Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brzydkaDziewczyna

Mam dosc juz tego wszystkiego. Jestem brzydka, nienawidze zycia

Polecane posty

Gość brzydkaDziewczyna
swinka peggy mam 20 lat, znaczy koncze we wrzesniu. sluchajcie wczesniej nie mialam w ogole takich akcji. w gimnazjum mialam spokoj i w liceum. dopiero jak poszlam na studia to nie na uczelni ale w okolo (te trzy sytuacje) mnie zadreczaly. wczesniej jak szlam ulica i sie ktos za mna ogladal, patrzyl na mnie to bylam z tego dumna (moj obecny facet jeszcze bardziej niz ja) ale po tych sytuacjach jak ktos sie na mnie patrzy to mysle ze mnie wysmiewa. a najgorzej jak stoja dwie osoby i sie na mnie patrza- wtedy sobie wyobrazam ze tak jak te potworki emo oni tak samo mnie wysmiewaja. stalam ostatnio przy kasie i przy kasie obok stali jacys dwaj ludzie. przygladali sie na mnie i inna pewnie uznalaby to za komplement i byla dumna a ja mialam po tym dola bo myslalam ze mnie wysmiewaja pewnie

Gość brzydkaDziewczyna
maldzka heh mialam kiedys taki kolor bo najpierw ufarbowalam sie na czarno ale chcialam z niego zrezygnowac i stopniowo rozjasnialam wlosy. gdy sie rozjasnily i wyszlo rude to zamalowywalam jasnym brazem i mialam cos podobnego:) potem mialam rudo-brazowe. potem rude. potem zloty ciemny blond. a potem wyszla mi platyna(to co obecnie mam na glowie). mam sentyment do tego koloru bo jestem w nim oryginalna :) braz tez ladny ale wiem ze znow bym chciala wrocic do platyny i znow bym musiala katowac po 100 razy moje biedne i rzadkie wloski rozjasniaczami:(

Gość akacjowaaa
hej hej wyslesz mi tez?;) bo az ciekawa jestem ;)) prosze --> kaziczekkrosta@wp.pl

Gość brzydkaDziewczyna
wyslalam wam dziewczyny powyzej

Gość akacjowaaa
no na slubie naki nie podobasz mi się, ale na tym drugim to ładnie wygladasz. rzeczywiscie oczy masz cudne. pozdro!

Gość brzydkaDziewczyna
akacjowaa ale czy jestem takim smokiem zeby ktos az doznal szoku z powodu mojego "ryja"? ja nie uwazam sie za bostwo, za normalna dziewczyne, sama przeciez widzisz ze normalna jestem i nie rozumiem/jest mi przykro czemu takie akcje mnie spotykaja?:( po tych akcjach to patrzac w lustro widze mega smoka

Gość też z kompleksami
wg mnie masz ładną cerę i ładne oczy...nikt nie ma prawa ani powodu by Cię tak nazywać. Nie dołuj się dziewczyno bo niepotrzebnie wpędzisz się w kompleksy

Gość akacjowaaa
wcale nie jestes zadnym smokiem! nigdy bym ciebie nie wysmiala, ja sama obserwuje spotykane dziewczyny na ulicach i sama w myslach sobie mowie- ta brzydka, a ta jaka ladna hehe wiem glupie, ale tak mam;p ale o tobie zle bym nie powiedziala. to chyba ludzka zazdrosc tak mi sie zdaje...

Gość *aaagaciaaa*
możesz też mi wysłać? kamyczeknadloni@op.pl

Gość Pani_F
pojęcie piękna i brzydoty leży tak naprawde w psychice... Ludzie są po prostu tacy jacy są, nie są brzydcy po prostu są normalni. Tak samo jak nie ma lepszych ani gorszych są po prostu różni. Plus to, że faktem jest, że jesteśmy bombardowani przez media pięknymi modelami i modelkami. Inna sprawa to twoje zachowanie trzeba by coś z tym zrobić, bo może nie wyglądem, ale kiedy ktoś chce Ci dokuczyć, a robi to tylko po to tak naprawdę aby sprowokować, ty się dajesz i naprawde tym możesz odpychać od siebie ludzi... Myslałaś o tym, żeby troche nad tym popracować?

