Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wyjście ewakuacyjne

Nie moge znalesc zadnej pracy!

Polecane posty

Gość wyjście ewakuacyjne

Jestem załamana....nie moge znalesc zadnej pracy mam 3 letnie doswiadczenie w handlu. Kończe studia III rok a mimo to nie moge nic kompletnie znalesc a wysyłam dziennie chyba po 50 CV i to wszystko gdzie??? w stolicy....

Gość wyjście awaryjne **
też szukam w w-wie ale nigdy nie wysłałem dziennie, niby gdzie ty je wysyłasz, bez przesady?? a jakiej pracy szukasz przedstawiciela? pełno takich ofert, nikt do ciebie nie dzwoni? nie chodzisz na rozmowy?

Gość wyjście awaryjne **
nigdy nie wysłałem 50 cv!

Gość wyjście ewakuacyjne
a gdzie mam jezdzic? po kazdym sklepie w okolicy? juz tak robilam to dowiadywalam sie ze aktualnie nie szukaja brali Cv "na pozniej" a wiadomo gdzie takie cv ląduja... w koszu

Gość no jak w tych CV też piszesz
że chcesz znaleŚĆ to nie dziwię się że nie możesz znaleŹĆ :)

Gość wyjście ewakuacyjne
Szukam pracy jako sprzedwaca w sklepie( narazie oprocz spozywczych bo nie bylam zmuszona) szukam tez na recepcji, jako opiekunka do dzieci

Gość magdalena1980
to jest wręcz niemożliwe... a dodajesz formułkę "wyrażam zgodę na przetwarzanie itd.." Bo serio, nawet mnie zaprosili na rozmowę jako przedstawiciela, a wtedy nie miałam żadnego doświadczenia na dodatek wykształcenie mam techniczne.

Gość wyjście ewakuacyjne
zwykla literówka a zreszta nie miałam szansy tam sie pomylic bo nie wiem jak TY ale u mnie w CV nic nie ma ze chce znalezc prace....

Gość wyjście awaryjne **
taką pracę powinnas już dostać po tylu cv, nie wiem, coś jest nie tak, może wpisałaś błędny numer telefonu???

Gość magdalena1980
no mi się też wydaje że coś jest nie tak, 50 cv dziennie, nie ma bata żeby nikt nie odpowiedział

jezdzisz tam gdzie na drzwiach pisze, szukam pracownika :/ jezu, ja nigdy cv nie wysylalm.. chodzilam i pytalam.. za 3 cim razem mi sie udalo.. i od zlozenia papierka i rozmowy w ten sam dzien juz na drugi bylam w pracy

Gość wyjście ewakuacyjne
tak mam wszystko napisane. Przed chwila dzwonilam pod nr z ogloszenia i facet powiedzial ze aktualne tak tak ale dostal juz 300 CV wiec ja mysle ze jest fatalny okres bo duzo osob szuka ze do mojego Cv moga nawet nie dojsc jak maja tyle

Gość magdalena1980
Lady Love ale to nie jest tak proste czasem. Jakbyś przyszła do mojej firmy i na bramce powiedziała portierowi że chcesz oddać cv to by cię wygnał. Czasem te firmy są strzeżone jak fortece.

ja wiem, ale mowimy o sklepie :D a nie mozesz przejechac sie do jakies centrum handlowego? z pewnoscia tam cos znajdziesz

Gość wyjście ewakuacyjne
No tez mysle ze cos jest nie tak, bo nie jestem tumanem, jestem atrakcyjna bo bylam czesto hostessa. a nr tez jest dobry:(

Gość magdalena1980
aaaaa, to racja... Coś mi się przeczytało że o przedstawicielu handlowym. To cię przepraszam.

Gość we3434454
Lady love mam do siebie pytanie: czy wąchasz obsrane gacie swojego narzeczonego?

ales sie mnie uczepil ostatnio, wymysl cos lepszego bo najwidoczniej tasma ci sie zaciela

Gość wyjście awaryjne **
wejsc z ulicy z cv to mozesz sobie do sklepu spożywczego czy ciuchowego ale nie do firm, tam wysyła się wyłącznie emailem a nie zostawia na recepcji

Gość Fittelka
Ja mam tak samo... Od kilku miesięcy szukam pracy, jestem młoda, w pełni dyspozycyjna, mam doświadczenie i nigdzie mnie nie chcę przyjąć. Ani do ciuchowego sklepu, ani na jakieś stoisko, ani na recepcję itp. nawet jako pokojówkę do hotelu :P Byłam na kilku rozmowach, ale co z tego jak byłam jedną z dwudziestu lub trzydziestu chętnych.

Gość wyślij CV do biedronki
tam cie chętnie zatrudnią i mają niezłe warunki ;)

Gość Fittelka
Wysyłam cv mailem, dzwonię, przychodzę też osobiście tam gdzie szukają kogoś a także tam gdzie aktualnie nie ma rekrutacji...przynajmniej wyrabiam sobie doświadczenie w rozmowach kwalifikacyjnych :D Nie denerwuj się, ja sobie to tłumaczę tak, że jeśli gdzieś jest to moje miejsce to w końcu na nie trafię ;) Kiedyś tak bardzo zależało mi na pewnej pracy, byłam załamana jak jej nie dostałam, a później się okazało, że naprawdę mogłam się nieźle wpakować.

Gość joijij
znalesc ja sie nie dziwie, ze nikt nie chce zatrudnisc analfabetki:O

Gość wyjście ewakuacyjne
No to jest najgorsze ze szukasz i szukasz a tu nic:(

a do urzedu pracy czemu nie idziecie? zarejestrujcie sie jako bezrobotni, poproscie o oferty pracy i o pomoc to nie takie trudne jakby sie wydawalo tymbardziej ze szukasz pracy w handlu

Gość wg mnie to cos jest nie tka
z twoim cv czy lsitemmotywacyjnym. a w ogole ktokolwiek zaprosil cie na rozmowe?

Gość Fittelka
LadyLove mam nadzieję, ze z tym urzędem sobie żartujesz :D Byłam dwa razy zarejestrowana w UP i nie dość, że mi wcale nie pomogli, to jeszcze miałam przez nich problemy. Poza tym teraz poobcinali bardzo mocno pieniądze na walkę z bezrobociem więc tym bardziej nie ma czego tam szukać.