Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sponsor z wielkiego miasta

zrobiłem sobie profil na Sympatii

Polecane posty

witam, przeczytałem tylko pół strony, dalej mi sie nie chce ;] Bardzo dziwna sprawa, jakoś nie wierzę, aby tak duża suma pieniędzy, nie starczała, by znaleźć sobie sponsorkę. W stolicy to pewnie takich na pęczki byś miał. Nie wiem gdzie autorze mieszkasz.

Gość myśl trochę to nie boli...
:D nie proponowałem aby autor najpierw poderwał inną laskę i ją wykorzystał do poprawy swojego wizerunku w klubie bo to oczywiście jeży poza zakresem jego możliwości... drugi sposób to ubrać się w ciuchy od Toniego i stać całą imprezę przy toalecie, tam jest największy ruch...

Gość mareczek23423
Widze ze glownym atutem w tej dyskusji jest to jak kto jest ubranym i za ile, rzeczywiscie niesamowity cel zyciowy, markowy plaszcz czy koszula. Czy wy macie pojecie o wlasnym mieszkaniu, dobrej pracy i partnerze zyciowym? Bo czytajac tu wypowiedzi mysle ze albo jestescie dopiero po studiach albo przedzilal wiekowy do 25 lat.

Gość mareczek23423
#do komputergirl# male sprostowanie, sama mysl ze taka hostessa (szmatka) miala przede mna 100 facetow ( a wczoraj jednego albo pieciu) wprawia mnie w obrzydzenie i powoduje odruch wymiotny, wiec nie wymiotowalbym z powodu wywalonej kasy tylko z obrzydzenia. A czy k...y wymiotuja po kazdym numerku? Mysle ze na poczatku tak, pozniej przyzwyczajaja sie do oblesnych gosci.