Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zioelony kot0987

Czy panna z dzieckiem ma szanse na normalne szczesliwe zycie?

Polecane posty

Gość ojj ja nie wierzę
nie osadzajcie nikogo jak nie znacie sytuacji, zawsze w takiej sytuacji kobieta jest winna zawsze a facet akurat postepuje tak jak powiniene, meska solidarnośc, a co do wykształcenia moge mieć wyższe niż nie jedna osoba która tutaj pisze, i do tego sama musiałm do tego dojśc... a nie było łatwo, doceni to tylko osoba która ma podobna sytuacje lub osoba która potrafi coś docenic w życiu nie wrzucaj wszytskich do jednego garnka

Gość Milkaaaaaaaaaa
Czesc dziewczyny, ja mam 20 lat i tak wyszlo ze jest dwojka. To nie jest tak ze sie komus daje na prawo i lewo albo na dzieciaka chce zatrzymac faceta. My bylismy ze soba dosc dlugo jak zaszlam w ciaze jak dzieci sie urodzily to pokazal swoja prawdziwa twarz. Na poczatku wyzwiska przy klotni jakies i mu wybaczylam az doszlo do tego ze bylam szmata bo czegos zapomnialam posprzatac albo cos kiedy pojawily sie rekoczyny odeszlam od niego natychmiast. Tez mi napisze ktos ze jestem dupodajka? On sie interesuje dziecmi, odwiedza je kupuje im pampersy, jakies zabawki jedzenie rozne rzeczy nigdy nie przychodzi z pustymi rekami ale ja utrzymuje nas sama i bez niego dalabym rade wiec nie wykorzystuje go.

Gość Oj to ja mam tak
Że mam synka 4-letniego z matka byłego żyje w zgodzie płaci 300 zł ale n dzisiejsze czasy to są śmieszne więc zakładam o alimenty sprawe. poznałam rozwodnika ( jak już byłam w ciąży okazało sie że nadal żonaty :o )obiecywał góry po jakimś czasie zaszłam w ciąże wyjechał za granice tłumacząc ze zarobić na dziecko i alimenty które płaci na swoja córke. 2 tyg temu napisał że zostaje i mam żyć swoim życiem ale wiecie co mój wuja zaproponował mi pomoc i rozprawa o alimenty będzie przed niemieckim sądem( tam do 5 roku ż. 317 euro na mies za rok z góry będzie musiał zapłacić tak go załatwie że ho ho tym bardziej że wuja ma wtyki tam:D ) osobiście bym to puściła kantem ale za kłamstwa i krzywdy huja załatwie . Sorry dziewczyny ale jestem zła na siebie że dałam tak głupia sie podejść ściemniaczowi

Gość czekająca mamusia
dokładnie! to nie moja wina,że się tak stało. przecież żadna antykoncepcja nie jest pewna w 100 procentach.. też byłam bardzo zdziwiona na wieść o ciąży ale jakoś to przyjęłam a on spierdolił...chciałam aby to jakoś się ułożyło, starałam się robiłam wszystko co chciał ale to chyba jest coś nie tak w faceciek, który chce aby jego ciężarna dziewczyna małowała mu nogi bo on jest bardzo zmęczony!

Gość ojj ja nie wierzę
ale dziewcyzny zawsze tak jest, ze jak sie zajdzie w ciąze to kobieta jest tą zło, bo dawała dupy, nie wiedział wczesniej z kim się zadaje itd, to sa wymysły, wyssane z palca, nie każda taka jest i nie powiem takie słowa rania, nawet bardzo przy tym ile człowiek musi w życiu przejśc, ja tez utrzymuje sie sama, obecnie mam staż nie mam zbyt wiele pieniedzy ale starcza na najpotrzebniejsze rzeczy, szukam pracy w zawodzie ale nie ma nikt nie widzi jacy sa faceci, jak postepują, jak potrafią mieć dwie twarzę, jak tylko problem się pojawi uciekaja i maja w dupie aty sobie sama radz... a oni hulają po świecie, maja laski jak gdyby nigdy nic gdzie jest sprawiedliwość na tym świecie....

Gość Oj to ja mam tak
Przepraszam że tak chaotycznie za nie długo bede miała dwójke dzieci i szczerze mam w dupie facetów wszyscy to ściemniacze i krętacze . Pewnie powiecie w jakim towarzystwie sie obracam ( na początku miły, uczynny ja to na początku chciał sie pokazać z najlepszej strony ) mam dość i wole być sama . Nigdy nie przypuszczałam że tak mi sie życie z takimi hujami ułoży

