Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Brzydula30

Napis na nagrobek-powazny temat

Polecane posty

Gość sryt7j
i też jestem za nr2

Gość ja mam propozycje
odszedł, a zyje w naszych sercach lub w pierwszej osobie- odszedłeś,...

Gość wszystko się da
Nie umiera ten, kto trwa w sercach i pamięci naszej Na zawsze w naszej pamięci Miłość jest duszą, a dusza nie umiera

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa4466
2 jest fajne, takie niebanalne

Gość wszystko się da
miłość silniejsza niż śmierć

Gość monopoly
a jaki wybrałaś nagrobek bo to musi współgrać

Gość wszystko się da
...pamięci bliskich

Gość wszystko się da
na zawsze w sercach i pamięci bliskich?

Gość cytat Jana Pawła II
jest przepiękny :(

Nie żyje się,nie kocha się, nie umiera na próbe albo ten cytat albo-dzieli nas tylko czas chcialam cos os siebie to pewnie-dzieli nas tylko czas

ja wiem ,zę o gustach sie nie dyskutuje - i to jeszcze w takim asortymencie - ale jesteś pewna swojego wyboru nagrobka ?

licencja nagrobek bardzo mi sie podoba-jest taki inny jestem codziennie na cmentarzu i wszystko takie same:( a masz jakis inny pomysl? nie podoba sie Tobie ten nagrobek?

ja mam bardzo kontrowersyjne podejście do tematyki nagrobków , więć nie będę sie tu wynurzać - powiem tylko , że jak dla mnie jest mocno ...ekstrawagancki. Ale prawdą jest też - że to nie moja sprawa .

Gość malenka mliosc
:Boga klnę bo on mi Cię zabrał:

jest taki inny to prawda-dlugo zastanawialam sie nad nim chociaz jak go tylko gdzies kiedys dojrzalam to zapamietalam na cmentarzu wszystko jest takie same-proste,ciemne nagrobki,sztuczne kwiaty i pelno zniczy ja chce ten nagrobek w takim bordowym kamieniu

jemu to sie najbardziej podoba,ze teraz tak blisko jestesmy siebie i ,ze tyle czasu mam dla niego:) mysle,ze to co wybiore bedzie mu sie podobalo:)

Gość bzdurrra........
Cześć Brzydulko, pamiętam jak pisałaś o tym nagrobku. I jak, wynegocjowałaś coś?

Gość a może takie coś
1. prawdziwa miłość przetrwa każdą rozłąkę. 2. wspomnienia zostaną na zawsze. 3. dusza nie znałaby tęczy, gdyby oczy nie znały łez. 4. bo umrzeć to zbyt mały powód, żeby przestać kochać. 5. umiera się nie po to żeby przestać żyć, lecz po to by żyć inaczej. 6. dla świata byłeś tylko człowiekiem, dla mnie całym światem.

Gość sheishe
Wiesz co,widziałam juz podobny kamień na grobie nieopodal mojego dziadka. i niestety,po kilku latach posypała się ta dolna cześć-tzn zaczęła się wykruszać i sterczały z niej pręty zbrojeniowe. Sprawdż ile daja gwarancji na płyty.

bzdurrka🖐️ jeszcze jutro pocisne pana albo uzyje swojego uroku;) zdecydowalam sie zrobic tam gdzie jest wyzsza cena ale oni juz robili taki wlasnie nagrobek i maja pojecie popytalam-roznica niewielka ale nie paja pojecia jak sie do tego zabrac niestety cena poszla w gore bo jeszcze trzeba dolozyc za kamieniarza czy kogos kto obije to i za cos tam jeszcze no i chyba zrobie ten lampion wiec pewnie wyjdzie jak w tym drozszym kamieniu

Gość bzdurrra........
"Wszystko co tak kochałam w tym grobie sie mieści, Bóg zabrał mi Ciebie nie zabrał boleści. " "Odszedłeś tak niespodziewanie. Nie było czasu na pożegnanie."

osobiście przeciwna jestem takiemu demonstrowaniu " bliskości " , która wyraża się w ...ekstrawagancji . i wiesz co - ten cytat jest dobry - niestety bardziej dotyczy żywych niż martwych ---" śpieszmy sie kochać ludzi , tak szybko odchodzą "

Gość bzdurrra........
Aha, nie wiedziałam wtedy że o tatę chodzi. przykro mi