szanse? Kto to niby ma ocenić? Nikt tu Panem Bogiem nie jest, a z ludzkiego punktu widzenia dlaczego miałaby nie mieć:)

ech, nie jest az tak tragicznie, bo wcale nie jest prawda,ze nie znajdziesz kogos odpowiedniego w swoim wieku, ja znalazlam :) moj syn mial wtedy 5 lat a amz jest starszy o 3 i byl kawalerem, wiec glowa do gory, mysl pozytywnie i nei szukaj na sile, sam sie znajdzie...:) trzymam kciuki

Gość Młoda _ Mama _
W sumie to i racja :) Więc tak zrobię :) :) :) Dzięki wszystkim ;)

Gość OneTwo
Nieżywa, a Ty masz jakieś cycki ?

Gość Believeit
Sam kiedyś szukałem bo lubię dzieci i brata pomagałem wychować.Jestem zdania że w niczym nie przeszkadza dziecko a nawet daje dodatkową radość dzielenie się wspólnymi chwilami.

Gość wiecie co?
pierdolicie aż się tego czytać nie chce to co piszecie to tylko utarte hasła które nie zawsze mają odzwierciedlenie w rzeczywistości ale oczywiście trzeba się powyżywać bo tutaj można... Autorko oczywiście że masz szanse, znam wiele kobiet w takiej sytuacji jak Ty, które znalazły szczęście u boku fajnych facetów ale musisz uzbroić się w cierpliwość jesteś jeszcze młoda, masz czas, na razie skup się na dziecku i nie szukaj nikogo na siłę

Gość wlasnie najwazniejsze
zebys nikogo na sile nie szukala, zyj swoim zyciem, badz szczesliwa a kiedys na pewno jakis facet przyjdzie do Ciebie na kleczkach blagajac zebys go zechciala

"a kiedys na pewno jakis facet przyjdzie do Ciebie na kleczkach blagajac zebys go zechciala" Bez przesady, nie róbcie z Autorki debilki. :D Może i znajdzie partnera, ale wiadomo,że teraz ma mniejszy wybór facetów. :)

Gość wlasnie najwazniejsze
jakiej debilki? to była przenośnia i wg mnie kazdy powinien to zrozumiec Najważniejsza jest wiara w siebie, bycie szczęśliwym bo to najbardziej przyciąga płeć przeciwną

Gość Aneta jak tam Twoje
poszukiwania egoistycznego faceta pragnącego powyzabijać wszystkie "bachory"???? Udało Wam się stworzyć solidny związek oparty na szacunku i zaufaniu?

zawsze szczery, Ty za to w każdym temacie robisz z siebie debila. :) Wszyscy Cię obrzucają błotem i wyzywają.

Wszyscy Cię obrzucają błotem i wyzywają. masz na mysli zuzanke i ciebie? ostoje kobiecosci, kwiaty wrazliwosci i studnie madrosci? tak, to wszyscy

zawsze szczery, Nie, mam namyśli wszystkich ludzi biorących udział w danej dyskusji- oprócz offermy oczywiście. Razem stanowicie zgrany duet przygłupów. Ostatnio offerma stwierdził, że każdy facet powinien mieć harem, ale kobieta może mieć tylko jednego faceta, inaczej będzie kurwą. Oczywiście Ty pewnie się pod ty podpisujesz, co? :)

Nie, mam namyśli wszystkich ludzi biorących udział w danej dyskusji po pierwsze na mysli po drugie ty i "mam na mysli" to oksymoron

"po pierwsze na myśli" To chyba oczywiste...:O "po drugie ty i "mam na myśli" to oksymoron" A wiesz co jest jeszcze lepszym oksymoronem? Ty i jakakolwiek kobieta.