Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

promykkk

czas na pogaduchy przy kawie

Polecane posty

Gość Barbara41
osobiście mam uraz do "graczy", zarówno jednej jak i drugiej płci.

Nie biegam z wymaganiami na wierzchu Takie rzeczy tylko na forum nie byłbym tego taki pewny , zważywszy na to , ze z oczu też da się wyczytać...;)

Gość ta wyjątkowa
bo życie to nie gra wbrew temu co niektórzy sądzą

Gość grajaca od 15 lat
zycie to nie gra??? gram od ponad 10 lat, a znam innych ktorzy nie mniej, wiec co to jest jak nie gra?

Gość ta wyjątkowa
w co grasz? :)

Z oczu mozna wyczytać, że jestem trudnym graczem, tyle znaczy , to taki pozór ? ;)

Gość Barbara41
ale niektórzy tak je traktują, jako grę. Ktoś wygrywa, ktoś przegrywa....

Gość ta wyjątkowa
tzw gra o wszystko, szkoda tylko że nigdy to nie jest fair play, jak to się mówi, takie życie

Gość Barbara41
czasem mam wrażenie, że to że człowiekowi przypisywana jest ewolucja, jest nie prawdą. Mamy pierwotne zachowania.

Gość Barbara41
satysfakcja z wygranej, do pewnego momentu. Przychodzi ten, w którym porażka staje się ciężka do przyjęcia. Im więcej "wygranych", tym boleśniej odczuwalna.

Lubie wygrywać , ciagnace sie partie zaczynaja mnie nudzić znudzona księżniczka może też powstać od samych wygranych :P

Gram tlyko gdy gra warta jest świeczki jeśli gra o świeczkę , to na pewno zawsze jest tyle warta ;)

Gość ta wyjątkowa
"Mamy pierwotne zachowania." też odnoszę to samo wrażenie i co dziwne, najczęściej obserwując poczynania babochłonów wypinających się przed kim popadnie.

"Mamy pierwotne zachowania." też odnoszę to samo wrażenie i co dziwne, najczęściej obserwując poczynania babochłonów wypinających się przed kim popadnie. ja odnoszę to nie tylko do babochłonów , ale też do "babochłopów" :classic_cool:

Gość ta wyjątkowa
"ale też do "babochłopów" jak najbardziej:) bo pojęcie męskości jest dziś obce tym wszystkim osobom noszącym biologiczne cechy płci męskiej

Gość ta wyjątkowa
bo babochłopów w klasycznym rozumieniu dziś jest coraz mniej w zalewie plastiku solary i tipsików :D zawsze jakieś plusy, chociaż z jakim efektem czasami...

Gość Barbara41
żyjemy w buszu, walczymy w pracy, walczymy w domu, walczymy o przestrzeń i z samym sobą. Mam dość osobiście. Chcę chwilę stanąć i się nie starać.

Gość Barbara41
Marzy mi się dom drewniany w jakimś pięknym bezludnym zakątku. Wśród ludzi jestem jeszcze bardziej samotna niż sama.

Gość ta wyjątkowa
"Chcę chwilę stanąć i się nie starać." znam to uczucie, moim sposobem jest nie włączanie się wysoce intelektualne dyskusje rodzaju, a ona powiedziała, a ta jej odpowiedziała i wtedy, albo mój lubi to a mojemu smakuje tamto i tak w kółko. Odnoszę się tu do tematów najchętniej poruszanych przez babochłony :D

Jest kawa, przydałoby sie i ciacho! zapraszam do cukierni -będzie słodko aż się wyleje :P