Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość soczewki

warkoczyki, modne sa?

Polecane posty

Gość soczewki

witajcie, chcialam sobie zrobic warkoczyki, doczepiane oczywiscie bo marza mi sie takie do pasa a wlosy mam krociotkie :( zastanawiam sie nad tym czy sa modne? czy nie wyjde na glupka.... bo cena tez jest wysoka ok 400 zl i jak mam tyle wydac na cos co nie jest w modzie i moglabym sie wyglupic to troszke szkoda kasy.... prosze pomozcie :)

Popieram! Jeśli tylko masz na nie ochotę. Bardzo fajnie wyglądają. Ja miałam i nie wahałabym się kolejnym razem.

Gość musisz znalezc
nie sa.

Gość soczewki
a moze ma ktos z was doswiadczenie - jak dlugo mozna je nosic? trzeba je pozniej zdjac czy jakos mozna dorobic te wlosy ktore odrosna?

Teoretycznie możesz je nosić ok. 3 m-cy, ale to wszystko sprawa indywidualna. Zależy jak Ci szybko rosną włosy, bo po pewnym czasie jak włosy wypadają to zaczynają Ci odstawać przy głowie. No i musisz się liczyć z tym, że sobie zniszczysz włosy. Jednak przez ten czas nie odżywiasz ich tak jak do tej pory. Możesz je potem zdjąć, ale nie wiem czy będziesz zadowolona ze swoich włosów- ja ścięłam, bo były bardzo słabe.

warkoczyki raczej nie modne, za to warkocze od kilku sezonów bardzo. Co druga moja klientka życzy sobie jakiś warkocz.

umowilam sie na jutro z dziewczynami z mojej miejscowosci ktore sie tym zajmuja. mam nadzieje ze nie bede tego zalowala :)