Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ardiannnnnek

moja żonka jest taka mało poradna ;/

Polecane posty

Gość ardiannnnnek

wszystko ja jej musze pomóc, doradzić, załatwić, ciągle jak jestem w pracy to dzwoni czy dobrze coś tam robi, aby dostała się asesurę- to bardziej ja się zaangażowałem niż on... czy wy też tak macie??

Gość Trzeba był sie
z nią nie żenić.

A co, nie wiedziałes ża taka jest czy myslałeś że po ślubie sie zmieni? :classic_cool:

Gość twoja żonka
jest "on"?

Gość ardiannnnnek
przepraszam- ona oczywiście

Gość ardiannnnnek
no widzialem, ale jednak jak sie juz żyje razem to inaczej sie na to patrzy

Gość Ladna jest prawda? Bo
zauwazylam ze wielu facetow wiaze sie z malo zaradnymi, czesto wrecz tepymi kobietami, poniewaz sa atrakcyjne. Wiec, odpowiedz brzmi: tak, wielu facetow tak ma

Gość gjktirjyrjy
ja troche tez taka jestem,może po prostu rodzice zawsze ją wyręczali, niczego jej nie nauczyli i na nic jej nie pozwalali,takie potem są efekty

Gość ardiannnnnek
jest bardzo ładna, ale równiez madra, skończyła prawo więc do tepych nie należy... ale jednak zaradnosć nie idzie z tym w parze

Gość fgfgfgfsdfrer
ale nie rozumiem w czym problem? ZDRADZILA ?

ZAPAMIETAJ SOBIE TY I INNI RAZ KUR­WA NA ZAWSZE: Żona - mądra i zaradna kochanka - ładna i głupia żeby za dużo nie myslala A NIE KUR­WA NA ODWRÓT!!!!

Gość ardiannnnnek
jest taka nieporadna ze nawet jej z pochwy moj penis wypada albo z buzi w najwazniejszym momencie

Gość ardiannnnnek
ile razy mam napisać że jest mądra i b. ładna....... ale kompletnie nie poradziłaby sobie w życiu bez mnie, gdybym nie załatwił jej tej asesury, to siedziałby pewnie w domu, tak to dzięki mnie sie rozwija

Gość Trzeba był sie
Mądra może i jest ale z tego co napisałeś to nie we wszystkim.

Gość ardiannnnnek
no właśnie wykuta, na swojej pracy się zna i jest w tym dobra, z powołaniem... ale w domu, nie jest w stanie ogarną pralki, zmywarki, raz dzwoniła do mnie bo lodówka wyłączona a ona nie wie co się stało- a sama wyłączyła problemy z włączeniem telewizora, co mój brataniec w wieku 4 lat już dawno umie obsługi komputera uczyła się się też dość długo

lepiej ukończyć zawodówkę i sobie umieć dać rade w życiu niż mieć prawo i być tępym;) Ale większość ludzi tego nie pojmuje;)

Gość ardiannnnnek
tepa to ona nie jest, ale niezaradna tak

Moze jest tak ze ktos jej ciagle uwage zwraca prze to noe wie czy dobrze postepukeje. Moze bardzo zależy jej na twojej opinii. Moze udaje ze nic nie wie bo nie chce byc za nic odpowiedzialna-tak jest łatwiej-w razie niepowodzenia bedzie na kogo zwalić? A moze po prostu chce Ci pokazac ze jestes ważny.

Gość Ladna jest prawda? Bo
Z tego, co piszesz - madra nie jest... madry czlowiek umie korzystac ze swojej wiedzy.

Gość ardiannnnnek
mądra jest, może ze mną dyskutować na różne tematy polityczne itp. ma różne zainteresowania więc nie można powiedziec że jest tepa...

Gość Trzeba był sie
Z tego, co piszesz - madra nie jest... madry czlowiek umie korzystac ze swojej wiedzy. Ale w jaki sposób ona ma korzystać z wiedzy prawniczej przy obsłudze lodówki czy telewizora? Jedno nie ma nic do drugiego. Może umie korzystać ze swej wiedzy w tym sensie, że wykonuje dobrze swój zawód ale tamto to zupełnie inna sprawa.

Gość ardiannnnnek
NICszczegolnego2207 wydaje mi się że masz racje, bo często każe mi zdecydować aby później nie było na nią, nawet jak chce się radykalnie obciąć to ja musze jej pomóc zdecydować

Gość u nmie jest odwrotnie
a moze ona po prostu tak udaje zebys ty sie poczul meski? albo tak u nich wygladalo w rodzinie ze od meskich rzeczy byl facet? znam tez wyksztalcone kobiety spelniajace sie zawodowo odnoszace sukcesy na tym polu a pralki w domu nie potrafia nastawic. a to wynika z tego ze wogole sie do tego nie przykladaja bo wiedza ze ktos to zrobi za nie. dyby zostaly same to w mig by to ogarnely

Gość sfmnfjknsejk
a zyjecie w miescie czy na wsi ? nie wiedziales wczesniej ze ona taka jest? po jak dlugim czasie sie ozeniliscie?

To raczej swiadczy o jej inteligencji.... Chyba bedziesz musial nauczyć sie z tym żyć. Swoją droga zastanow sie czy to az tak bardzo Ci przeszkadza. Z innej perspektywy to nawet miłe. Tj zabezpieczenie w razie gdyby coś co sie nie spodobalo nie smakowalo moze powiedziec ze sam chcoales albo mowiles lub sie zgodziles

Gość ardiannnnnek
nt penisa wie wszystko ale obsluzyc juz go nie umie

Gość ........kropka....
Bo jest ładna i skończyła prawo to ma być zaradna??? :) śmieszne:D współczuje ofermy, aha i nie wpakuj się w dziecko, bo będziesz sam wychowywał

Gość Trzeba był sie
Ja uważam, że jest mądra w dziedzinie prawniczej. Słyszałam że takie studia są trudne więc trzeba mieć głowę nie byle jaką żeby je skończyć. Autor też napisał, że jest dobra w swoim zawodzie więc to też o czymś świadczy. Są jednak sprawy gdzie nie daje rady o których nie uczą w szkole i tu ma już większe problemy. Może powiedz jej żeby zaczęła się uczyć tego z czym ma problemy.

Gość michałeczkedfd
mieszkamy w dużym mieście w mieszkaniu... ona pochodzi z małej miejscowości, ale nigdy nie pracowała fizycznie, rodzice są wykształceni, ale w domu miała straszną dyscyplinę..... pobraliśmy się po ok 4 latach znajomości, ja nie mówię że mi to tak strasznie przeszkadza, bo kochając ją przymykam oko na jej małe mankamenty