Gość Milkaaaaaaaaaa
Dokladnie. Ja z tamtym bylam 2 lata zanim zaszlam w ciaze. Kiedy dzieci sie urodzily i zamieszkalismy razem zmienil sie nie do poznania. Nie szanowal mnie, zaczal mowic ze jestem oblesna, bo mam rozstepy a inne nie maja naprzyklad albo ze mam krzywy ryj ot tak sobie powiedzial bo go zdenerwowalam czyms. Jak corka plakala to powiedzial zamknij pysk do niej a ona miala kilka tygodni dopiero. Nie spalam po nocach przewijalam karmilam bo on sie brzydzil przewinac wlasne dziecko! Kiedys cos powiedzialam chyba ze sie zachowuje jak idiota a on mnie uderzyl z calej sily w twarz polala sie krew........ wtedy zadzwonilam po ojca przyjechal z bratem i mnie zabrali stamtad z dziecmi. Nikt m,i nie powie ze powinnam z nim zostac dla dobra dziecka. Pozniej sie staral latal ale po czasie na szczescie dal sobie spokoj. I pomyslec ze kiedys bylam dla niego ta najpiekniejsza jedyna i nosil mnie na rekach. Pfff falszywy smiec i tyle. Tez uwaza ktos ze ja nie zasluguje na szczescie w zyciu? Nigdy nie zaznalam milosci od faceta, nie wiem co to szczesliwy zwiazek. Dowiem sie kiedys? Czy kazdy mnie skresli bo mam dzieci?

Gość ojj ja nie wierzę
trzeba być silną i nie dawać się tym dupką bo sa huja warci.... głowy do góry, bedzie dobrze jakoś się ułoży:)

Gość czekająca mamusia
no ja właśnie nie mam wytków aby się z nim sądzić w niemczech, ja nie mówię że jakas materialistka jestem ale dziecko to nie zabawka , ono potrzebuje dużo miłości ale także i pieniędzy a ja niestety nie mam aż tyle aby żyło się nam tak jakbym tego chciała dla syna. no ja też nie przypuszczałam i napewno nie szukałam frajera na dziecko bo miałam bardzo powazne plany po skończeniu szkoły, chciałam studiować i pracowac ale teraz wiem, ze to będzie musiało poczekać w czasie gdy były będzie zdobywał wszystkie uczelnie i wiele innych dziewczyn...może jestem wredna ale marzy mi isę aby jakaś z nim zaszła w ciąże to by zobaczył jak to jest fajnie i wtedy nie będzie już traktował kobiet jak szmaty.

Gość ojj ja nie wierzę
Milkaaaaaaaaaa zaznasz ale musisz trafić na odpowiedzialnego faceta który nie skresli cie dlatego ze masz dziecko... ale takich jest mało, ale śa ze dla nich to zaden problem wrecz przeciwnie doceniaja takie kobiety i to jest piękne ja tez szukam szczęścia... moze kiedyś karta się odwróci

Gość Oj to ja mam tak
Myślałam że tylko ja mam taki problem :o oj to u mnie po pijaku słowo usłyszałam wypierdalaj i blisko twarzy fucka pokazał jak mu przypierdoliłam to chwila ciszy i sie obraził kurwa 30 lat a zachowuje sie jak 5 . Zreszta mogłam sie spodziewać tego ale byłam zaślepiona swoją głupotą :o

Gość ojj ja nie wierzę
kochany podszywie:) mature zdałam dawno temu i to bardzo dobrze, studia kończe w tym roku:) niestety spójrz na siebie i zabaw się z kimś innym... na spawacza pewnie ty idziesz albo masz takie wykształcenie bo takie masz ambicje i na tyle cie stać kochany:) żal

Gość Milkaaaaaaaaaa
on tez po pijaku uderzyl ale dla mnie to niczego nie zmienia. Byl zachwiany jakis raz mowil ze jestem brzydka zjebana do niczego oblesna ze kazda inna bedzie milion razy lepsza a innym razem mowil ze jestem piekna niesamowita cudowna niezastapiona jak choragiewka. Ja mam taki problem bo ogolnie to jest zainteresowanie facetow ogladaja sie albo znajomi znajomych cos tam probuja ale ja zawsze blokuje albo jakas wymowka cokolwiek bo wiem ze jak sie dowie ze mam dzieci to i tak sie przestanie odzywac.

Gość x415
ruchałbym cię :P

Gość Oj to ja mam tak
Wkońcu dziewczyny im sie w dupe dostanie. U mnie oprócz tego że był gnojem i zostawił w ciąży to jeszcze znęcał sie osychicznie naszczęście moj syn mnie podtrzymuje na duchu

Gość ojj ja nie wierzę
mam ten sam problem, jestem atrakcyjną kobietą, oglądają się za mną, zagadują ale mam blokadę... boję się powtórki z rozrywki

dziewczynki. a ja mam trzyletnią córeczkę i właśnie próbuję po raz setny odejść od mojego mężczyzny. W zasadzie jest prawie ideałem - jest mądry, przystojny, opiekuńczy, dość dużo zarabia . Ale regularnie cos się w nim zmienia i jest zwyczajnym chamem i burakiem. Po pierwsze jest chlejusem - nadużywa alkoholu i wraca z reguły między 00:00 a 3:30 praktycznie non stop.Po drugie nie ogarnia rzeczywistości - szkoda gadać nie mieszkamy ze sobą itp. itp.itd. śpi do 14:00 gdy ma wolne, albo non stop siedzi przy komputerze. ja po prostu nie chcę tak żyć - żebrać ciągle o czas jego dla mnie i naszej córki. Tylko co z alimentami, skoro on na umowie ma najniższa krajową? Jak udowodnić , że może dawać 1000 zł a nie tylko 400 zł? Ponoc nawet 60 % w sądzie przyznają.

