Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość panikaraaaa

maz nie wraca do domu, nie mam z nim kontaktu.

Polecane posty

Gość lhooq
ja wiem ze to jest kafeteria i zawsze znajda sie jacys prymitywni ludzie chcacy porobić sobie z innych jaja, ale dajcie spokoj. dziewczyna sie martwi, to normalne.. nie mozecie chociaz sprobowac jej pocieszyć?

Gość nie, nie możemy jak ktoś
jest po prostu chory i sam nie wie co mówi

Gość terenia**
moze w prosektorium leży?

Gość panikaraaaa
dzwonilam do tesciowej, wyjechal o 15

Gość panikaraaaa
tez byla zaskoczona....niewiem juz co mam robic

Gość panikaraaaa
Boze....

Gość lhooq
nic nie zrobisz. czekaj i staraj sie dzwonic, pewnie niedlugo wroci i jego spoznienie okaze sie jakas pierdoła...

Gość panikaraaaa
nie ma sensu dzwonic co chwile, wystarczy jak raz zadzwonie, bo potem jak wlanczy tel to zaraz ja dostaje wiadomosc ze jest wlanczony...ale chwile po tym znowu wylanczony...

Gość Hej ja kiedyś
Ja kiedyś też tak miałam. Mąż miał być o 17 a tu już 20 i nic. W pracy powiedzieli że wyjechał normalnie a on nawet telefonu nie odbierał. Potem jak wrócił to się okazało że go policja zatrzymała za jazdę pod wpływem był na komisariacie i dlatego tak długo. Może twojego to samo spodkało

Gość panikaraaaa
byc moze...moze tak byc, czasem na trasie stoi kontrola. A maz jezdzi bez prawa jazdy, niestety. No ale to nie jest teraz istotnbe. le jak by go zatrzymali to by mi chyba raczej dal znac a nie wylanczal kom

Gość panikaraaaa
boze no niewiem..siedze sama w domu, dzieci juz spia, panikuje, nie mam z kim pogadac na ten temat...

Gość panikaraaaa
dltego siedze tu na kaffe, jakos czas mi leci...tak to bym siedzila bezczynnie i marnowala czas.

Gość kikokoki
nie martw sie na zapas, mowilas, ze takie sytuacje sie juz zdarzaly, wiec pewnie znowu sie z kims zagadal, moze poszedl na jakas kawe albo cus. Dlugo sjestescie razem?

Gość ehhhhhhhhhh
weź zadzwoń do szpitala i na policję, czy jakiegoś wypadku nie było albo co!

Gość panikaraaaa
7 lat po slubie

Gość kikokoki
ech faceci... glowa do gory. Probowalas znowu dzwonic?

Gość panikaraaaa
jeju chyba tak bede musiala zrobic, bo nie wyrobie juz...ten tel mnie zastanawia czemu jest wylanczony i 2 razy wlanczyl na chwilke

Gość prowokejszyyyyn
prowo jak złoto

Gość Hej ja kiedyś
Mój mi też nie dał znać. Choć tel miał włączony A z ta komórka wiesz może jej nie wyłączył tylko z zasięgiem nie tak. Czasem jest tak że osoba obok ciebie zasięgu nie ma po chwili sms że już i znowu to samo. To może być zawias sieci

Gość panikaraaaa
bo jak by nie mial zasiegu to chyba nie tyle czasu, prawda??? Nie dzownie ciagle do niego bo jak wlanczy to dostane smsa z sieci ze jest juz dostepny..bo tak to ciagle jest nieosiagalny

Gość kikokoki
nie panikuj, minelo raptem kilka godzin, jezeli nie wroci do rana wtedy bedziesz dzwonic. Pewnie gubi mu zasieg, moze popsula mu sie komorka... napisz cos o sobie, moze czas Ci szybciej zleci! a ja chetnie poslucham.

Gość ooooooooooo-0ooo
pewnie, że prowo jakby się naprawdę martwiła, to by nawet nie myślała o tym, żeby siedzieć na kafe :o 0/10

Gość panikaraaaa
no ale gdzie tyle czasu...by mi powiedzial przeciez

Gość kikokoki
moze to cos pilnego, a skoro komorka popsuta, to nie mogl Ci dac znac? mozliwosci jest wiele, a jak sie martwimy o cos, to wyobraznia podsuwa nam tylko te najczarniejsze.

Gość kikokoki
ja kiedys tak czekalam na kumpele, okazalo sie ze jej znajomej popsul sie samochod- rozkraczyl sie na srodku drogi i ta moja kumpela musiala ja holowac. Nie dala znac, bo byla tak tym wszystkimprzejeta, ze zapomniala, a ja umieralam ze strachu o nia. Historii moze byc mnostwo!

Gość cmawpokoju
albo cie zdradza albo jest na kommisariacie policji lub sie zgubil

Gość panikaraaaa
ja wiem..ja rozumiemb ze wszystko moglo sie wydarzyc, ja to rozumiem...ale maz jest taki ze jak cos to mi daje znac, ze gdzies pojechal, cos mu wypadlo a juz na pewno w takich sytuacjach jak dzis ze mi jasno powiedzial ze wraca prosto do domu.

Gość panikaraaaa
to ostatnie to nie mozliwe..juz biore pod uwage nawet ta zdrade, ale jak by chgcial to zrobic to by mi powiedzial ze jedzie jeszcze gdzies, cos zalatwic, do kogos tam i wroci pozniej a nie tak ze juz wraca do domu a potem zero kontaktu

Nie dziwie Ci się, że się martwisz i Cię nosi. Dziwne faktycznie, że raz ma włączony raz nie telefon. Może zasięg faktycznie traci??

Gość prowokejszyyyyn
prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo,