Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lena248

którą sukienkę założyć na wesele?

Polecane posty

Gość lena248

witam. niedlugo ide na wesele, kupilam sobie dwie sukienki i teraz nie wiem, ktora wybrac.. bardzo prosze o doradzenie, liczy sie kazda opinia;). btw. dodatki bede miala czarne. http://imageshack.us/photo/my-images/21/p1010714z.jpg/ http://imageshack.us/photo/my-images/204/p1010713qh.jpg/ (najlepiej czuje sie w czerni, po raz pierwszy zakupilam jasniejsza sukienke).

Gość herhb
ta czarniejsza..widac ze ma fajny material karbowany :P

Gość fygkjugf
Czarna. Jest śliczna.

Gość lena248
najpierw kupilam ta czarna, pozniej jasna bo pomyslalam ze w taki upal nie bardzo w czarnej (jest dosc gruba). a gdybym jasna zalozyla na wesele a czarna na poprawiny;)? czekam na weicej opinii;)

Myślę że jaśniejsza sukienka prezentuje się lepiej na Tb.;) Ciemniejsza też jest fajna.. możesz spokojnie założyć ją na poprawiny;))

Gość maturks4
Zwyczajowo NIE WYSTĘPUJE się w czarnej sukni na weselu. Na poprawiny może być

Gość maturks4
lekki zez i garb dodają mi uroku w każdej sytuacji :classic_cool:

oj, teraz już duzo osob chodzi na czarno na wesela;) Ale jasniejsza lepiej sie na Tobie prezentuje, jest modna, piekna i na wesele lepsza od czarnej. Czarna na poprawiny i klopot rozwiazany:)

Gość lena248
dziekuje bardzo za rady;). dopiero na zdjeciach zobaczylam, ze jasna jest 'zgrabniejsza':). zawsze chodzilam w czarnych, bo uwazam, ze 'kolory' do mnie nie pasuja;) ale mala odmiana sie przyda;).

Gość lena248
enfant, dlaczego wsiurskie? co z nimi nie tak?

Wygladaja tanio , jak z bazaru - zwłaszcza ta czarna, marszczona, jakies kamyki czy co to jest , kiepski materiał, fatalne odcienie ... Ani to ładne , ani seksowne, ani eleganckie:O Jaśniejsza ... w sumie nie jest az tak zła, aczkolwiek mam wątpliwosci co do materiału.. to pewnie nieśmiertelna tafta lub cos w tym stylu ? Jednak jesli musisz wybrac, to zdecydowanie jasna, tylko pamiętaj odczepic sylikonowe ramiączka . A czarną oddaj lepiej

Nieprawda bierz jasną;D Zajebiście byś się zaprezentowała w duużym kapeluszu pod kolor do sukienki. Takie teraz są modne i na pewno furorę zrobisz;)) Polecam

Gość obydwie
sa do bani.....:( skad ty wogole je wytrzasnelas.......tyle jest ladnych slicznych TANICH kiecek......:(

Gość obydwie
a Taka fajna ,zgrabna z Ciebie laska....:) Az zal patrzec na te kiecki na tobie........

Gość lena248
niestety nie posiadam takiego kapelusza;).. sukienka jest z satyny. to moze podacie propozycje, jaka sukienka nie jest tandetna i bazarkowa?

Gość lena248
35

Gość Kasienieczkaaa
Na początek ubierz jasną, do kościoła, zrobisz wrażenie, ładnie w niej wyglądasz. Potem, gdy ją czymś zafajdasz i się wygniecie przebierz się w czarną, która wydaje mi się wygodniejsza. Szczupłemu we wszystkim ładnie, chociaż w jasnej ci lepiej.

Noo cóż.. myślę że nie jest trudno taki zakupić xD Inne dodatki nie byłyby potrzebne;) Ewentualnie jakaś drobna branzoletka ;D Jaka sukienka jest modna.? Mi się podobają jasno różowe najlepiej w drobne kropki(moda powraca) + mega duzy odjazdowy kapelusz, mogą być falbanki ;D ;D

Gość fhgjnbfgtjhnbvfgthn
te z asos to wogóle jakby się ktoś zasłonką owinął , albo prześcieradłem - fatalne :/

Gość lena248
Enfant jak dla mnie sa one za krotkie.. ta pierwsza mam ale raczej na kolacje niz na wesele..