Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość darpnelll

czy zostawiłabys ukochanego gdyby wylądował na wózku

Polecane posty

Gość kngurghrug
tak tak a mezczyzni kieruja sie serduszkiem i dobrocia;)

Gość taki facet powinien
sam poprosić żeby go zostawila - znam nawet 2 takie przypadki - jak facet naprawdę kocha to nie będzie skazywał kobiety na takie życie . Te dwie dziewczyny sie buntowały dlugo, ale w końcu sie poddały, powychodziły za mąż, mają dzieci a z dawnymi chłopakami nadal utrzymuja koleżeńskie kontakty.

a faceci tez by zostawili. aja nie... milosc jest najwazniejsza.

Jak ktoś ma zdradzić to i tak Cie zdradzi nawet jakbyś się latać nauczył 🖐️ Jakby mój facet na wózku pomimo mojej pomocy, mojego wsparcia itp zrobiłby z siebie sierotkę ubolewającą nad swoim losem i wiecznie płaczącą w poduszkę to może i też bym zostawiła po jakimś czasie bo z pesymistą też bym nie wyrobiła, ale przecież za samo wylądowanie na wózku to trzeba mieć totalną znieczulice w sercu żeby zostawić kogoś kogo się rzekomo kocha :O

''taki facet powinien sam poprosić żeby go zostawila '' Naprawdę nie będzie musiał, laska sama odejdzie. Nawet gdyby to było przejściowe kalectwo. Nawet gdyby pracował umysłowo i potrafiłby zarabiać dobre pieniądze. To nie ma szans że żona będzie mu wierna lub go nie zmieni na sprawny model.

Po pierwsze w odwrotnej sytuacji nie byłoby to dla nas żadnym problemem, bo i tak wami się trzeba zajmować jak małymi dziećmi. Zawsze wszystko musi być na naszej głowie, wy nie potraficie sobie poradzić z najprostszymi sprawami. Wiec każda z was jest kaleką ale umyslową.

Gość piękna i pożądana
A jak mnie by wtedy porządnie ruchał? Młoda jeszcze jestem i chcę seksu! Jak laska ma niesprawne nogi to jeszcze można ją i tak nieźle poobracać nawet w różnych pozycjach, bo facet jest silniejszy i da radę, ale kobieta nie podniesie faceta z łatwością, bo mężczyzna waży więcej niż ona.

Wniosek jest jeden. Trzeba być skończonym kretynem żeby wieżyc, że kobieta będzie z facetem wtedy gdy jest źle. O skrajnych przypadkach takich jak choroba czy kalectwo już nawet nie wspominam.

Gość iluuuuzja
a ja swojego mena po wypadku wozilam na wózu ,podcierałam tyłek,dzwigałam na własnych plecach do kibla ,myłam i karmiłam zrezygnowałam z pracy i swojego życia, po operacjach i latach rechabilitacji zostalo mu troche blizn i stanął na nogi ,zostawił mnie jak stare kapcie z rozwalonym kręgosłupem i nerwicą,bez środków do życia ,a najgorsze że słysze od znajomych że sama sobie jestem winna bo powinnam byla go zostawić bo niby to wszyscy zawsze w nim widzieli drania tylko nie ja

Gość piękna i pożądana
Daniel123 spadaj gościu. To faceci zawsze mają kochanki jak żona zachoruje! Nie ma co się nad wami rozczulać. Jedyne osoby na które można liczyć to rodzice i ogólnie rodzina. Na faceta nigdy. Jedyny pożytek z was to wasza "kiełbaska". Poza seksem nic z was nie ma. Moralne dno. Nigdy nie zamierzam się litować nad żadnym facetem.

''a ja swojego mena po wypadku wozilam na wózu ,podcierałam tyłek,dzwigałam na własnych plecach do kibla ,myłam i karmiłam zrezygnowałam z pracy i swojego życia, po operacjach i latach rechabilitacji zostalo mu troche blizn i stanął na nogi ,zostawił mnie jak stare kapcie z rozwalonym kręgosłupem i nerwicą,bez środków do życia ,a najgorsze że słysze od znajomych że sama sobie jestem winna bo powinnam byla go zostawić bo niby to wszyscy zawsze w nim widzieli drania tylko nie ja'' Sama zmyśliłaś tą historyjkę?

o rany, co za smiec.... az szkoda ze sie taki za zdrowy zrobil :o

piękna i pożądana Cieszę się że chociaż ty przyznałaś ze zależy ci tylko na seksie i tylko tego od nas oczekujesz. A takie było zbulwersowanie jak napisałem ze sterują wami wyłącznie instynkty pierwotne.

Gość piękna i pożądana
To zobacz sobie Nergala i innych chorych sławnych. Wyzdrowiał to dziewczyna w odstawkę. Albo taki Marcinkiewicz, co tak chwalił żonę i całe lata była najlepsza, a potem poleciał na młodą dupę. Mogę wymieniać, a wymieniać podobne przypadki.

Gość piękna i pożądana
Nic nie trzeba zmyślać. Życie samo pokazuje jacy jesteście.

nie piszcie takbo mi sie zyc nie chce :( mnie tez 3 eks zostawilo mam nadzieje ze moj obecny tego nie zrobi.

Gość iluuuuzja
Daniel123 nie nie zmyśliłam ,dzisiaj ponoszę konsekwencje swojego człowieczeństwa dla zwykłego skurwysynaaaaaaaa dla którego nie liczy się nikt, tylko kasa i dupa,który pozbawił dzieciństwa własne dzieci bo ciągle wolał że potrzebuje pomocy ,a dobrze sie bawił gdy zrobił sobie z dzieci służbe bo on przecież jest inwalida trzeba mu pomagać a na koniec własne dzieci okradł bez żadnych skrupółów tak jak i mnie

Same wybieracie skurwysynów, to teraz ponoście konsekwencje swoich wyborów

Gość stara piguła
jestem pielęgniarką i TO JEST PRAWDA WIELKA PRAWDA I OKRUTNA PRAWDA ŻE KOBIETY CHORYCH PARTNERÓW MAŁO KIEDY ZOSTAWIAJĄ ,ALE PANIE BARDZO CZĘSTO ZOSTAJĄ SAME ,KOBIETY PRZEJTAJĄ BYĆ POTRZEBNE JAK SĄ CHORE,SĄ KULĄ U NOGI DLA RODZIN JAK I DLA PARTNEROW

Gość staryzolin
wszystkie chłopy to mędy nie zasługują na poświęcenie ,liczy się dla nich tylko własna wygoda kasa dupa i mamunia

Gość th65u7u
i co takie madre ?

Gość jestem kobieta i zostawilabym
tak jak napisalam - facet to nie rodzina dla mnie :)

Gość wiekszosc z was by zostawila
latwo jest mowic jak sie nie bylo postawionym przed faktem dokonanym...