Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wielki radża

największe schizy kobiet - napiszcie byśmy was zrozumieli

Polecane posty

,,czy to jest chamskie, że powiem jej w czym jej ładnie?' pod warunkiem że nie powiesz jej ubierz worek na głowę:P

Gość czarnazmijka
dla mnie najgorsze sa wpisy mojego chlopaka na forum , dzieki tym wpisą znam prawde ,wiem co o mnie mysli bo w oczy mi tego nie powie , a szkoda.Dzieki forum wiem jakie panienki mu sie podobaja, czego u mnie nie znosi i jak mnie okresla. Mozna sie zalamac, wiec moje pytanie brzmi po co jeszcze ze mna jest ? Dodam ze sa to negatywne wpisy.

Gość Światowa Organizacja Zdrowia
Jest z Tobą bo mu wygodnie... ważniejszym jest jednak pytanie: dlaczego Ty z nim jeszcze jesteś?

Gość czarnazmijka
dobre pytanie ;/

Wybacz, ale ja Ci na nie nie odpowiem.

Gość totalna porazka.........
jest z nim bo jest pierdolonym babskim tchorzem

Gość czarnazmijka
no tak lepiej miec kogokolwiek niz byc samemu pewnie tym sie kieruje, znajdzie sie super ekstra laska to nie bedzie sie przejmowal mna

czrno to ty na prawde masz..ale we lbie

Gość czarnazmijka
to on ajest tchorzem, ja z nim jestem myslalam ze to milosc ale jak mozna kochac kogos kto nas ma gdzies?

aha...i co wolisz byc z kims ktoremu sie nie podobasz...jestes masochistka czy co? nie kapuje...masz cos z glowa czy co? mah

no dobra ale juz wiesz ze gosciu cie olewa i cie nie kocha to po co z nim jeszcze jestes....jest z toba na pewno tylko zeby se poruchac i nie wydawac na dziwki taka jest prawda po to jestes mu potrzebna...

lepiej miec kogokolwiek niz byc samemu - no takiego podejścia do sprawy to w ogóle nie ogarniam....;/

Zmijko, On jest tchórzem - owszem. Ale Ty też bo boisz się od niego odejść... i tak sobie oboje żyjecie w tej iluzji związku :)

wiesz co...zal mi ciebie...i zal mi wszystkich takich kobiet jak ty...pozniej sie dziwicie ze macie przejebane w zwiazku...

ja mysle ze lepiej byc samemu....chociaz nie musisz sie martwic ,robisz co chcesz,wychodzisz z kim chcesz.....a takie cos co ty robisz to jedno wielki klamstwo....bo jestes pierdolonym leniem i pasuje ci jak facet tak sie zachowuje bo nie chce ci sie ruszyc dupy miedzy ludzi i poznac kogos na kogo zaslugujesz

Gość czarnazmijka
"no dobra ale juz wiesz ze gosciu cie olewa i cie nie kocha to po co z nim jeszcze jestes....jest z toba na pewno tylko zeby se poruchac i nie wydawac na dzi**i taka jest prawda po to jestes mu potrzebna..." nie napisalam ze mnie olewa i nie kocha bo tego nie wiem wiec skad mozesz ty to wiedziec?

Gość monisia123432123
popieram totalna porazke

Gość czarnazmijka
o ruchaniu tez nie wpsomnialam

'' sa wpisy mojego chlopaka na forum , dzieki tym wpisą znam prawde ,wiem co o mnie mysli bo w oczy mi tego nie powie , a szkoda.Dzieki forum wiem jakie panienki mu sie podobaja, czego u mnie nie znosi i jak mnie okresla. Mozna sie zalamac, wiec moje pytanie brzmi po co jeszcze ze mna jest ? Dodam ze sa to negatywne wpisy.'' z tad to wiem.....i widzisz dalej siebie sama oszukujesz...nie jestes w jego typie czyli sie zmusza do bycia z toba....masz prawdopodobnie cos co go przy tobie trzyma a znajac facetow zachowujacych sie tak jak twoj to jest to SEX

"a znajac facetow zachowujacych sie tak jak twoj to jest to SEX" bingo

PO DRUGIE...milosc...tak...mowisz ze cie kocha...jesli myslisz ze oznajmywanie wad ukochanej dziewczyny na babskim forum moze byc oznaka milosci to chyba nie pochodzisz z tej planety...zejdz na ziemie dziewczyno!!!bog dal ci rozum dlaczego go nie uzywasz?!...ukochany czlowiek jak ma ci powiedziec cos zlego to powie ci to w twarz a nie obgaduje cie za plecami...a poza tym nie wiesz po co z nim jestes...sama napisalas ze lepiej byc z kims niz byc samemu nie napisalas jestem z nim bo go kocham...czyli cos tu nie tak z twoimi wypowiedziami....

Gość czarnazmijka
rzeczywiscie musi byc ze mna cos nie tak, glupia i naiwna jestem. Jeszcze sie łudziłam ze bedzie dobrze tak bym chciala zeby mnie kochal i chcialabym mu sie podobac. Wczoraj odezwal sie do mnie moj dawny kolega dla ktorego zawsze bylam wazna i zaprasza mnie na wyjazd zagraniczny jak myslicie skorzystac?

Gość czarnazmijka
lepiej byc z kims niz byc samemu - napisalam ze on taka zasade wyznaje nie ja, ja go kochałam bo teraz to juz nie jest milosc

jezeli masz wyjechac tylko po to by wzbudzic zazdrosc w twoim chlopaku to daruj sobie...po drugie...jezeli ten kolega ktoremu zalezy na tobie ci sie nie podoba to tez daruj sobie....po trzecie...na swiecie jest 6 miliardow ludzi...nie trzeba wychodzic z pierwszym lepszym bo to bylo by nie ok nawet dla tego twojego kolegi...trzeba szukac tego ktory nam sie na prawde bedzie podobac i karakterialnie i fizycznie...a nie zmuszac sie do bycia lub wychodzenia z kims z kim nie czujemy sie dobrze

i zrozum ze czlowiek ktory cie zle traktuje lub cie oklamuje lub w jakim innym sensie sprawia ci bol....poprostu...CIE NIE KOCHA...zrozum to dziewczyno....zakoduj sobie to zdanie w glowce

Jeżeli pojedziesz na ten wyjazd z tym kolegą i planujesz sobie tak kogoś znaleźć (np. ten kolega) i wcześniej nie zerwiesz ze swoim chłopakiem to będziesz gorsza od niego.

Gość czarnazmijka
Nie wyjechalabym po to by wzbudzac w nim zazdrosc (on i tak by sie tym nie przejal, nie jest o mnie zazdrosny) Moglby byc jedynie wsciekly ze darmowy seks mu gdzies uciekl. Moj kolega jest wspanialym chlopakiem , moze moglo by cos z tego wyjsc. Nie zakladajmy z gory ze od razu mialabym z nim byc. Moze to jest jakas szansa dla mnie, na przemyslenie wszystkiego jeszcze raz. Moze przez ten czas moj terazniejszy partner znajdzie sobie inna dziewczyne z ktora bedzie mu zajebiscie i ona bedzie dla niego zajebista? Nikt tego nie wie

Gość czarnazmijka
ja wiem jedno ,z naszego bycia razem nic nie wyjdzie, bo mnie nie kocha on ciagle szuka sobie kobiety, wymarzonej kobiety. Ale poki co nie ma predyspozycji by taka miec, przynajmniej na razie

Gość czesławe
@czarnazmijka a ten kolega to chociaz cie lubi :classic_cool:🖐️ ?