Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brzydkaDziewczyna

Mam dosc juz tego wszystkiego. Jestem brzydka, nienawidze zycia

Polecane posty

Gość brzydkaDziewczyna
piekna stara panna nie martw sie. kiedys los sie do Ciebie usmiechnie. musisz byc ciepla i mila osoba wiec glowa do gory fawila rzeczywiscie, bardzo latwo wpadam w szal:(

Gość Piękna stara panna
Nie jest tak, ża ja tylko uważam siebie za piękną. Tak też twierdzą inni. Powodzenie mam ale to wszystko służy jedynie temu by mnie wykorzystać. Nie jestem też wredna, nikt tak nie powie.

Gość siri
Do ,,brzydkiej" , Ciebie rozumiem bo mam ,,nietypową" urodę...staram się całe życie tuszować swoje wady, ale nie do końca się da...Czasem słyszałam uwagi na swój temat, jedni mówili to mi wprost , a jeszcze inni powtarzali mi co kto powiedział na temat mojej urody, oczywiście to przykre...Z czasem się przekonałam ,że nie każdy patrzy tylko na urodę , a każda potwora znajdzie swego amatora...Ten co robi uwagi o innym to sam ma niskie poczucie wartości i zero kultury....Każdy by chciał być piękny , młody i bogaty...Pozdrawiam!

Gość Piękna stara panna
Powód jest ten że ja ze wszystkimi tymi facetami co ich poznałam mkam niezgodność charakterów. I co można w takiej sytuacji zrobić?

Gość brzydkaDziewczyna
siri wyslesz mi swoje zdjecie? ja odwdziecze sie swoim :( soviet-lady@wp.pl

Gość siri
Do pięknej starej panny: może przerób coś z psychologii na temat związków damsko-męskich...A swoją drogą wiem ,że kto szuka to znajduje, Ty też znajdziesz swoją miłość...

Gość Juliaaaaaaaaaaaaa23
I chyba nigdy na ulicy nie usłyszałam ,że jestem brzydka , nawet wtedy co jako dziecko do 15 roku zycia faktycznie byłam brzydka (potem się wziąłam bardzo za siebie) to nie słyszałam od obcych więc nie wiem czemu was to spotyka? Np ta cała misssy brzydka nie jest ale co z tego jak mój facet mi dowala regularnie jak tylko cos mu się nie spodoba.. krzywdzi mnie tym bo i tak zawsze miałam kompleksy kocham go ,ale chyba tego dłużej nie wytrzymam bo on mi funduje powtórkę z czasów dziecinstwa kiedy byłam wyśmiewana ,a tego nie chce:( wyda wam się to może żałosne ,ale dla mnie moje dobre samopoczucie np zależy od tego ilu facetów podejdzie do mnie w klubie.. zawsze podchodzą naszczęście, słyszę też komplementy od różnych facet ów ,ale jak mi facet cos dowali to mi sie odechciewa żyć

Gość brzydkaDziewczyna
o boshee moze i popierdolona bo mi psychika szwankuje ale kazdemu by szwankowala, tobie rowniez po takich akcjach

ja tez poprosze o zdjecie bo nie moge uwierzyc ze ktos idzie i mowi ci ze masz brzydki ryj nie znajac cie ;/ co za chamstwo ;/

Gość siri
do brzydkiej: ja już jestem stara i to się juz nie liczy! Teraz mam już inne zmartwienia np.jak się pozbyć byłego małżonka z m.mieszkania po rozwodzie...A powiem Ci, że miałam zawsze b.fajnych facetów...Głowa do góry ! Życie jest piękne....chociaż czasem nam mocno dokopuje...

Gość brzydkaDziewczyna
siri czemu jestescie po rozwodzie?:( co ta lajza ci zrobila?

