Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sponsor z wielkiego miasta

zrobiłem sobie profil na Sympatii

Polecane posty

Gość POWIDELKO
ja pierdole jaki burak,chlop bez jaj :D:D:D

Gość rewtwetwe
"Podniecona Fiku Miku, robi z nerwów siku" :D:D:D:D

Gość rewtwetwe
Moim zdaniem bzdury piszesz. To jest NIEWYKONALNE by : Po pierwsze - nie wiedzieć co robić z kasą. Po drugie - by laski nie latały za dzianym facetem. Kup w takim razie wypasioną furę, ogol się na łyso skoro i tak łysiejesz, kup super ciuchy i każda będzie twoja. Głupoty gadasz, nieprawdziwe to jest.

rewtwetwe prawdziwe prawdziwe;; szczerze watpie, zeby zrobienie tego co mowisz cos zmienilo, ale wezme to pod uwage. Naprawde nie wiem co zrobic z hajsem, w tym roku zarobilem juz wiecej niz przez cale swoje zycie przed 2011. Takie cos powoduje metlik w glowie, kompletnie nie wiem co z tymi pieniedzmi zrobic, a nie chcialbym kupowac luksusowego auta, ktore zaraz mi porysuja, albo sam sie nim rozbije POWIDELKO -> niestety po czesci tak jest, ale za to mam duzo $ enfant niezbyt dobrze, bo poki co robilem inne rzeczy, ale mam juz profil na randki.org, ale jeszcze bez zatwierdzenia profilu.. mam nadzieje, ze mi nie wyjebia takiego tekstu jak na sympatii. Choc szczerze mowiac to sam juz nie wiem czy mam ochote teraz sponsorowac dziewuche aha! i zaczalem troche cwiczyc, moze to cos pomoze

Gość trala ale lala
a co to przy kosci to juz nie zdatna do rozmowy? czyli pan kolega nie lubi rubensowskich? a szkoda.

Gość tak sie oglaszales
i zadna nic ci nie proponowala?

Gość rewtwetwe
Dalej uważam że głupoty. Jak można nie wiedzieć, na co wydać kasę? Rozumiem, że kupiłeś już mieszkanie? Czy nadal mieszkasz z matką? Masz samochód? Już niekoniecznie luksusowy, ale przynajmniej średniej klasy. Masz w domu dobry sprzęt? Jeśli faktycznie masz tyle kasy, masz swoje mieszkanie, auto itd... to gwarantuję Ci jako kobieta - nie są Ci potrzebne ćwiczenia. To już nie chodzi o to że laska poleci na $, ale om to, że facet który potrafi dużo zarobić, automatycznie staje się pociągający, bo jest inteligentny/sprytny.

Zrób eksperyment : cwicz, ogol sie , wyskocz gdzies na słonce, bywaj miedzy ludzmi, uśmiechaj sie ( a tak na marginesie : jak z poczuciem humoru u Ciebie?? bo mysle , ze nie najgorzej) . Zobaczysz jakie efekty. Opcje ze sponsoringiem zostaw jako ostateczna..

Gość kasia__29
Jako 19-latka byłam utrzymanką, z przerwami do 23 roku życia. Zaczęłam, bo potrzebowałam pieniędzy, a jestem silna psychicznie, więc nie miałam z tym problemów natury moralnej. Facetów szukałam przez ogłoszenia w ogólnopolskiej gazecie, tylko że wtedy było łatwiej, bo nie było takiej konkurencji, mało kto miał komputer, nie mówiąc i internecie (to było jakieś 8-10 lat temu) Ogłoszenia były zakamuflowane, coś w stylu że poznam pana "bez problemów finansowych". Z jednym z tych facetów połączyło mnie uczucie. Już od pierwszego spotkania coś mocno zaiskrzyło, następnego dnia wysyłaliśmy sobie smsy "tęsknię" - co zupełnie nie przystoi sponsorowi i utrzymance. Było naprawdę pięknie, szalałam za nim a on za mną. Rozstaliśmy się po ok. pół roku z powodu jakiejś kłótni. Z perspektywy czasu uważam, że to i tak nie mogło się udać.

