Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytająca mamuśka

brzydki zapach z pochwy po cesarce

Polecane posty

Gość pytająca mamuśka

jestem ponad 4 tygodnie po cesarce, od kilku dni zauwazylam niemiły zapach z pochwy, dodam, ze wydzieline mam już malutką, kilka brązowych kropelek krwi, jednak zapach z pochwy jest brzydki, czy to normalne? czy istnieje mozliwosc niedoczyszczenia macicy mimo cesarki? troche sie tym martwie :(

Gość pytająca mamuśka
prosze o jakas odpowiedz:(

idz za tydz do ginekologa i mu powiedz ja nie miałam takiego problemu a byłam na kontroli w 5 tyg

Gość magdalenka - fajnie
nie powinnas czekac na wizyte kontrolna tylko pojsc wczesniej i powiedziec o tym ginekologowi

Gość pasztet puszkowy
nie jest to normalne przez kilka dni po porodzie tak, ale nie po 4tyg- odchody powinny być bezzapachowe. Możliwe, że doszło do jakiegoś zakażenia. Lepiej to sprawdzić wcześniej

Gość ale ale ale ale ale ale ale al
to sa odchody po porodzie i u kobiet po sn tz występują, trwaja do 6 tyg

Gość ale ale ale ale ale ale ale al
odchody bezzapachowe? i nie po 4 tyg? a ty kobieto rodziłas, nie od parady połóg trwa 6 ty, a odchody mają zapach toz to osocze

Gość pytająca mamuśka
ale czy naprawde mozliwe jest niedoczyczenie macicy po cesarskim cieciu? jutro zadzwonie do mojego gina a zapach jest dziwny, tak jakbym jej tam nie myła... dodam, ze w tygodniu dwa razy zdarzylo mi sie nie wykąpać, sama wychowuje dziecko, a miałam jeszcze obrone i byłam okropnie zmęczona...ale naprawde oprocz tych dwoch razów dbam o higiene:(