Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sponsor z wielkiego miasta

zrobiłem sobie profil na Sympatii

Polecane posty

sponsor jestes prawikiem ? eee zawsze sie znajdzie jakas laska ktora poleci na kase i bedzie miala gdzies jak wygladasz byle bys mial kase

dzieki, tego forum nie znalem! chociaz nie iwem czy to na pewno ma sens, bo czytalem, ze mozna przywrocic blone dziewicza.. wiec zakladajac, ze nowa blona kosztuje 8k to takiej dziewczynie oplaca sie za 10k "sprzedac dziewictwo" i ta blone odtworzyc...

Tak, jestem wciaz prawikozordem. Niestety wciaz wierze w słowo "miłość" i nie obchodzi mnie rozprawikowanie, bardziej bym chcial miec kogos na stale, bo jak to zwykle w prawiczym zyciu bywa - nigdy nikogo nie mialem :|. Szkoda, ze ja zadnej takiej nie poznalem, ktora by leciala tylko na hajs!

Gość dziadek w kój
aby sobą zainteresować kobietę musisz wymyśleć coś nowego i specjalnego i na przykład możesz się pochwalić, że mały na kółkach prowadzisz burdelik obwoźny albo razem ze szwagrem prowadzisz zakład pogrzebowy pod nazwą OSTATNIA DROGA to się tu zlecą jak wrony i będziesz przebierał nogami i nie zapomnij ogolić ptaka przed kutaszeniem

kurwa zycie jest do bani jedni jako nastolatkowie traca cnote bez zadnego problemu inni borykaja sie latami i nic przez brzydote niesmialosc zycie jest do bani

Piszesz o prawikach, ale jest też mnóstwo facetow, którzy maja rodziny i sponsorują, to straszne. Chociaz jakby się tak zastanowić to i małżeńswo jest formą prostytucji, jak każdy związek zresztą. Tyle tylko, ze dziewczyny, które tego nie ukrywają biorą wieksze kwoty i droższe prezenty.

enfant -> no nie wiem, z reguly chodze w drogich firmowych jeansach, fajnych butach pumy (ostatnio zmienilem na najdrozsze japonki jakie znalazłem w jednym z centrów handlowych w w-wa) i koszulce hilfigera. Mam nosić wielki złoty dolar na łańcuchu zeby glupie kurwy wiedzialy, ze mam hajs?

prawiczek -> wlasnie probuje, ale niestety nie wiem jak : ( chcialem sobie jebnac porsche, albo jakies odjebane bmw, ale boje sie ze mi ktos porysuje, albo sam bede mial wypadek, bo oczywiscie chujowy ze mnie kierowca (moje pierwsze auto rozjebalem po 3 miesiacach, a w przeciagu tych 3 miesiecy mialem z 3 pukniecia). No kurwa, co robic?

Kurcze ale zabawne, no naprawdę, jak chcesz sie zabić to nie na moto. Jak wsiądziesz na sprzęt to dopiero wtedy poczujesz jakie zycie jest zajebiste i warto zyc chocby dlatego, aby latać. Bogaty skoro masz tyle kasy, a jestes niewyjściowy ( sory,a le sam tak piszesz), to zainwestuj w ciało, kaloryfer na brzuchu, solara, fajna fura i ciuch sprawia, ze w końcu znajdziesz jakąś blachare

emanujaca -> juz jezdzilem kilka godzin i faktycznie jest dobry fun, ale znajac zycie to i tak zgine na motocyklu. Szczerze mowiac nie chce mi sie cwiczyc po to, zeby jakies glupie pindy sie mna zainteresowaly. Dla mnie to jest za duzo zachodu.. te systematyczne cwiczenia, porzadne posilki co X godzin, wysypianie sie i takie inne gowna, ktore tylko zabieraja czas i wymuszaja na mnie dyscypline, ktorej nie mam, a prawda jest taka, ze moga nawet nie przyblizac mnie do celu. Gdyby mi ktos zaoferowal tabletke, ktora by mi zrobila zajebiste cialo to bym ja kupil, chocby byla bardzo droga.. ale niestety to jeszcze nie te czasy

Wiesz, jak zginiesz to spoko, tylko, abyś nikogo innego nie zabił jak sie wyjebiesz. no to siłke wyklucz, ale solar nie jest czasochłonny i nie wymaga poświecen. jestes brzydki,a jakie masz oczy? moze podrasuj kolor kontaktami?

emanujaca -> a chuj mnie obchodza inni ludzie? dlaczego inni maja byc szczesliwi, skoro ja nigdy nie bylem? gowno mnie obchodzi, czy jakas glupia pizda nie bedzie musiala do konca zycia siedziec przeze mnie na wozku, bo i tak pewnie bedzie miala bardziej przyjemne zycie ode mnie nawet na tym wozku. Swoja droga nawet myslalem o tym, zeby na przyklad kupic sobie TIR-a i rozjebac sie na pelnej predkosci na zatloczonej ulicy Warszawy, zeby o mnie pisali w mediach : ) ale poki co podoba mi sie pomysl z motocyklem, bo jest dobra zabawa :P Byc moze pojde na solarke, oczy mam niebieskie i podobno ladne

Sponsor. Ja jak nie studiowałem i wywalili mnie z pracy to praktycznie nie wychodziłem z domu, bo nie miałem gdzie i z kim. 🖐️ Do tego stopnia, że kilku sasiadów myslało ze wyjechałem... 🖐️