Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość panikaraaaa

maz nie wraca do domu, nie mam z nim kontaktu.

Polecane posty

Niekoniecznie by Ci powiedział, że jedzie w jeszcze jedno miejsce.Mógł np wykorzystać sytuacje i wstapić gdzieś po drodze nie mówiąc Ci o tym..

Gość panikaraaaa
moze i zasieg, ale gdzie by byl tyle czasu...dzwonilam juz po kilku znajomych gdzie ewentualnie moglby wpasc po drodze. Tez go nie bylo.

Gość kikokoki
do prowokejszyn: twoje ip zostalo juz zgloszone, i badz peni, ze moderatorzy niedlugo zablokuja ci dostep do afe, za zasmiecanie topicu. pozatym dziecko, wiem ze wakacje sie zaczely i masz duzo wolnego czasu, ale moze wyjdz pokopac pilke zamiast wkurzac ludzi? jezeli w ogole masz jakichs znajomych, w co watpie.

Gość panikaraaaa
pozatym tam w drodze do tesciowej zawsze byl zasieg normalnie

Hm, to niewiem gdzie Twoj mąż może się podziewać. Tak czy siak jestem ciekawa jak będzie się z tego tłumaczył.

Gość prowokejszyyyyn
wypowiadam się w temacie, według mnie to prowokacja!!! Gdyby się martwiła to by jej nie przyszło do łba siedzieć na kafe...

Gość panikaraaaa
jak do 22 go nie bedzie to dzwonbie do szpitala...mm zadzwonic na 112 z kom czy jak??Co sie zapytac??Czy osoba o takim nazwisku nie miala zadnego wypadku??Czy jak??Nigdy nie dzwonilam w takiej sprawie

Gość do prowokejszyn
dokładnie, dużo durnych i zakłamanych pelikanów jest na kafe.

Gość do prowokejszyn
a jeśli ten temat to prawda, to z autorką jest coś nie tak... bo nikt o zdrowych zmysłach nie miałby siły psychicznej siedzieć na kafe. tyle w "temacie".

Gość prowokejszyyyyn
taaaa spoko pytaj się na kafe, podciągaj temat do góry... normalnie to już byś sama złapała za tel i zadzwoniła gdzie trzeba, masz 5 lat że trzeba cię za rączkę prowadzić? Nie! Otóż wymyśliłaś sobie prowo i dyskutujesz sobie w najlepsze z tymi koczkodanami co łykają wszystko co im prowokatorzy napiszą :p

Gość kikokoki
do prowokejszyn: jak sie czlowiek martrwi, to szuka sobie zajecia lub pocieszenia. Forum moze sluzyc rowniez do wspierania ludzi na duchu w trudnych chwilach (serio!) Znamy juz twoje zdanie, nie musisz sie powtarzac, jezeli nie podoba ci sie temat, do spadowa.

Gość Hej ja kiedyś
Prowokęjszyn a może ona nie ma z kim pogadać dlatego tu siedzi? Po za tym zauważ że cały czas udziela się w temacie i to często

Gość kotka z kocurowego kompa
wiesz, z ortografia to u ciebie na bakier :o a nie przyszlo ci do glowy zadzwonic do obi jak byl otwarty? by go zawolano? albo jak dzwonilas do jego brata - poprosic by ten przejechal trase i sprawdzil? zadzwon na pobliski posterunek policji, nie na nr alarmowy i przedstaw sprawe, powiedz ze sie martwisz i masz dziwne przeczucie, niech patrolujacy policjanci sprawdza.

Gość Hej ja kiedyś
Prowokęjszyn a może ona nie ma z kim pogadać dlatego tu siedzi? Po za tym zauważ że cały czas udziela się w temacie i to często

Gość cmawpokoju
ok jak ostatnio napisalas masz sie zapytac: czy dzisiaj nie zostal do was przywieziony (tu daj opis swojego meza, np. jak ma blond wlosy to to powiedz) jesli TAK to musisz spytac w jakim stanie ze jestes jego zona

Gość kikokoki
znajdz na necie lub w ksiazce tel nr do najblizszej komendy, nie dzwon na 112, bo to linia dla naglych wypadkow. wszystko bedzie dobrze, nie martw sie.

Gość prowokejszyyyyn
no udziela się bo ma zabawę jak wszyscy prowokatorzy, a że temat marny to musi go nakręcać... tak nie ma z kim pogadać... do teściowej i brata dzwoniła, znaczy, że ma... poza tym żałosne było pytanie gdzie ma dzwonić i o co pytać, no bez jaj dorosła kobieta... normalnie to by już załatwiła telefony przynajmniej...

Gość no i co? zakłamana babinko
Prowokęjszyn a może ona nie ma z kim pogadać dlatego tu siedzi? Po za tym zauważ że cały czas udziela się w temacie i to często ;/

Gość Hej ja kiedyś
Prowokejszyn a może ona nie ma z kim pogadać dlatego tu siedzi? Po za tym zauważ że cały czas udziela się w temacie i to często a tak by go olala

Gość ffgggggggggggggggg
jak byscie nie znali zycia.policja nic nie zrobi bo odoba musi byc zaginiona chyba 48 godz czy jakos tak .facet jest dorosly nie ma go kilka godzin i policja na pewno nie rzuci sie na szukanie go.

Gość panikaraaaa
dzwonilam do tesciowej, tez sie martwi...zaraz zadzwonie na policje, moze go zlapali po drodze

Gość kikokoki
nie chodzi o zglaszanie osoby zaginionej, tylko o sprawdzenie, czy nie bylo zadnych wypadkow w okolicy.

Gość ciekawe kto dal dzieciom jesc
kto je wykapal, polozyl spac - jak panikara do 18.30 non stop jest na kafe :P

Gość prowokejszyyyyn
a teraz się cieszy, że wszyscy jej wierzą i dyskusja się rozkręca bo ktoś śmiał wyrazić swoje zdanie, dlatego żegnam, nie nakręcam tematu...

Gość panikaraaaa
nie chcecie to nie wierzcie, nie obchodzi mnie to...siedze tu bo potzrbuje pogadac, porady, a nie siedziec na kanapie i caly czas myslkec...jak bym chciala zadzwonic na policje i zapytac czy nie zgarneli gogos takiego to na jaki nr z kom??Tez 112 zeby polaczyli mnie z jednostka??Ale jaka??Najblizsza mojego miejsca zamieszkania???

Gość panikaraaaa
polozyc spac dzieci to kwestia 20 min,,,zreszta to niewazne teraz jest. Dzwonie na 112 i co dlej...prosze o polaczenie z jednostka policja ale jaka??

Gość gfbgvdfvd
dzwon na posterunek policji najblizej a nie na 112

Gość kotka z kocurowego kompa
google pomoze.... a nr zwykly posterunku policji to powinnas miec w komorce..... nr 112 to numer alarmowy i ogolnoeuropejski wiec mozesz sie dostac do centrum wojewodzkiego....

Gość ziewaaaaaaaam
nudy 0/10