Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rozkminowy czas

WYBIERASZ KARIERĘ CZY POSIADANIE PŁODA?

Polecane posty

Gość przyszła-matka
dzieci po mnie nawet renty nie dostaną:O ale mąz dobrze zarabia

Gość jestempłodem
Jagna desperatko jak tam owulacja?JAJECZKOWANIE,WARTO WIEDZIEĆ ,WARTO WIEDZIEĆ KIEDY JAJNIK UWALNIA JAJECZKO,GDYŻ SĄ TO TWOJE NAJBARDZIEJ PŁODNE DNI!

lady love siedzi kilka tysiecy kilometrow od wlasnej matki, ale tu bedzie zgrywac wielce fanke macierzynstwa, zal...

Gość przyszła-matka
nie przepracowałam w swoim życiu ani jednego dnia

Gość przyszła-matka
Leniwa mamusiu, skoro tobie w głowie tylko seriale... Jestem pewna, że da się rozdzielić brazylijskie telenowele, i obowiązki - np. dzieci. Godzinka dziennie przy tv, reszta czasu u boku mężczyzny twojego życia i pociech.

Gość przyszła-matka
Jagna, skoro myślisz, że Ciebie dzieci by zostawiły, to najwyraźniej nie byłabyś dobrą matką. Wierzę, że moje przyszłe dzieci (planuję dwójkę, może nawet więcej) zawsze będą pamiętać o matce, która zapewniła im przyszłość.

i co z tego ze siedze, wybralam takie zycie.. moi rodzice byli ze mna gdy podejmowalam ta decyzje nawet nie wiesz jak bylo mi ciezko.. a slowa mojego taty brzmialy tak : chce zebys miala lepsze zycie niz ja, jedz!, piskle w koncu musi odejsc od swojego gniazda.. powiedzial ze zawsze mi pomoze i ze drzwi do mojego domu zawsze stoja przede mna otwarte i wiesz co? mam z nimi swietny kontakt, zawsze mialam, potrafie z nimi siedziec po 2 godziny na skypie i gadac i gadac bez przerwy.. moj tata to moj idol i w ogole jak dla mnie to czlowiek swiety gadajcie co chcecie ja sie wychowalam we wspanialej rodzinie i chce stworzyc tak sama wpaniala rodzine dla swoich przyszlych dzieci

lady love po prostu wybralas przydupasa oczarowana faktem ze jest z obcego kraju a starych kopnelas w dupe, ja swojej matki nie opuszcze, jesli wyjade to ona bedzie moja sasiadka :) jestes hipokrytka i wcale nie jestes dobra, wcale. nie wierze w to co udajesz na kafe 🖐️

Gość przyszła-matka
Jeśli należycie wychowam swoje dzieci, to z pewnością się ode mnie nie odwrócą.

skype, przez skype nie iedzie sie przytulic. ale ty wolisz tlusciocha, mnie tez facet naciskal na wyjazd, ale wybralam rodzine. bo jesli bede miec dzieci, nie chce aby mnie zostawily. gdybys byla moja corka, zalamalabym sie. jestes dla mnie nikim udawaczko, zegnam 🖐️

nie kaze ci wierzyc ja niczego nie udaje, jestem jaka jestem mam to po tacie "lady love po prostu wybralas przydupasa oczarowana faktem ze jest z obcego kraju a starych kopnelas w d**e" i tutaj sie mylisz.. ale nie bede ci tlumaczyc bo do twojej glowki i tak nic nie dojdzie

a Portugalia i Austria polska i najwięcej aborcji to Rosja 50 do 80%

a wiesz dlaczego masz brzydkiego i tlustego fagasa, bo polki za granica biora najgorsze ostatki i jestes tego zywym dowodem. nawet mi cie nie zal, swoje wiem :) 🖐️

glupia jestes, ja mam zamiar sciagnac tutaj jeszcze swoja rodzine ( moze nie teraz, nie za rok ) to jest marzenia mojego taty i mam nadzieje ze je spelnie moi rodzice nawet sie juz portugalskiego ucza :D

Gość jestempłodem
MARTVA BYŁA KIEDYŚ PŁODEM,POSIADANIE PIERWOTNEGO PŁODA PŁÓD PIESKA,LADY LOVE WYCHOWAŁA SIĘ W DOMU PEŁNYM ZAKONSERWOWANYCH CIAŁEK MAŁYCH PŁODÓW I UWAŻA ŻE TO WSPANIAŁY DOM :O

Gość jak mawial ferdek kiepski
praca to jest prymitywny sposob spędzania czasu !!!!

a moj facet nie jest brzydki, nie widzialas go na zywo wiec sie nie wypowiadaj a no i wazy teraz 82kg.. wiec mozesz mnie bodnac mala zlosnico

jestem plodem wyobraz to sobie sobie... xD ll mysli, ze uwierze w jej cudowne zycie i plany buahahaha i wole swojego faceta polaka, ale kurvy nedzy my trzymamy sie razem i lubie jego starszych, on moich, lubie te obiadki stratki i nie rzuce tego dla stwora w rozowej koszuli, oj nie :) 🖐️

Gość jestempłodem
lady love na kiedy planujesz pierwszego płoda?mój płód leży martwy tak jak noxelia i wpierdala chińskei żarcie jako znak przynależności do nacji azjatów

ja powiedzialam ze mam cudownych rodzicow, zycie to juz inna bajka, raz jest lepiej a raz gorzej ;) juz ci mowilam nie musisz mi wierzyc ;)

Gość jestempłodem
nigdy nie zostawię moich płodów,rpodzny,bo oni kiedyś też byli mAŁYMI RÓŻOWYMIO BEZBRONNYMI PŁODAMI BEZ PĘPUSZKA

plod to ona ma zamiast mozgu, ale tak to jest jak sie matke terese zgrywa a w srodku zmijka sie ukrywa xD

Gość fgseqe
ale macie jazde tu :D

Gość jestempłodem
rozkminy płodowe całodniowe,kondygnacje z płodami pieska właśnie wydrukowałam duży niebieski napis PŁÓD martva to wybierasz ploda czy kariere tak ostatecznie?bo lady love jak widać oeczekuje PŁODA BEZ PĘPUSZKA,PŁÓÓÓÓÓÓÓÓD ide na miasto pokazywać ludziom foty płodów

ty to masz faze z tymi plodami, pieprzyc to. co bedzie to bedzie xD

Gość jestempłodem
będę z siudą w klasie podczas gdy b,ędziesz pregrywać zycie na kafe,więc spoko 🖐️ zresztą to jest apowiedź czyjegoś płoda lub płoda peiska,nie zastanawiałaś się nigdy jak byłoby nosic kurtuazyjne stroje w towarzystwie autentycznego płoda śpiącego w inkubatorze,aj osobiścieywniosłabym takiego płoda,niech zdycha!chodziaż prawde mówiąc jestem za młoda na ploda i jeszcze muszę odczekac wiele ciężkich lat o suchym chlebie i wodzie zanim skosztuje płoda,pozdro