A ja ci powiem sponsorku kto nie ma miedzi ten na kompie siedzi:D:D:D

Kilka dziewczyn mialo ochote sie na to zgodzic, ale zadna sie nie nadawala ze wzgledu na wyglad i nie tylko rewtwetwe -> nie sa to glupoty, wczesniej zarabialem lekko ponad srednia warszawską, teraz mam wielokrotnosc tego. Mimo to w W-wie, zeby kupic fajne mieszkanie to trzeba miec coś pod pół mln zł, co jeszcze jest poza moim zasiegiem, ale jesli w takim tempie beda mi rosly dochody, to dlugo czekac nie bede. Ponadto wolalbym podrozowac niz siedziec nonstop w Warszawie (tylko, ze samemu tez nie bardzo mam ochote), dlatego kupno mieszkania jest dla mnie kiepskim pomysłem. Auto miałem 2 lata temu i całe skasowałem w czołówce z czymś nieco większym, z czego ledwo wyszedłem, ale bez urazu : ) od tamtej pory nie miałem ochoty kupowac nowego, bo raz ze i tak pracuje w domu, więc tak na dobra sprawe niezbyt czesto odchodze od kompa, bo nie mam nawet z kim, a dwa ze nie mam ochoty znowu placic za cos co moge stracic po kilku miechach (albo obic, albo miec porysowane i bulic za naprawy.. kiedy lekko wgniotlem moje poprzednie auto to koles chcial abym mu zaplacil za naprawe 1/4 wartosci auta :)). Sprzet w domu mam zadowalajacy i nie potrzebuje niczego wiecej. enfant -> tak planuje zrobic.. zobaczymy jak to wyjdzie. Jak cos ruszy to bede relacjonowal na kafe! : )

Gość lkjh667789
do autora: ale sciema:D auto nie bo szkoda pieniedzy,mieszkanie nie bo szkoda pieniedzy,kobieta nie bo nie mam pieniedzy:)a pisac na forum kosztuje ?????nic!!!!!!wiec moge sobie pomarzyc coby bylo gdyby:) -doro1903 ha ha ha kto nie ma miedzi na kompie siedzi 10/10:D:D:D .A to ze pisales na sympati i usuneli ci posta swiadczy o twojej glupocie i tandecie. juz samo to ze oferujesz pieniadze odrzuca kobiety (te wartosciowe)a tobie sie wydaje ze jestes play boyem.gdybys mial wartosciowa dusze nie musisz kobiety na takich forach szukac,ale skoro przedstawiasz sie za kogos kim nie jestes masz tego skutek,ale mysle taki masz cel i dobrze sie bawisz:)

Gość lkjh667789
22:39 [zgłoś do usunięcia] sponsor z wielkiego miasta Kilka dziewczyn mialo ochote sie na to zgodzic, ale zadna sie nie nadawala ze wzgledu na wyglad i nie tylko (SPRYTNY JESTES)

Gość ggggggggggg343
no właśnie, ściema i bzdury bzdurą popychane! jaki młody facet uważa że na samochód szkoda kasy, gdy ma tę kasę? bo stracił 2 lata temu auto, to nie kupi kolejnego? i co, taki to będzie sponsor co do swojej utrzymanki jeździ PKSem? :D

Gość trala ale lala
tak to było do autora czy kobieta z krągłościami nie nadaje sie do rozmowy?

Gość lkjh667789
A CO KRAGLOSCI DO TEMATU MAJA???????MOZGIEM RUSZ

Gość trala ale lala
a ty przeczytaj temat od a do z autor pisał ze z dziewczyna miedzy innymi bedzie rozmawiał byle by tylko nie była brzydka i gruba. wiec z tad moje pytanie czy gruba do rozmowy sie nie nadaje?

trala ale lala -> niestety ani gruba, ani brzydka panna nie nadaje sie do rozmowy, a to dlatego, ze podczas rozmowy uwielbiam patrzeć na ładną buzię, która nie jest pulchna. Co innego przez internet, wtedy nie ma to znaczenia, ale przez internet nie lubię prowadzić konwersacji z dziewczyną, chyba że jest naprawdę wyjątkowo interesująca. lkjh667789 -> wybacz, ale w warszawie komunikacja miejska jest na tyle rozwinieta, ze samochod pozwala zaoszczedzic doslownie kilka/nascie minut dziennie, wiec nie oplacalne jest kupowanie auta (nie wiem jak to wygląda w innych miastach, ale mi się rzadko zdarza opuszczanie W-wy). Ponadto polecam czytac caly temat zanim sie zacznie wysnuwac wnioski z dupy jak np. twoje. Podałem kilka innych powodow dla ktorych nie posiadam w tej chwili auta i jesli ci zalezy na dowiedzeniu sie ich to polecam poczytac poprzednie komentarze. Zgadza się - stać mnie na auto bez problemu i to nie byle jakie. Problem w tym, że moim zdaniem nie jest opłacalne zyskanie dzięki temu kilku godzin miesięcznie, za które musiałbym zapłacić ok. 3000 zł/m. Nie zarabiam 3000 zł w kilka godzin (zdarza mi się, ale bardzo rzadko). Zresztą po powrocie ze studenckiej wymiany zagranicznej zapewne kupię jakieś fajne autko, żeby zobaczyć reakcje głupich pind.

