Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chciałabym być mamą a on nie

on nie chce dziecka, a ja tak pragnę być mamą....co z tym zrobić?

Polecane posty

Gość chciałabym być mamą a on nie

Jestesmy razem od 4 lat, za miesiąc slub, ja marze o dziecku,on nie chce słyszeć o tym że nie teraz i już. Ja 25 lat, skonczone studia, własne mieszkanie, stała praca, w miarę pensja, rodzice na których mogę liczyć że mama by zajmowała się dzieckiem gdy bym chciała wrócic do pracy, nie moze sie doczekac wnuka. On 29 lat, po studiach, stała dobrze platna praca, dobry samochód, duzo podróżował, zwiedzał, się realizował. On nie chce słyszeć o dziecku, że dziecko najwcześniej za 7/8 lat bo on ma tyle planów, że nie czuje potrzeby dziecka bo jest za młody, że dziecko to skarbonka i ze szkoda mu kasy na pampersy, czy inne duperelki. A ja czuje ze teraz jest najlepszy czas na dziecko dla mnie.Mysle o odejsciu bo mecze się chociaz go kocham. Nie idzie z nim rozmawiac na ten temat bo zaraz sie wkurza i wychodzi albo ucina rozmowe i zmienia temat. co robic?

Moim zdaniem trochę nie dograliście pewnych spraw przed ślubem. Jeżeli Ty bardzo chcesz, a on bardzo nie chce to rzeczywiście, możecie się w swoim towarzystwie trochę umordować. Jeżeli temat będzie powracał, oczywiście.

Gość nnhmmnh
rozstac sie...ten zwiazek niema szans, bedziecie sie klocic

temat jest jednym z podstawowych, jak sie w nim nie zgadzacie, to zapomnij o tym ślubie, bo ten związek nie ma żadnych szans na powodzenie