Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rozkminowy czas

WYBIERASZ KARIERĘ CZY POSIADANIE PŁODA?

Polecane posty

Gość jagielska
nie rozumiem wszystkich "kochających" matek... jak można porzucić karierę na rzecz płodów? nie wyobrażam sobie takiego życia. ja w roli kury domowej?! w życiu! wystarczy mi widok tych obrzydliwych dzieci w szkole. Płodna Mama - no to wesoło macie, tylko zazdrościć :):):)

Gość szczesliwa matka
błagam pokemony o wyjście...

Gość Płodna Mama
tylko zazdrościć, ale obsrane gacie smarkaczy ja piorę, bo mąż prowadzi dwie firmy, żeby tyle dzieci utrzymać. trzy razy chodziłam w ciąży, a dzieci mam 14... ale bardzo nam pomagają ze wszystkich stron organizacje przeróżne i powodzi się nieźle. najgorsze, że mój najstarszy syn naśladuje swojego wujka i już maluje się i nosi kiecki. pomijając to, reszta moich płodów jest udana, najgorzej było je rozróżniac po urodzeniu, bycie kurą domową satysfakcjonujące nie jest, ale idzie się przyzwyczaić i wiem co się dzieje w jakim serialu.

Gość szczesliwa matka
jagielska - nie masz może jakichś problemów psychicznych/emocjonalnych? :o

Gość jagielska
szczesliwa matka - wypraszam sobie "pokemony", pff... to, że każdy ma inne priorytety życiowe, nie znaczy, że od razu musi być pokemonem. tak to już bywa, jeden wybiera płoda, drugi karierę. life is brutal :)

Gość ZjadaczPłodów
mam znajomego lekarza który daje mi płody wyskrobane z macicy :classic_cool: zbieram je i wpiertalam :classic_cool: sa przepyszne :) najbardziej polecam płody w sosie miesiączkowym z cynamonem i bazylią mniam :) albo galaretka płodowa z ospermionymi truskawkami pycha :classic_cool:

a kto powiedzial ze majac dzieci trzeba odrazu zostac kura domowa? moja mama urodzila mnie w wieku 23 lat(bylam planowanym dzieckiem).. rodzice zabierali mnie wszedzie, jakos nie mieli z niczym problemow, moja mama pozniej poszla do pracy.. zajmowali sie mna na przemian.. moj tata uwielbial mnie kompac, zmieniac pieluchy :d nawet w nocy wstawal gdy sie darlam ( tylko gdy mialam kolki ) podobno mama kladla mnie do lozeczka ok 22 a ja spalam do 12 w popoludnie :D do tej pory mi to zostalo :D po 6 latach na swiat przyszedl moj brat i wiesz co mi mama mowi? ze dla niej na dziecko juz bylo za pozno, ale i tak dala rade.. swietna z niej kobieta, wychowala nas na dobrych ludzi moi rodzice nie zaluja sobie zycia, korzystaja jak tylko moga, chodza po dyskotekach ( zawsze chodzili :P ) bawia sie wspolnie, zawsze znajda czas dla nas..chociaz sa zabiegani jak przyjezdzam do polski moja mama specjalnie bierze sobie wolne i szalejemy :D mam nadzieje ze stworze taka sama rodzine.. szalona, zabawna, kochajaca

Gość Jagna291
ja wybieram brak bachorów po prostu normalne życie takie jakie ono jest

Gość VCR operation
Mimo młodego wieku wiem jedno, nienawidzę dzieci, czuję do nich niechęć i odrazę :) być może jestem podła, chora, nieczuła, ale tak mam. Śnią mi się czasem koszmary że mam dziecko, że nikt nie pozwala mi go oddać do domu dziecka, nie mam ewidentnie żadnego instynktu macierzyńskiego :o i dobrze :D

Gość jagielska
LadyLove - ja nikomu nie zakazuję posiadania płodów, jeśli kogoś to cieszy, proszę bardzo. więc nie próbuj ludzi nawracać, i zajmij się lepiej swoją szaloną, kochającą rodzinką.