Gość brzydkaDziewczyna
maldzka daj maila to Ci wysle:(

Gość Juliaaaaaaaaaaaaa23
ale wiecie co? wiele zalezy też od waszej mowy ciała . jak wydajecie się ludziom słabe to oni wam zaczynają dowalać choćbyście pięknie wyglądały to ktoś się znajdzie kto wam dowali Nawet na piekne aktorki nie raz ktoś pisze w necie ,że brzydule, poczytajcie sobie Ja przeczytałam książkę ,,mowa ciała " i naprawdę odkąd świadomie zaczęłam się inaczej zachowywać ludzie mnie mają za silniejszą

Gość siri
do offerma: jak widzę nudzisz sie okrutnie....ja też...na emeryturze jest nudno, nie ma kasy na atrakcje ....

Gość trutututututuuuuuttttt
ale wiecie co? wiele zalezy też od waszej mowy ciała . jak wydajecie się ludziom słabe to oni wam zaczynają dowalać choćbyście pięknie wyglądały to ktoś się znajdzie kto wam dowali Nawet na piekne aktorki nie raz ktoś pisze w necie ,że brzydule, poczytajcie sobie Ja przeczytałam książkę ,,mowa ciała " i naprawdę odkąd świadomie zaczęłam się inaczej zachowywać ludzie mnie mają za silniejszą Nie wszyscy oceniają drugich po wyglądzie.

Gość Juliaaaaaaaaaaaaa23
zresztą.. jak się chce to kążdemu można coś wytknąć w wyglądzie nawet na miss świata nie raz mówią ,że brzydkie no i co? taki jest świat. jak cześć osób wam chociaż mówi komplemety to nie może być z wami tak źle

malwina40@wp.pl sluchaj ja bym na twoim miejscu sie nie przejmowala bo czesto jest tak ze poprostu ktos komus zazdrosci i dlatego chce dokopac

Gość brzydkaDziewczyna
juliaaaaa23 wiesz moze masz racje bo w dniu kiedy mialam owe "akcje" to mialam strasznego dola, strasznie zanizona samoocene, po prostu w myslach sama prosilam sie o te akcje bo uwazalam sie za potwora i uwazalam ze kazdy ma mnie za niego:(

Gość siri
do brzydkiej dziewczyny: ŁAJZA ....no to mało powiedziane....Zrobiła nie zrobiła, ja sobie nie dam krzywdy zrobić, sama sobie zrobiłam jak za tego typka wyszłam za mąż...Rozwód jest z wyłącznej jego winy bo jest alkoholikiem i mimo ,że się leczy ma chore zachowania...A pomyślałam sobie co się będę z dziadem użerać do końca życia to go po 25-latach podałam o rozwód...

Gość Juliaaaaaaaaaaaaa23
poza tym .. widzę po sobie ,że czasem mam dni kiedy wyglądam rewelacyjnie i mam tego dnia duże powodzenie ,a czasem wyglądam źle chyba każdy tak ma

Gość siri
Miłego weekendu wszystkim na wątku!

Gość brzydkaDziewczyna
maldzka juz

Gość brzydkaDziewczyna
siri nie martw sie. ciesz sie ze juz po wszystkim i korzystaj z zycia :)

Gość swinka peggy
a autorko ile masz lat ? ja Ci daje 18 ?

Gość Juliaaaaaaaaaaaaa23
Więc bądźcie silne , poczytajcie troche jak wydawać sie silne , jak się zachowywać ( ma to duży wpływ) to nikt wam nie będzie dosrywał w liceum miałam taki okres kiedy byłam silna ,pewna siebie to ludzie mi się wręcz podlizywali

daj spokoj jestes bardzo ladna , masz taka dosc nietypowa urode, strzelilabym sobie wlosy na ciemny braz na twoim miejscu i zrobikla twotone zajebiscie bys wygladala

Gość też z kompleksami
wyślij mi swoje zdjęcie to powiem z mojego punktu widzenia alizeebuziaczek@interia.pl

Gość akacjowaaa
to mi tez wyslij ;) kaziczekkrosta@wp.pl