Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Brzydula30

Napis na nagrobek-powazny temat

Polecane posty

Gość dupka bladziuchna
spoxer masz zanizone poczucie wlasnej wartosci, wspolczuje, widac i to cholernie

Gość spoxer
Rozumiem ,że to trudny czas dla Ciebie , rozumiem żałobę i tesknotę ale jakim sposobem możesz być teraz bliżej Ojca , skoro On nie żyje ?

ten okres juz trwa wiec to nie bylo wczoraj po prostu czuje nie napisze bo pomysla,ze zwariowalam;)

Gość spoxer
Pewien jestem ,ze ten okres najczarniejszej żałoby jest już za Tobą , że jednak z dnia na dzień łatwiej żyć , prawda ? Świadomość tej tragicznej i niepotrzebnej śmieci , podejrzewam ,ze Tato nie był jeszcze taki wiekowy zaczyna blednąć , prawda ?

Nie zamieniaj swojej milości na kamień.- spoxer Święte slowa czlowieku. Przeczytalam uwaznie Twoj kazdy post i musze przyznac Ci racje w kazdym slowie (z szacunkiem do Brzyduli, ktora bardzo lubie). Spoxer, kto Tobie zmarł?

Gość Dzieli nas tylko czas
prawdziwe i proste,

Gość spoxer
to naturalne , że starmamy sie podtrzymać tą " więź " w naszych sercach i głowach , bo tylko to nam pozostaje . I nie ma w tym niczego złego , bo i tak po jakimś czasie , dłuższym , krótszym wszystko wraca do normy .Ważne tylko ,zeby w tym czasie nie narobić głupot :)

Gość spoxer
Moja żona .

ten okres nie blednie-on sie zmienia najpierw szok. a teraz moze takie pogodzenie sie itlumaczenie,ze tam mu dobrze powiem wam ,ze kazdy inaczej przezywa smierc.pierwszy raz dotknelo mnie tak bardzo a naprawede widzialam wiele smierci w swoim zyciu i rozpaczajacych ludzi rodziny,ktorych bliskich nie udalo sie uratowac ale to zostawalo tam,nie wracalo ze mna do domu

Gość spoxer
punkt widzenia zmienia sie wraz z punktem siedzenia . Inaczej patrzysz i przyjmujesz do świadomość=ci śmierć nawet znanego sąsiada ale co innego śmierć kogoś kogo kochasz .

ta i bedzie-dzieli nas tylko czas i ten kiczowaty nagrobek dla niektorych;) akurat tego bylam pewna

Gość spoxer
trudno . Twój wybór . Ale on wiele mówi o Tobie i Twoim Tacie i Waszej relacji .

Gość spoxer
Przecież nie jesteś głupia , sama wiesz . Co myślisz widząc wycudaczony dom? Samochód wyposażony niewspółmiernie do potrzeb ?

Gość co znaczy?????
"niewspółmiernie do potrzeb "? skąd wiesz kto ma jakie potrzeby?

Gość bhu&bhu
Odszedłeś drogi tato.. -niczym promyk słońca.. Tobie wieczny odpoczynek, mi smutek do końca..

Gość spoxer
Nie proponuję skremowania ciała i przesypania prochów do słoika po ogórkach :D Nie popieram porzucania ciał i olewania porządkowania i doglądania grobów , ale to co widzę na cmentarzach to istne targowisko próżności .

Tu nie chodzi Brzydulko o to,ile godzin przepracowalas ostatnio.Mysle,ze wewnętrznie jeszcze nie dojrzalas do tego,co pisze spoxer. On przekazuje Ci wiele madrosci, ale Ty zle odbierasz jego slowa. Trzymaj sie, rozumiem Twoj bol:O

Gość spoxer
A co to ma do rzeczy ? Wydaje Ci sie,zę przez to jesteś bardziej kochającą córką ? Bo wydasz ciężko zarobioną forsę na kamień? Nikt nikomu nie daje pieniędzy za darmo .

Spoxer partner namawial mnie do spalenia taty -on jest zwolennikiem nawet musialam przysiadz,ze jego spale i rozrzuce w morzu-nie zgadzam sie z tym ale uszanuje taka wole nie wierze,ze zadne role

Gość spoxer
Jestem spragniony kobiety. Życie.

spoxer zmeczyles mnie i mysle,ze rozmowa nasza nie ma sensu bo jakos ty widzisz tylko kase nie,nie rozumiecie mojego bolu dziekuje wszystkim za pomoc