Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość coś oryginalnego wymyślec :)

W jaki sposób oznajmić męzowi, ze się udało :)

Polecane posty

Gość zapałka123
behehe, to powie "ale ja żadnego ciasta nie robiłem!"

Gość mamamama26
są takie śpioszki z napisem kocham mojego tatę itd - ja takie coś kupiłam :)

Gość szaramaj
Takie śpioszki dane przy kolacji w formie prezentu to fajny pomysł. Ja tak zrobiłam i do dziś wspominam jego mine i ten błysk w oku jak na mnie spojrzał i już wiedział.

Gość zapałka123
Tak, offermo, wszyscy znamy twoje zdanie na temat kobiet :) nie denerwuj się

Gość Blanka ...
Ja dostalam od znajmoych taką ramkę gdzie wklada sie zdjecie dziecka a w druga czesc wklada sie odcisk stopy albo raczki dzieciaczka .... ja zrobilam jak maly mial tydzien !!! Mozna to znalezc na Allegro - odcisk dzidziusia. Fajna sprawa :)

Gość gui78678
ja bym dała malutkie buciki albo cos w tym stylu,body,spiochy nie wiem... ale wiesz co...mam dwoje dzieci i za kazdym razem byłam tak podekscytowana pozytywnym testem ze od razu poleciałam i pokazałam go męzowi!!!!

Ja tam jestem za równouprawnieniem. Skoro ja się o tym dowiedziałam w łazience to mój nie miał wielkiego wow na kolacji przy świecach :P Ale pomysł super, dziwne że Cię jeszcze nie pyta czy już robiłaś test.

U mnie wygądało to tak. Byl to dzień wyjazdu na wakacje. Przyjechal przyjaciel, z ktorym jechaliśmy. Mialam go odebrać z dworca o 5 rano. Przed wyjściem zrobiłam test, poszłam z nim do półśpiącego męża i rzekłam: Na wakacje jedziemy we czwórkę. Mąż złożył gratulacje, a przyjaciel był w panice , hihi

po prostu zadzwoniłam po wykonanym teście bez ceregieli foremek bucików

Ja też zadzwoniłam bo był w pracy- ręce mi się tak trzęsły że trudno było wybrać numer. Na co on- to fajnie:-D pogadamy jak wrócę i się rozłączył:-D

Gość Tak wewe ma racje
Nie rob zadnych zdrapek idiotko To kreski dopiero !

Gość kotka na rozgrzanym dachu
zrób mu kolację, niby ot tak romantik, świece, kadzidła, szpilki, szmery bajery, pompki rowery ;) alleeee i tu podam ci do zestawu, dwa podpunty: 1. po kolacji, daj mu test ciązowy ale zwinięty w papierek po cukierku, żeby skosztował teraz słodycza na deser :D i wiesz takie wooow! 2. zabierz się namiętnie do niego, całusy, pieszczoty, ale jak zacznie cię rozbierać, to masz mieć brzuch w pasie obwiązany czerwoną wstążką (z napisem ostatnie pożegnanie- hahaha żartowałam :D ) i powiedz że pod tą wstążeczką w środku jest dla niego prezent ;)

Gość jgdsjaf
to wynika że masz już dziecko jedno tak?? czy nadinterpretuję??? bo jak tak to możesz maluchowi kupić koszulkę z napisem Starszy brat czy starsza siostra:))) też fajnie, pod warunkiem że tatuś zauważy:))

Gość a po co tak wydziwiac?
dla mnie dziwne, ze najpierw mowisz o tym obcym, jakby nie bylo ludziom, a potem dopiero osobie, ktorej to najbardziej dotyczy. Twoja sprawa ale dla mnie to dziwne ;)

Gość coś oryginalnego wymyslec
Dzięki dziewczyny, fajne pomysły... Niektóre z Was sprytnie to zalatwily ;) chce żeby ten dzień długo utkwil mu w pamięci:)

Gość kotka na rozgrzanym dachu
no, no złociutka, tylko nie zapomnij nam potem o ty napisać jak było i jak wyszło ;) no to trzymamy za to tipsy czy tam kciuki ;)

animka dobre z tym telefonem :D ja nie miałam wizji na powiedzenie bo jak robiłam test, to mąż przyszedł do łazienki jak go już zmoczyłam, zabrał mi go i czekał na wynik, potem tylko zobaczyłam jego oczy wielkie jak złotówki i powiedział ''no to będziemy rodzicami!'' więc w tym przypadku to mąż mnie poinformował o ciąży a nie odwrotnie :D

Gość a mi powiedzcie jak
Wpadliśmy :/ Mąż raczej zachwycony nie będzie gdyż nigdy za dziećmi nie przepadał, nigdy ich nie lubił i zawsze mi dawał odczuć że dzieci mieć nie chce. Jeszcze ostatnio jest rozdrażniony gdyż ma problem z uzyskaniem b. ważnego dla swojej firmy kontraktu

Gość ja mam pomysl..
powiedz tak:kochanie,szukaj sobie adwokata,bo jestem w ciazy.chce rozwodu,bo nie moge byc z kims kto tak nie lubi dieci jak ty.