Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brzydkaDziewczyna

Mam dosc juz tego wszystkiego. Jestem brzydka, nienawidze zycia

Polecane posty

Gość brzydkaDziewczyna

Mam 20 lat, dbam o siebie a mimo to jestem brzydka. Od czasu do czasu slysze jakis komplement na moj temat ale czesto tez slysze ze jestem szpetna. Wtedy wpadam w szal bo nie rozumiem czemu ktos kto mnie kurwa nawet nie zna, wysmiewa mnie i obraza? Jak patrze w lustro to widze normalna, zadbana i szczupla dziewczyne i nie rozumiem czemu jak np siedze na przystanku i idzie kolo niego jakis jebany mutant to patrzac na mnie mowi na caly glos "kurwa. jaki ryj!" :( wtedy zamieniam sie w istna patologie i wyklinam, wyzywam to cos. Czasem mam dosc juz tego wszystkiego. Mam faceta ktory twierdzi ze jestem sliczna bo gdybym taka nie byla to nie byl by ze mna:( jego babka ciagle twierdzi ze jestem taka ladna. jego siostra proponowala mi prace hostessy. Jego znajomi tez mowili ze ma ladna dziewczyne. Moi byli tez twierdzili ze jestem ladna ale nie wiem czy to bylo zwykle gadanie czy prawda:( Mi nie chodzi nawet o to zeby sie wszystkim podobac tylko na chuj mi ktos pierdzieli na glos co o mnie mysli nawet nie wiedzac jak sie nazywam?! Nosze dlugie, rozjasniane wlosy i mimo iz kazdy trabi ze to jest niszczace, to mam to w dupie bo bez tego bylabym juz w cudzym mniemaniu totalnym paszczurem :( jak ktos chce zdjecie to wysle tylko na maila, na tym forum w zyciu nie zamieszcze bo nie chce byc rozpoznawalna:(

Gość brzydkaDziewczyna
mam pryszcze na calym moim grubym ciele

Gość brzydkaDziewczyna
to jakas paranoja:( jak pojechalam z facetem do jego ciotki, wrednej kurwy ktora darla koty z moja tesciowa o spadki itp, to siedzielismy na zewnatrz czekajac na rozwoj calej sytuacji. usiedlismy przy takim drewnianym stoliku a tam byly jakies dwa, pierdolone bachory. zaczely nas zaczepiac i usiadly naprzeciwko nas cos szepcac patrzac raz na mnie raz na niego. i uslyszalam jak jeden do drugiego cos mowi i uzywa slowa "brzydka". moj facet twierdzil ze nic takiego nie slyszal, ze mam obsesje itp, ze to nie bylo na mnie jak ja kurwa na wlasne uszy to slyszalam:( albo jestem totalna wariatka i mam omamy sluchowe albo ktos ze mnie stara sie zrobic wariatke wmawiajac mi ze mam zwidy sluchowe:( i tak mam bez przerwy ze rozne takie rzeczy slysze, nawet od jakiegos pierdolonego gnoja

Gość brzydkaDziewczyna
fajnie ze robicie sobie zarty z cudzego nieszczescia.. nie mam pryszczy, mam gladka cere:(

Gość brzydkaDziewczyna
mam tylko parę pryszczy na pupce :(

Dwie różne wróżki zapowiedziały mi jednakową datę mojej śmierci. Przestraszyłam się, spróbowałam przejść test na przepowiedzenie życia na http://smierc.org i otrzymałam znów tę datę! (( Co mam robić? Wierzyć albo nie? Dlaczego wszędzie jest ten sam wynik?

Gość brzydkaDziewczyna
dobra, spoko ze nawet nie ma tu normalnych psychicznie osob z ktorymi mozna porozmawiac tylko banda uposledzonych umyslowo zjebow po lobotomii. nara

Gość brzydkaDziewczyna
missyy a jak tobie udalo sie pogodzic z kompleksami i wyleczyc z fobii? pewnie tez czesto slyszysz ze jestes brzydka dlatego mysle ze moglybysmy pogadac :( jak ty reagujesz na to?

Gość Siemkasiemkasiemkasiemka
Nie trzeba cie znać, żeby określić, czy jesteś szptena, czy nie. Wystarczy cie raz zobaczyć.

o maj gaaaad a czego się dziewczyno spodziewałaś? piszeszze jesteś brzydka a sytuacje,które opisujesz tylko to potwierdzają jak powinna brzmieć odpowiedż na Twoje rozterki?

Gość brzydkaDziewczyna
missy ale ty tez jestes brzydka dlatego sie pytam jak ty reagujesz na te przykre sytuacje?

ja mam to gdzieś;) non stop słysze,że jestem brzydula na i prezie nikt do mnie nie podchodzi,no cóż poodziłam sie z tym

Gość brzydkaDziewczyna
jeszcze żadnemu chlopakowi na moj widok nie stanal penis, nawet jak go w buzi międliłam

do Ciebie tez w koncu dojdzie,że nie warto się tym łamac ;)

nie przejmuj się dziewczyno. Wiem z doświadczenia, że takie akcje mają miejce gdy ludzie mają do Ciebie jakiś żal np zazdroszczą czegoś. Poza tym nie jest z Tobą tak źle skoro chłopak/jego babcia/siostra twierdzą, że jesteś ładna. Może masz jakieś oryginalne rysy twarzy czy coś. Mogłabym zobaczyć Twoją fotkę? powiedziałabym wtedy coś więcej: lishelle@vp.pl

Gość brzydkaDziewczyna
wiem ze nie trzeba mnie znac ale na chuj oceniac zeby robic komus przykrosc? mam patologiczne kolezanki i moze to jest chore ale w ten sposob sie mszcze ze chodze z nimi w rozne miejsca i wyzywamy kogos od potworow, paszczurow itp aby komus dopierdolic psychicznie. jak widze tych cwelow ktorzy ze lzami w oczach odwracaja twarz zeby nas nie sluchac to mam mega satysfakcje. nienawidze takich kurw ludzkich, zycze im zeby zdychali na raka i plakali na swoj los w hospicjum. mam taka chec wbic im kose pod zebra ze az mnie nosi ale powstrzymuje sie bo to niefajnie zjebac sobie zycie przez taka gnide

Gość lkjh667789
NIE DOSC ZE BRZYDKA TO JESZCZE DURNA

olej ich ja tak zrobiłam,teraz jestem szczesliwa a moja brzydota juz mnie nie dołuje

Gość brzydkaDziewczyna
b-movie scream queen # 1 wyslalam Ci juz:(

Gość brzydkaDziewczyna
lkjh667789 jak by ci ktos spierdalal zycie na kazdym kroku to gwarantuje ci ze bylabys gorzej szalona :( ja i tak mam dosc twardy charakter bo niektore koncza na lince swoj zywot po czyms takim albo wpadaja w fobie ze z domu boja sie wyjsc a ja normalnie potrafie chodzic miedzy ludzmi mimo wszystko co bylo:(

zazdroszcze dziewczynom,któe wychodzą na ulice i spotykają sie z oznakami zaineteresowania które mają łade rysy twarzy,włosy autorko,jestem z Tobą brzydule łączmy sie;)

Gość dupamokra
Missyyy jest bardzoooo ladna!!!!!!!

Gość brzydkaDziewczyna
missyyy ja wcale nie chce zeby ktos sie mna interesowal, chce byc niezaowazalna :(

Gość biedna_krawcowa
Missyyy, słonko, jestem Bi i z łózka bym Cie nie wyrzuciła... mniam