Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak to prawda hehehe

Lady Love czy twoj tatuś ktory odprowadzi Cię do ołtarza

Polecane posty

Gość tak to prawda hehehe

na Twoim slubie wie o tym, że twoj przyszly mąż sra w gacie? sama o tym pisalas na tym forum w temacie: co oblesnego robia wasi faceci :O

hahaha ja tez sralam jak bylam mala :d tatus mi dupcie wycieral :P nie mozesz znalesc na mnie haka nie? :D bedziesz codziennie pisac to samo? :D ehh slabo ci idzie :D

Gość ghghjhjhj
no dobra ale zeby dorosly facet sie zesral w gacie?

;) proszek :* hehehe :d moj wujek jak do kibelka nie zdazyl tez sie zesral i co? :D straszne nie? do innych tez sie dopierdzielasz? bo moja historia byla najbardziej nudna z tych wszystkich co tam byly :D

Gość trtttyyuyuy
lady love uwazaj bo jak męzuś sie zesra na slubie po pijaku, to w ogole bedzie obciach, niech lepiej nie pije to moze zapanuje nad odbytem i sie nie zesra

i pomyslec ze facet powinien wzbudzac respekt i fascynowac.. haahahha

moj men nie pije ;) jak juz to jedno piwko gora 2 no i czasem zielone wino do kolacji.. wiec nie martw sie, pozatym wodki na moim weselu nie bedzie ;)

Gość trtttyyuyuy
a czy twoj tatuś wie, że nie jesteś już dziewicą, i jak to będzie wyglądać w bialej sukni? nie uważasz, że to obludne?

jeszcze jakies pytania? ;) zeby mnie zagiac musialbys sie bardziej postarac pomaranczowy nicku :D

o kurva... ja swoim nie mowilam, pewnie slyszeli ale nie powiedzialabym im tego w twarz...

no widzisz, a ja mam zajebistych rodzicow i taki sobie program o dziewictwie lecial i padlo pytanie w moim kierunku od mojego taty.. ale Ty jeszcze jestes dziewica? na co ja ze nie, i pozniej mowie a co? Ty miales 17 a mama 18 wiec ja tez moge :D

carrie... ja tylko pisalam ze sie wiecznie do ciebie przypierdalaja a jak cie nie ma i sie nudza to napierdalaja na inne wiec nie wiem o co ci biega....

A Coralik, wybacz. Zwracam honore i przepraszam, ale to co napisalas brzmi jakbym ja miala tenze temate zalożyc. Zjadlas "ma" przed nie. Sory raz jeszcze. :classic_cool:

mnie nie kreci spowiadanie sie starym, lubie miec swoje sekrety... na pewno sie domyslaja, bo nie raz pomiesziwalam z facetami ale tak wprost, to dzecinne. ty w ogole jestes beznadziejna, sorry ae takie ma odczucia.taka slodka idiotka 🖐️

Gość uiuyuy
lady love jestes bardzo ladna ale po tym co piszesz to wnioskuje, ze strasznie wulgarna z ciebie dziewucha. niestety uroda nie idzie w parze z inteligencją, ty to chyba ze wsi pochodzisz? taka tępa wiejska wulgrana dziołcha

ja poprostu nie potrafie klamac :D ehh.. i nie wiem czy to zaleta czy wada.. u nas w domu seks to nie temat tabu

Noxelia, ja gleboko wierze, ze Ty jestes prodzektem zakompleksionego prawika, ktory nie ma co zrobic z wolnym czasem, bo nie mozliwe, żeby taki pajac chodził po ziemi. 😭