Gość brzydkaDziewczyna
akacjowaa tak samo twierdzi moj chlopak i ojciec- moj ojciec nie moze uwierzyc ze ktos tak na mnie mowi. np ostatnio powiedzial mi "jestes taka laska, gdzie ty widzisz ze cie ludzie wyzywaja" a ja "nie ludzie tylko mutanty" a on" jakie mutanty?! chyba ktos nie z tego swiata(w sensie ze jakis kosmita)" a ja "no nie z tego swiata bo z innego wymiaru, z miasteczka silent hill":D usmialam sie przy tej rozmowie. ale te akcje tak naprawde mi tak zrujnowaly umysl ze np stoje z chlopakiem i idzie dwoch karkow. jeden patrzy sie na mnie, drugi w ogole nawet mnie nie widzi, patrzy w inna strone. ten pierwszy cos powiedzial ze "fajna".. czy cos takiego a ten drugi nawet mnie nie widzial i jakies zdanie powiedzial gdzie uzyl slowa na "m" a ja sobie dopowiedzialam ze powiedzial "morda" i juz mialam dola caly dzien ze ktos mnie zwyzywal:( tak mam juz zjebana psychike po tym wszystkim

Gość brzydkaDziewczyna
kamyczek juz

Gość takasiakaiowaka
Pokaż czy rzeczywiście jest tak źle, czy zazdroszczą - phedre@onet.pl :)

Gość brzydkaDziewczyna
juz

Gość takasiakaiowaka
Jak dla mnie wyglądasz ok, nie wiem, jak ktoś może Ci zarzucać, że masz coś nie tak z twarzą... Wolę nie myśleć, co by zrobił na mój widok! :D Także nie przejmuj się. Niektórzy tak mają, że jak kogoś nie obrażą to dzień jest dla nich stracony.

Gość *aaagaciaaa*
jestes naprawde bardzo ładna! :)

Gość brzydkaDziewczyna
takasiakaiowaka wiesz akurat te mutanty co mnie zwyzywaly stwierdzily ze maja powod zeby sie do mnie dopierdolic :( pamietam tego dnia moj chlopak po powrocie z pracy mial jechac do rodzicow a ja nie moglam zostac na weekend sama w mieszkaniu ani jechac do swoich rodzicow bo bylam pewna ze bede smutna i zrozpaczona i moi rodzice beda sie o mnie martwic a tego chcialam uniknac, i musialam jechac z moim facetem do jego rodzicow bo nie wytrzymalabym psychicznie sama :( pamietam kiedys w metrze bylam swiadkiem jak dziewczyna o ladnych rysach twarzy ale o krotkich wlosach, zaniedbana, w duzych okularach stala czekajac na pociag i dojebalo sie do niej dwoch mutantow wysmiewajac ja w oczy. nienawidzilam ich za ta dziewczyne strasznie a potem zaczepilam ja i dzieki rozmowie ze mna poprawil jej sie nastroj bo po jej twarzy bylo widac jakby zaraz miala plakac. boze, jak ja nienawidze takiej zmutancialej patologii. co oni kurwa do nas-kobiet maja?! zadna ich nie chce to musza sie dopierdalac?!

Gość brzydkaDziewczyna
kazda kobieta jest na swoj sposob piekna. jak schudnie i zadba o siebie to az milo popatrzec :( zaden skurwiel nie ma prawa obrazac kobiet, zaczepiac itp. kazdy kto tak robi powinien zdychac. ja studiuje pielegniarstwo i mialam zajecia w hospicjum, znaczy zapisalam sie na wolontariat. byly tam biedne, blade dzieci ktore umieraly. do tej pory mam ten widok przed oczami. dlaczego takie niewinne i bezbronne istoty umieraja a nie tacy skurwysyni co zaczepiaja i niszcza zycie kobietom? przeciez wiele nastolatek popelnia samobojstwa przez takie wyzwiska.

Gość brzydkaDziewczyna
ale mam nadzieje ze kiedys z tymi ludzkimi kurwami sie spotkam. ale nasze spotkanie bedzie polecac na tym ze oni beda lezec i zdychac np na raka a ja bede musiala sie nimi zajmowac. chcialabym im wtedy spojrzec w twarz i sie zasmiac. mam kolezanke. bardzo ladna dziewczyna, gothka i jej non stop ktos szpile wbijal jaka jest brzydka itp. tez obcy ludzie za to ze nie mam makijazu i ma troche cialka :-O

