Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brzydkaDziewczyna

Mam dosc juz tego wszystkiego. Jestem brzydka, nienawidze zycia

Polecane posty

Jak Cię wyzywają to wierz mi, że potem mają z tego ubaw. Mało, że zrobili Ci przykrość to jeszcze wyprowadzili Cię z równowagi...może być coś fajniejszego dla głupiego gówniarza?

Gość a nie chcąąą
no bo tak jest w polsce... ludzie-gówno cię zwyzywają o byle pierdołę, przeciętna dziewczyna w polsce to paszczur, puszysta to grubas, ktoś z blond włosami jest siwy, rudy jest ryzy... itp itd jedziesz za granicę do irlandii i rządzisz :D tam z przeciętnym wyglądem zrobisz furore

Gość brzydkaDziewczyna
fawila no ale to ze sie zle ubierasz to nie jest nic zlego w porownaniu z tym ze ktos krzyczy na caly glos ze masz "brzydki ryj":(

Gość brzydkaDziewczyna
jjjkjkjkjk wez spierdalaj juz stad. ciekawe jakie japsko ty posiadasz jebany mutancie? pewno karzel 160, lysiejacy z bebnem piwnym

Jak się chcą dopieprzyć to to zrobią, nie powinnaś się przejmować. Inna sprawa, są jeszcze tacy ludzie którzy "kolegując" się z Tobą będą próbowali wpędzić w kompleksy, na to nic nie poradzisz, ludzie są wredni. Może po prostu masz coś takiego w wyglądzie co prowokuje ludzi do zaczepek?

Gość brzydkaDziewczyna
fawila wlasnie nie. bo oni byli pewni ze ja nic nie odpyskne bo wygladam na cicha osobe. a jak zaczynam wyzywac to oni sa strasznie zdziwieni, az jeden mial mine jakby mial sie rozplakac.

Gość świnka peggy
zreszta fotka autorki byla kiedys na kaffe

Gość abc nie ujawnie sie
nie jesteś brzydka tylko złaaaaaa i oni widzą to złooooooo, i się boją

Gość brzydkaDziewczyna
fawila znajomi zawsze twierdzili ze jestem ladna. np kolezanka stwierdzila sama z siebie ze gdy pierwszy raz przyszla do naszej klasy to wydawalam sie jej najladniejsza dziewczyna, ze mi ladnie bez makijazu tez jest, ze mam cos w swoim wygladzie ze sie wszystkim podobam... czesto slysze takie rzeczy od znajomych badz kolezanek. jedna znajoma mojego ex powiedziala mu(z czego byl ogromnie dumny) ze jestem bardzo ladna dziewczyna i mam piekne oczy. wiec znajomi tego nigdy mi nie zlego nie powiedzieli. obcy, zupelnie nieznajomi ludzie tak maja. a ci emo co mnie zwyzywali to bylo gowno co prawda 16-17lat a tamte mutanty tak na oko kolo 30. a tamte bachory to male gowno bylo dlatego nawet nic nie powiedzialam na to..

Mogłaś ich zaskoczyć, ale gwarantuję Ci, że to oni wyszli z tego zadowoleni. Bo zaskoczenie minęło...a w pamięci zostaje obraz wściekłej dziewczyny klnącej jak szewc. Klasy trochę...

Gość vnvnbn
wg mnie missy jest brzydsza:P

Gość brzydkaDziewczyna
olesia, juz

Ja miałam urocze koleżanki które potrafiły doszukać się nieistniejących wad mojego wyglądu - przyznam, wpędziły mnie w kompleksy, dopiero teraz widzę skąd to się brało.

Gość brzydkaDziewczyna
za 30min bede

Gość Piękna stara panna
A co ja mam powiedzieć? Choć jestem powszechnie uważana za piękną to jednak jestem starą panną. Powodzenie mam ale oni nie chcą mnie za żonę:(

hmm wiesz, kazdy ma swoj gust. taka troszke jak barbie:P ale no... ładna estes ładna ;) niech cie nie obchodzi co inni mowia.. miej to w dupie ;d

Gość brzydkaDziewczyna
świnka peggy byla bo mialam dola przez jedna sytuacje i chcialam zobaczyc co kto o mnie mysli:(

Gość Agnieszka Smieszka ty
mISSY jak kurwa wygladasz :-O

Gość Piękna stara panna
Ty masz chociaż chłopaka który Cię docenia, mówi Ci, ze jesteś ładna a mi co prawda też tak mówią ale nikt mnie nie docenia, nie mogę wyjść za mąż. Po gówno mi ta uroda skoro jestem starą panną:(

Gość brzydkaDziewczyna
piekna stara panna nie wiesz jak to jest jak myslisz ze zaraz sie udusisz z nerw

Gość Piękna stara panna
Wiem, jest Ci ciężko, boli Cię to co Cię spotyka ale mnie też boli ta cała sytuacja. Lata mi mijają a ja wciąż jestem sama.

Gość siri
Do pięknej starej panny: lepiej być starą panną jak nieszczęśliwą żoną lub rozwódką....Przestać robić z tego dramat, znajdz sobie jakieś hobby, sama wyjeżdżaj na wakacje , korzystaj z życia bo życie jest tylko jedno! Pozdrawiam!

Gość świnka peggy
piekna stara panna to znaczy ze albo masz za wysokie wymagania , albo masz zryty charakter albo nie wychodzisz w ogole z domu albo ci sie wydaje zejestes piekna :O

Gość Piękna stara panna
Racja, lepiej ale lepiej być szczęśliwą mężatką niż starą panną. Hobby mam i to w jakiś sposób mi pomaga ale nie zastąpi mi miłości.

Gość Juliaaaaaaaaaaaaa23
a ja na ulicy włąsnie słyszę ,że jestem ładna , w klubach zawsze mam duże powodzenie , nawet nie raz podchodzili i chciali się umawiać zupełnie obcy ale.. mój facet właśnie mnie dołuje ,że wg niego źle wyglądam choć nawet jego znajomi mi mówią komplementy ...Nie wiem z czego to wynika ,ale wpędza mnie to w kompleksy.. w jednej rozmowie właśnie przyznał ,że on by włąsciwie chciał żebym była brzydka bo to jemu się mam podobać nie innym