Gość takasiakaiowaka
Hej, mam 17 lat i szukam sponsora :D ale nie, tak na poważnie, chyba aż tak zdesperowany nie jesteś? To przecież chore, jest tyle samotnych i fajnych dziewczyn, które tylko czekają aż ktoś o nie zadba!

takasiakaiowaka -> pewnie, ze jestem. Nigdy nie mialem dziewczyny i nie zapowiada sie na predka zmiane, wiec bardzo chetnie bym jakas zasponsorowal, ale jesli to ma byc sam seks, albo zabawy z profesjonalistka to mnie to nie bawi. Na pewno sa jakies fajne i samotne, ale ja nie dosc ze nie wiem jak je poznawac to nie wiem co z nimi robic poza seksem, ktorego i tak by nie chcialy na starcie. Gdybym zasponsorowal to by bylo latwiej, bo nie musialbym sie zastanawiac, ani przejmowac jej reakcja i potencjalnym rozwojem wydarzeń, bo to w koncu ja jej place za wszystko, wiec musialaby zniesc wszystko :) a jesli by nie zniosla to zasponsorowalbym nastepna

Gość trala ale lala
hihihi. dobra to poczekaj z 6 miesiecy jak schudne to sie odezwe. mysle ze wtedy bys sie skusił bo buzke mam ładna ale jeszcze pulchną.

oj tam oj tam.. jakbys naprawde chciala to bys schudla bardzo szybko.. na dobra sprawe mysle, ze wystarczy wychodzic codziennie biegac, zaczynajac od szybkich spacerów, ale nigdy nie robic nic na siłe, raczej dla przyjemnosci, co z poczatku moze przyjemnym nie byc, ale jednak zaczac warto, bo sa tego same plusy. Zreszta jak juz schudniesz to jesli masz ladna buzke to bedziesz miala znacznie wiekszy wybor :)

Gość zalmisierobijaktoczytam
sponsorze patrz bo nikt stad nie mieszka w warszawie i nie wie jak to jest gowno prawda co napisales autobusem stoisz w korkach, tramwajem dlugo czekasz na swiatlach, przystankach albo jeden przestaje dzialac i jest wezyk pociagiem bez komentarza metrem nie wszedzie dojedziesz i gdzie tu ta cudowna komunikacja wielce oplacalna? takie bajki to mozesz mowic wiesniarom ktore tramwaju na oczy nie widzialy. gdybym miala mozliwosc kupna samochodu i troche pieniedzy na jego utrzymanie to bym sie nie czaila. i kogo na dodatek chcesz oszukac 3000zl miesiecznie? to co ty chcesz jambojetem latac? jetses przegrany w zyciu chcesz zeby jakas dziewczyna ci pucowala ogora i twoje ego za kilka gorszy. nie zdziw sie bo wiecej zarobi dajac dupy niz z toba na rozmowie sie pierdolic. w ogole co to za gadanie. ta zla bo gruba, ta zla bo chuda ale ma brzydka twarz, sponsorku czego ty oczekujesz? ksiezniczki-laleczki a ty bedziesz puppeterem?

naucz sie matematyki zanim zaczniesz to komentowac. i chyba ty rowniez nigdy w warszawie nie przebywales/as bo niestety, ale samochodem stoi sie czesciej w korkach niz tramwajem/metrem :) tak samo czesto stoi sie na swiatlach co komunikacja miejska, a dodatkowo w centrum rzadko kiedy jest gdzie zaparkowac w poblizu naszego miejsca docelowego i trzeba krazyc 30 minut zeby znalezc jakiegokolwiek miejsce.. wiec nie znajac sprawy prosze cie nie komentuj. 3000 zł/m. = mowie o 1. paliwie, 2. podziale kosztow zakupu auta (zakladajac, ze kupilbym auto o wartosci 50k to placilbym powiedzmy 2k przez 2 lata za samo kupno), 3. ewentualnych naprawach 4. konserwacji i przegladach. wiem, ze mozesz byc zbyt tepy/a zeby to zrozumiec, ale postaraj sie z calych sil!!

Gość myśl trochę to nie boli...
jak to zrobić? internet zawiera mnóstwo podpowiedzi moja jest z dzisiejszej nocy: Ja też mieszkam w Warszawie, byłem wczoraj z dwoma poznanymi dzień wcześniej laskami w Enklawie (taki klub na ul. Mazowieckiej) i nie ma lepszego sposobu na zwrócenie na siebie uwagi kobiet w klubie niż bawić się z piękną kobietą a najlepiej z dwoma. Ja byłem zajęty ale widziałem dobrze ile chętnych młodych dziewczyn kręciło się wokół. Tak więc moja rada wynajmij hostessę na 4 godziny weź ją do klubu a lachoniki same będą się prezentować kręcąc swoimi pupkami przed tobą.

Gość komputergirl
Ja byłem zajęty ale widziałem dobrze ile chętnych młodych dziewczyn kręciło się wokół. Tak więc moja rada wynajmij hostessę na 4 godziny weź ją do klubu a lachoniki same będą się prezentować kręcąc swoimi pupkami przed tobą. - a pozniej czar prysnie. za kilka dni zobacza jaki jestes cienki w lozku, ze zadna na ciebie nie zwraca uwagi itp. itd. one beda wymiotowac z obrzydzenia, a ty z powodu wywalonej kasy na hostessy:)proste!