Gość ja też jestem brzydka
Często spotykam się z opiniami, że kobietę, dziewczynę trzeba odpowienio umalować, zrobić fryzurę i to wystarczy. Ale niestety nie każdej to pomaga. Ja swojego zdjęcia nikomu nie pokażę, ale opiszę jak wygląda moja twarz: mam wysokie czoło, małe, brzydkie oczy (konkretnie kształt), garbek na nosie, duże poliki i małe usta, brzydkie rysy twarzy. Myślę, że do kompletu brakuje odstających uszu. :P Przeróżne rzeczy słyszłam na swój temat. Jeszcze jak ktoś obcy powie coś niemiłego to jestem w stanie o tym w miarę szybko zapomnieć, ale jeśli w przykry sposób wypowiada się o mnie ojciec czy brat to zostaje to wszystko we mnie na długo. Czasem ojciec próbuje odwracać kota ogonem i mówi, żebym się nie martwiła, bo każda potwora znajdzie swojego amatora. Nie lubię tego powiedzenia, nie lubię, gdy mówi tak do mnie, bo wtedy mam poczucie, że faktycznie jestem potworem. Nigdy nie miałam chłopaka. Moja twarz to potwierdzenie, że liczy się przede wszystkim wygląd. Z pasztetem wstyd się pokazać, nawet jeśli tak naprawdę ten pasztet komuś się podoba. Co ciekawe kilka lat temu schudłam ponad 20 kg. Osoby, które mnie znają mówiły, że wyładniałam. No może i tak. Cała się zmieniłam, twarz wyszczuplała, ale zdarza się, ze obcy wciąż mówią, że jestem monstrum itp. Takie kompleksy jakie ja mam nie ma chyba nikt na świecie. Cieszę się tylko, że nie mam siostry, bo gdyby była ładna to chyba bym załamała na całego.

Gość brzydkaDziewczyna
ja tez jestem brzydka to chore ze twoj ojciec i brat tak cie gnebia. wspolczuje ci kochanie. :( u mnie ojciec twierdzi ze jestem ladna dziewczyna a braciszek nie mowi nigdy nikomu zadnych komplementow ale jak chcialam zoperowac sobie nos to twierdzil ze chora jestem itp. przyznam szczerze ze poprawiliscie mi troche nastroj tym tematem, ostatnia przykra historia wydarzyla mi sie jakies dwa tygodnie temu, jakos udalo mi sie o tym zapomniec ale jakos dzis mi sie wszystko przypomnialo i zdolowalo mnie. teraz tak na trzezwo wiem ze trzeba dbac o siebie i przejmowac sie opinia wylacznie osob ktore nas kochaja a nie jakis pierdolonych, krzywopyskich mutantow. ja tez jestem brzydka.. kiedys spotkasz faceta ktoremu sie spodoba twoja uroda i wyleczy cie z kompleksow. kiedys szczescie sie do ciebie usmiechnie i bedzie pieknie. wierze w to. powodzenia!

Gość gość
Minęło juz tyle lat od napisania tego posta,ale nie moge powstrzymac sie od skomentowania tego. Kobieto! Spójrz na swoj charakter!To w nim powinnas cos zmienic,bo nawet najpiekniejszej dziewczyny,ale z ochydnym charakterem nie bedzie nikt chcial sie z nia zadawac na dluzsza mete. I nie krzywdz innych! Dziwie sie ze nikt o tym nie napisal. Dobrze znasz uczucie ponizenia i wysmiewania,wiec pomysl jak moze ten ktos sie czuc! Ty masz "silny" charakter,jak to powiedzialas..ale inni przez ciebie moga sie nawet zabic! Najpierw pomysl o swoim charakterze,potem spojrz na wyglad,bo nie tylko wyglad jest wazny w zyciu. Mam wrazenie ze masz jakas fobie na swoim punkcie ,powinnas wybrac sie do specjalisty,tylko on ci pomoze..

Gość gość
Nie wiem czy jeszcze piszesz. Ale mam podobny problem mimo ze jestem po 30. Mam zaburzenia hormonalne brzydka cere silny lojotok wlosy myje codzien rano. Do tego niedoczynnosc tarczycy - i od tego czesto puchne. Nieraz brzydne nieraz jestem do rzeczy. Albo komplementy albo niewidzialnosc albo wysmianie przez malych penisow. Zauwazylam ze smieja sie ze mnie niscy przegrywi lub nastolatki szare myszy zazwyczaj. Dbam o siebie. A moze mi nie wolno z takim wygladem? Niestety bedac za granica 2 razy smialy sie ze mnie bachory. Mam wade zgryzu pociagla twarz. Wystaja mi zeby ale nie bede tego leczyc bo zeby mam ladne i orto chcieli mi powyrywac 8 zebow a wtedy sie dodatkowo brzydnie wiec dzieki. Wtedy za granica 2 razy jakis 2 chlopakow chcialo sie ze mna zapoznac. Na zapas jestem niemila do facetow. Nienawidze ich. Kobiet tez. Bo one chetnie biora brzydsza kolezanke zeby blyszczec. Przykro mi strasznie. W ciazy dobrze wygladalam na ogol i na hormonach. A juz super na androcurze. Nawet chlopaczki sie za mns oglady ogolnie faceci prawie wszyscy. Jestem meska brak mi cyckow kobiecosci mam meski ryj :( strasznie mi smutno. Mam w twarzy wypelniacze oprocz ust bo mam spore a mimo to wygladam jak trans :(

Gość gość
może jesteś transem?

Gość gość
A co mialabys lepszy humor? Wyzsza samoocene