Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak to prawda hehehe

Lady Love czy twoj tatuś ktory odprowadzi Cię do ołtarza

Polecane posty

wulgarna? moze czasami ;) noxelia mi zarzuca ze jestem za mila :D wiec dzisiaj troszeczke zmienilam ton moich wypowiedzi ;) hehe i nie, nie jestem ze wsi :)

Gość martva przykro mi ale
wnioskując po twoich wypowiedziach to jesteś idiotka, dziękuję za uwagę

Gość fgghghh
ladna dziewczyna a naprawdę strasznie wulgarna i wyuzdana, troche skromnosci by sie przydalo.

Gość lamparcica w czarnych szpilach
tez takmysle, ze lady to przyklad wychowanej pod kloszem "ksiezniczki", ktora miala wszystko i nie wie, co to prawdziwe zycie. taka slodka idiotka. trafilas w sedno:) takie cos widac na twarzy. a na twarzy dziewczyny z ciemnym makijazem widac inteligencje.

przykro mi ze tak o mnie myslisz, widocznie wysunoles wnioski na podstawie tego tematu ;) rozejzyj sie, nie jestem taka zla ;) ( o charakter mi chodzi ) w zasadzie po co ja to pisze, to tylko forum :)

Gość fgghghh
jakiej ksiezniczki? ksiezniczka to by miala w sobie troche taktu i grzecznosci, a to przeciez zwykla chamka i prostaczka.

nie mialam wszystkiego tutaj sie mylisz :) mialam milosc od rodzicow i zawdzieczam im to bo jestem teraz kim jestem, potrafie sie cieszyc z zycia i nie narzekam, potrafie pomoc potrzebujacym i nie patrze na nich z boku.. tak wlasnie tego nauczyl mnie moj tata :) pomagaj nawet bezinteresownie...

Portugalka, nie gadaj z tymi pajacami, ktore zieja zawiscia, bo im sie w zyciu nie uklada. Wyłóż na nich chooya. Niech Cie w niego cmokna. :classic_cool:

Gość lamparcica w czarnych szpilach
dlatego napisalam ksiezniczka w cudzyslowiu. lady-nie jestem facetem, dlatego daruj sobie flirty. smieszne. "zobacz, nie jestem taka zla"-ty dziewczyno naprawde jests zapatrzona w siebie a do idealu naprawde ci daleko:)

Gość fgghghh
pewnie w realu wszystkie jestescie fajne i mile, tylko na forum zgrywacie takie prostaczki, taka prawda

Gość fgghghh
i tak pewnie przyszly męzuś za jakies 30 a nawet moze 10 czy 5 latek kopnie cie w tylek dla mlodszej, weic w sumie wyżyj sie poki jeszcze ejstes mloda 🖐️

Gość fgghghh
Carrie wypierdalaj nie do ciebie i nie o tobie ten temat

zobaczymy ;) na staruche nie wygladam :D a ja mam nadzieje ze bedziemy szczesliwym malzenstwem na dlugie, dlugie lata :)

lamparcica w czarnych szpilach.... trudno sie nie domyslec po niku ze jestes kobieta :O powiem Wam tyle.... jesli spedzanie czasu na rzyganiu na kogos tak was strasznie rajcuje, to cokolwiek byscie tu napisaly czy napisali swiadczy tylko o tym jakimi cipami jestescie w zyciu.

pozatym nie ladnie tak kazdemu zle zyczyc.. nie wiem co wam odbilo z tymi rozwodami, zdradami.. ztym ze facet opusci swoja partnerke dla mlodszej, gdzie wyscie sie wychowali? rownie dobrze ja bym go mogla wymienic na kogos mlodszego :/ co za glupie gadanie.. widocznie malo wiecie o milosci i szczesciu

Gość markovv
A co do Portugalki, to jej najzwyczajniej w swiecie zazdroscicie, ze wyrwala sie z tej zapyzialej Polski i jest szczesliwa. bez przesady . Portugalia podobnie jak Grecja jest zagrożona bankructwem wiec za wesoło to tam nie ma . http://www.hotmoney.pl/artykul/prasa-zagraniczna-portugalia-na-skraju-bankructwa-18842 Moze jest tam ciepło, ale nic poza tym , To kraj bez przyszłosci

Gość markovv
najgorzej jest jednak w Grecji .

Gość IMO13831
Ciapaty, ciapaty, ciapaty, obrabia Polek gnaty. Niebieskookie samiczki, pulchne, krągłe, blond piczki! Ciapaty, ciapaty, ciapaty, dostaje od skinów baty. A czemu biją go draby, bo rucha, cham nasze baby! :P

tak chyba tylko w waszej telewicji :d pozatym pomysl logicznie, jak kraj taki jak grecja, portugalia moze zbankrutowac? jak kraj bankrutuje to i waluty nie ma.. a wiadomo ze tutaj rzadzi euro :D niemcy robia z igly widly.. gowniana historie maja.. a te kraje przynajmniej maja przeszlosc.. i to nie mala.. i przyszlosc tez, tutaj jest 100 razy lepiej niz w Polsce.. placi sie mniej, mieszkania sa tanie, lekarstwa sa refundowane ( 80% taniej ) bo szpitale sa sprywatyzowane, nie ma czegos takiego jak comiesieczny czynsz, za rachunki tez duzo nie placisz, ciuchy markowe sa taniutkie :D mieszkania to nie takie klitki jak w Polsce..

Gość markovv
przyszlosc tez, tutaj jest 100 razy lepiej niz w Polsce. dobry żart . Poziom zycia w Portugali jest taki sam jak w Polsce . Ale na przyklad Czechy sa bogatsze od Portugali i naturalnie Polski .

Gość IMO13831
Martva "lubie ból" Dziękujemy za wkład w dyskusję!

nie wiem dlaczego tak mam, ale lubie bol, jestem odniego uzalezniona...