sponsor z wielkiego miasta 0 Napisano Lipiec 1, 2011 i po chwili mi się ukazało to: Strona zablokowana Powód: Ban: Proszę usunąć fragment Zasponsoruję dziewczynę w wieku 15-25 lat, inteligentną, ładną, zadbaną i pozytywnie nastawioną do świata. Jestem w stanie na ten cel przeznaczyć 3000-6000 zł + wycieczki i ew. prezenty. Nie możesz jednak być profesjonalistką, bo nie zamierzam sponsorować dziewczyny, która w miedzy czasie puka setki innych panów ponieważ jest on niezgodny z charakterem serwisu. no kurwa to gdzie ja mam was szukac jak nie na sympatii? na sponsoraszukam nie da sie nikogo znalezc, bo juz probowalem, to GDZIE DO CHOLERY MAM TO ROBIC??? Podobno co 5-ta studentka siedzi w seksbiznesie, czy rozwiazaniem jest łażenie po UW w koszulce "chetnie zasponsoruje"?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość IMO13831 Napisano Lipiec 1, 2011 Mam NADZIEJĘ, że to jest prawda. :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Enfant Terrible 0 Napisano Lipiec 1, 2011 ale Ty musisz byc zjebany, ze uciekasz sie do takiego sposobu na pozyskanie seksu :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sponsor z wielkiego miasta 0 Napisano Lipiec 1, 2011 co tu ma byc nieprawda? masz tutaj screen http://tiny.pl/hf2gr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sponsor z wielkiego miasta 0 Napisano Lipiec 1, 2011 Enfant Terrible - tak, jestem spierdolony do szpiku kosci, ale zaczynam dochodzic do wniosku, ze latwiej jest znalezc dziewczyne za darmo niz za pieniadze!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Enfant Terrible 0 Napisano Lipiec 1, 2011 nie martw sie, jak to mowią... kazda potwora znajdzie swego amatora Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sponsor z wielkiego miasta 0 Napisano Lipiec 1, 2011 chyba nie do konca, bo szukam i szukam i chuja z tego wychodzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Enfant Terrible 0 Napisano Lipiec 1, 2011 a moze za bardzo chcesz? to odstrasza..:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ty cipko Napisano Lipiec 1, 2011 j.w... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*BLE BLE* 1 Napisano Lipiec 1, 2011 sponsor a ty jestes bogaty ? jak tak to slusznie robisz jak bym mial kase to tez bym zasponsorowal jakas dziewuche i bylo by super :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sponsor z wielkiego miasta 0 Napisano Lipiec 1, 2011 wcale nie, szukam przez internet, ale jak rozmawiam z tymi wszystkimi kretynkami to az mi sie niedobrze robi : ( czy naprawde nie da sie znalezc bezpańskiej ladnej i inteligentnej dziewczyny?? albo chociaz takiej, ktora by poleciala na hajs, bo bardzo chetnie go w ten sposob spozytkuje. czy to jest nierealne do kurwy nedzy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sama w domu. Napisano Lipiec 1, 2011 podobaja wam sie moje piersi? http://www.zobacz-cycki.za.pl/?id=ra9qoe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sponsor z wielkiego miasta 0 Napisano Lipiec 1, 2011 BLE BLE -> tylko tak sobie gadasz, a gdybys te pieniadze mial to zadnej bys nie zasponsorowal, bo zadna nie chce byc uznany za "dziwke" : ( moze to przez moj szpetny ryj? ale gdyby nie on, to przeciez kazda by leciala na mnie i bez pieneidzy.. pytanie za 100 punktow brzmi: po chuj ja trace czas na pracowanie?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tadeknorek Napisano Lipiec 1, 2011 śliczne cycuszki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sponsor z wielkiego miasta 0 Napisano Lipiec 1, 2011 powiedzcie mi po co komu pieniadze, jesli glupie pindy ich nie chca? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Enfant Terrible 0 Napisano Lipiec 1, 2011 to moze chłopcy zechca:D? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sponsor z wielkiego miasta 0 Napisano Lipiec 1, 2011 hehehe widze ze humorek dopisuje : ))) taka z ciebie troche smieszka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie wiesz co gadasz Napisano Lipiec 1, 2011 gdyby laski elcialy na wyglad tylko, to wiekszosc z mezczyzn bylaby sama. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
janekrys 0 Napisano Lipiec 1, 2011 Enfant terible to jakis debil Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość haaaaaaaaaaaaaaaaaaa Napisano Lipiec 1, 2011 a po co ci do ruchania inteligentna? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sponsor z wielkiego miasta 0 Napisano Lipiec 1, 2011 aha i chetnie sie dowiem, gdzie te wszystkie panie lecące na pieniadze? bo ich tutaj nie widze. i tam tez nie. (nie mowie o brzydkich i grubych, ktore dodatkowo nie grzesza inteligencja) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Enfant Terrible 0 Napisano Lipiec 1, 2011 janekrys Enfant terible to jakis debil z pewnoscia nie większy niż Ty, frustracie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tak_sobie_myślę.... Napisano Lipiec 1, 2011 na randki.org wejdz :P tam mają zaznaczone jak ktos szuka sponsora :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myszka:) 0 Napisano Lipiec 1, 2011 Bo rzeczywiście tak pokazuje się jak chce się otworzyć te zdjęcie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tak_sobie_myślę.... Napisano Lipiec 1, 2011 i sponsorzy moga zaznaczyć, że sponsoruja :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sponsor z wielkiego miasta 0 Napisano Lipiec 1, 2011 nie do ruchania, a do towarzystwa do ruchania to ja sobie bez problemu znajde na roksie, albo w night clubach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Enfant Terrible 0 Napisano Lipiec 1, 2011 sponsor z wielkiego miasta nie do ruchania, a do towarzystwa do ruchania to ja sobie bez problemu znajde na roksie, albo w night clubach to juz desperacja:O no to mow, co z Toba jest nie tak?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sponsor z wielkiego miasta 0 Napisano Lipiec 1, 2011 ok, sprobuje na randki.org Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sponsor z wielkiego miasta 0 Napisano Lipiec 1, 2011 enfant -> jak to co? mam bardzo przecietna lekko lysiejaca morde, a do tego siedze przed kompem caly dzien bo tak wyglada moja praca. Nie mam znajomych poza ludzmi z uczelni, ktorych tez nie nazwalbym znajomymi, a tylko kolegami z widzenia, ktorych kompletnie nie znam. ale nie o tym ten temat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja lubieeeeem Napisano Lipiec 1, 2011 lysiejacych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach