Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sponsor z wielkiego miasta

zrobiłem sobie profil na Sympatii

Polecane posty

i po chwili mi się ukazało to: Strona zablokowana Powód: Ban: Proszę usunąć fragment Zasponsoruję dziewczynę w wieku 15-25 lat, inteligentną, ładną, zadbaną i pozytywnie nastawioną do świata. Jestem w stanie na ten cel przeznaczyć 3000-6000 zł + wycieczki i ew. prezenty. Nie możesz jednak być profesjonalistką, bo nie zamierzam sponsorować dziewczyny, która w miedzy czasie puka setki innych panów ponieważ jest on niezgodny z charakterem serwisu. no kurwa to gdzie ja mam was szukac jak nie na sympatii? na sponsoraszukam nie da sie nikogo znalezc, bo juz probowalem, to GDZIE DO CHOLERY MAM TO ROBIC??? Podobno co 5-ta studentka siedzi w seksbiznesie, czy rozwiazaniem jest łażenie po UW w koszulce "chetnie zasponsoruje"??

Gość IMO13831
Mam NADZIEJĘ, że to jest prawda. :D

Gość ty cipko
j.w...

sponsor a ty jestes bogaty ? jak tak to slusznie robisz jak bym mial kase to tez bym zasponsorowal jakas dziewuche i bylo by super :D

wcale nie, szukam przez internet, ale jak rozmawiam z tymi wszystkimi kretynkami to az mi sie niedobrze robi : ( czy naprawde nie da sie znalezc bezpańskiej ladnej i inteligentnej dziewczyny?? albo chociaz takiej, ktora by poleciala na hajs, bo bardzo chetnie go w ten sposob spozytkuje. czy to jest nierealne do kurwy nedzy?

BLE BLE -> tylko tak sobie gadasz, a gdybys te pieniadze mial to zadnej bys nie zasponsorowal, bo zadna nie chce byc uznany za "dziwke" : ( moze to przez moj szpetny ryj? ale gdyby nie on, to przeciez kazda by leciala na mnie i bez pieneidzy.. pytanie za 100 punktow brzmi: po chuj ja trace czas na pracowanie??

Gość tadeknorek
śliczne cycuszki

Gość nie wiesz co gadasz
gdyby laski elcialy na wyglad tylko, to wiekszosc z mezczyzn bylaby sama.

Gość haaaaaaaaaaaaaaaaaaa
a po co ci do ruchania inteligentna?

Gość tak_sobie_myślę....
na randki.org wejdz :P tam mają zaznaczone jak ktos szuka sponsora :O

Bo rzeczywiście tak pokazuje się jak chce się otworzyć te zdjęcie :D

Gość tak_sobie_myślę....
i sponsorzy moga zaznaczyć, że sponsoruja :P

sponsor z wielkiego miasta nie do ruchania, a do towarzystwa do ruchania to ja sobie bez problemu znajde na roksie, albo w night clubach to juz desperacja:O no to mow, co z Toba jest nie tak??

enfant -> jak to co? mam bardzo przecietna lekko lysiejaca morde, a do tego siedze przed kompem caly dzien bo tak wyglada moja praca. Nie mam znajomych poza ludzmi z uczelni, ktorych tez nie nazwalbym znajomymi, a tylko kolegami z widzenia, ktorych kompletnie nie znam. ale nie o tym ten temat

Gość ja lubieeeeem
lysiejacych.