Gość ojj ja nie wierzę
Oj to ja mam tak ja tez miałam zryta psychikę, troszkę to zajeło jak wruciłam do sobie... niestety pewnę leki zostały, blokady... i cieżko się tego pozbyć

Gość Oj to ja mam tak
Milkkaaa u mnie to samo raz że jestem chora psychicznie że sie z kimś puszczam a raz wychwalał że ho ho ( tak mnie wykończył że psychiatre odwiedzam ) mogłabym mu założyć sprawe bo mam dowody że sie znęcał ale jak to sie mówi gówna sie nie usza bo śmierdzi

Gość ojj ja nie wierzę
seksowna kobieta można bo nie liczy sie to ile zarabia tylko to ile może zarobić, jakie ma wykształcenie itd idz najlepiej o porade do rady prawnego on cie pokieruje

Gość czekająca mamusia
jejku jak oni mogli Was bić?!?!?!?!? co za chuje! mój to tylko psychicznie się znęcał i kazał mi usunąć dziecko dla jego dobra ale nigdy mnie nie uderzył...jezu normalnie brak słów do nich.... ja też się boję wiązać z facetem bo albo tylko po to że on chcę sobie poużywać bo anytkoncepcji nie trzeba albo spotykamy się przez tydzień a później on twierdzi, ze to nie wyjdzie.

Gość Milkaaaaaaaaaa
ja bedac z nim mialam mysli zeby cos sobie zrobic ze nie jestem nikomu potrzebna na tym swiecie bo nagadal mi ze on sobie znajdzie kobiete (bo powiedzial ze ja nia nie jestem) i zrobi wszystko zeby mi odebrali te dzieci i beda szczesliwa rodzina... po tych slowach chcialam sie zabic... mialam koszmary rozne stany depresyjne chyba tez gdybym sie z tego nie wyrwala to pewnie tez do lekarza bym trafila

Gość robilyscie/robiliscie sobie ki
Bez urazy ale za co maja was docenic? Za to, ze dziecko jest sladem bylego zwiakzu? Nikt nie chce takiego bagazu to dziecko zawsze nie bedzie jego bedzie troche tak jakbt obce

Gość ojj ja nie wierzę
to zależy od osoby, ile jest samotnych kobiet które znalazły mężczyzna i dla nich to nie był żaden cieżar, pokochali dzieci jak swoje, to zależy od meżczyzny i od tego jak podchodzo do życia, nie kazdy tak uważa jak ty no niestey maja za co docenic, ale widocznie ty do nich nie nalezysz wiec nie wiesz

mi zal tylko tych starszych kobiet co byly w zwiazku a facio okazal sie chujem ale tych 19latek 20latek co zaszly w ciaze ot tak nie sama mam 22lata i umiem sie zabezpieczyc

ale za co docenic? Moze miec kobiete bez zoboowiazan, z cialem bez ciazy, bez exa ciagle obecnego w ich zyciu i babci dziecka od str. ojca przeciez to same minusy

Gość czekająca mamusia
wydaje mi się, ze gdy tylko ojcowie naszych dzieci zobaczą, żę zajebiście radzimy sobie bez nich to oni się zjawią aby nam to zepsuć...

Gość Oj to ja mam tak
Oj ja nie wierze gratuluje że potrafiłaś sam sobie poradz :) u mnie niestety nie dało rady bez psychiatry :( najlepsze jest to że moja matka jest za nim i uważa że jestem głupia i głupoty wymyślam nawet jak jej pokaże co robił .

Gość Milkaaaaaaaaaa
akurat po mnie nie widac ''sladow ciazy'' mam figure lepsza niz przed jesli chodzi o ksztalty, jestem szczupla i fakt mam rozstepy ale tylko z przodu na udach i to male i musisz sie przyjrzec zeby je zobaczyc ale akurat jesli o to chodzi to nie jedna i bez ciazy a tymbardziej dwoch bedzie miala rozstepy bo one sie tworza jak sie rosnie, tyje a nie tylko przy ciazy

Gość czekająca mamusia
dobrze wiem, ze teraz inne kobiety, którym udało się uniknąć zajścia w ciążę są super szczęśliwe i tylko krytykują ale nie wiem czy fajnie byście się czuły gdybyśmy zamieniły się miejscami i wam dogadywały... jesteśmy kobietami więc powinnyśmy się razem trzymać i wspierać a nie dogadywać na każdym kroku:)