Gość jestempłodem
Wielu ludzi ma fantazje dotyczące zgniatania i miażdzenia małych płodów,osobiście chciałąbym oewnego dnia wejść w posiadanie mojego własnego płoda,ktoremu zapewniałabym najlepszych psychologów z podgatunku pani pałki,dokarmiała kaniami oraz wychowywała na porządnego hopo harrisa :) dla mnie PŁÓD jest różowym hopo harrisem do smyrania i odrywania małych płodowych nóżek :):):):):):):):) PŁÓD 🌼

Gość jestempłodem
dziewczynki a co co myślicie o świadomości posiadania pieska w łonie ??????????

ja nikogo nie nawracam.. to wy sie oburzacie ze ktos poropstu chce te dzieci miec.. nie wtykajcie nosa w nie swoje sprawy nie chcecie i dobrze, sa osoby ktore chca i dobrze im z tym

Gość Jagna291
czy wiecie, że Polska jest jedynym krajem w Europie oprócz Irlandii z zakazem aborcji? W Polsce przepisy dot. aborcji są takie same jak w Etiopii, Czadzie, Pakistanie, Peru, Boliwii i Argentynie. Tutaj jest mapa świata wg aborcji - na czerwono kraje z zakazem, na zielono normalne kraje: http://reproductiverights.org/sites/crr.civicactions.net/files/documents/Abortion%20Map_FA.pdf

Gość jagielska
wystarczy mi posiadanie psa jako zwierzęcia domowego

Gość jestempłodem
jagielska idiotko,zapewne zamiast kurtuazyjnie po pracy obciągnąć mężowi z połykiem,chylisz się ku dekadencji własnego małżeństwa w ramiona nauki :O Zapewne wasza korelacja nie jest wystarczająco zażyła aby powstał płód,który będzie obcował z twym jajowodem i chlał wody płodowe

i bardzo dobrze jak ktos do lozka potrafi wejsc facetowi to niech pozniej nie lamentuje ze wpadka.. legalnie z powodu gwaltu i zagrozenia zycia matki mozesz przeprowadzic aborcje, wiec o co chodzi?

na tyle glupia jestes ze nie wiesz jak sie zabezpieczyc? a moze by tak kazda z was zapoznala sie z NPR + antykoncepcja co?.. jest 21wiek a wy jestescie tempe jak za sredniowiecza

Gość Jagna291
w Polsce z powodu zakazu aborcji cierpią najbardziej biedne kobiety - albo są to bezradne 16, 17 latki, którym nikt nie chce pomóc, albo zamężne kobiety, które wpadają po raz 5,6 czy 7 z własnym mężem a wy dziecioroby dalej swoje

Gość jestempłodem
nie dziecioroby idiotko,tylko PŁODOROBY naucz się wpier języka zamiaast mysleć o unicestwianiu płodów,w koncu sama bylas kiedys płodem i okręcałąs szyje pępowiną z zamysłem samobojstwa :O 🖐️

Gość Jagna291
płody bez mózgów - nazywacie abrocję jak chcecie usunięcie, morderstwo , aborcja - ja to zrobię nawet 10 razy bo mam do tego prawo i każda kobieta powinna mieć prawo decyzji o swoim macieżyństwie

Gość zły gotyk boli przez całe życi
uwielbiam dzieci i w przyszłości chcę mieć niejedno :D

Gość Jagna291
płodzie byłam płodem i co z tego BEZMÓZU? to nie jest powód ,żeby zmuszać jakąś kobietę do urodzenia, bo ja płodem byłam.......

Gość przyszła-matka
Witam wszystkie przedstawicielki płci pięknej :) Jestem dumna, że jest tak wiele kobiet, dla których nie liczy się kariera, a szczęśliwa rodzina. Jednocześnie niepokoi mnie fakt, że równie duża część kpi sobie z posiadania dzieci, które są przecież małymi, słodkimi istotkami! To one nadają sens życiu, nie pieniądz. Razem z mężem czekamy właśnie na naszego dzidziusia. Mówię wam, sama frajda. Już chodzimy po sklepach, gromadzimy ciuszki i zabawki... Łóżeczko dla naszego synka stoi już w domu. Ostatnio jednogłośnie wybraliśmy imię - Łukasz. Pozdrawiam, przyszła-matka :)

Gość leniwa mamusia 87
nie pracowałam nie pracuje i pracowac nie bede!

Gość xasxsxas
praca zamiast dziecka haha nigdy!!!!!

Gość leniwa mamusia 87
wole siedziec w domu niż pracowac leżec bykiem cały dzien

Gość jestempłodem
PŁÓD ZAMIAST DZIECKA